HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Corvi & Ashley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Corvi & Ashley   Hétf. Júl. 27, 2015 3:44 pm

Már jó ideje annak, hogy itt vagyok. Sokszor üldöéltem egyedül állandóan a szobámba. Az ilyen nagy melegbe semmi kedvem nincs kikászálódni a szobából és inkább a ventilátor előtt üldögélek. Amióta itt vagyok, szinte sose láttam a szobatársam, egy-két dolgot tudtam róla, de nem sok mindent. Egyedül azt tudtam, hogy balettozik, vagyis inkább ezt sejtettem és úgy tud aludni, mint a macik. Ha bomba robbanna mellette, akkor se ébredne fel. Bárhogy is alakul az első találkozás én barátságos leszek hozzá. Bár nem tudom, hogy milyen is lesz.
Megcsörrent a telefonom. Apa volt az. A mai napi hívás. Mindennap felhív az uráság, hogy megkérdezze jól vagyok-e és nekem mindig az a válaszom, hogy igen. Mi bajom lenne itt? Meg vagyok egyedül is, vagyis nincs semmi gond. Egy fél órányi beszélgetés után lerakom a telefont, majd neki vetkőzök, magamra csavarintom a törcsim és elindulok a zuhany felé a rakatnyi tüsfűrdővel és bőrradírral. Gyorsan kész voltam, nem szoktam sokáig fürdeni. Megálltam a tükör előtt és nézegetni kezdtem magam. Ohh jeh, az új arctisztítom megtette a hatást, aminek kifejezetten örülök.
Vissza csoszogtam a szobám ajtajáig, ami egy résnyire nyitva volt. Basszus, nem zártam be, remélem, hogy a szobatársam van benn. Lassan nyitottam be, bedugtam a fejem és megláttam egy vörös hajú leányzót, majd hirtelen bevágtam az ajtót.
- Szia!
Mondom ijedten, mivel azt se tudtam, hogy ő tényleg a szobatársam vagy valami betörő. Ott álltam törölközőbe és teli volt a kezem mindenféle cuccmókkal.
- Ügye te a szobatársam vagy? - Meredek rá a lányra. Ilyen hülye kérdést is csak én tehetek fel, de meg kell róla győződnöm, hogy valóban ő az-e. A szekrényhez vezet az utam, hogy kivegyek valami göncöt, korán volt még az alváshoz, de már fáradt voltam este hétkor. Felvettem egy nagyobb alvós pólót, meg egy női boxerféleséget. Nem voltam lányok körében szégyenlős, mielőtt kinyittam volna a szekrényem, ledobtam magamról a törcsit az ágyamra.
Leültem az ágyamra és az idegen lányt néztem. Annyi kérdésem lenne, bár nem tudom, hogy letámadjam-e a baromságaimmal és a szokásos kérdésekkel. Fiatal volt, vagyis inkább annak nézett ki, bár nem nagyon mertem megszólalni. Picike volt, lealább a vállamig érhet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ashley Rohr


avatar
Hozzászólások száma :
22
Join date :
2015. Jul. 27.
Age :
20
TémanyitásTárgy: Re: Corvi & Ashley   Hétf. Júl. 27, 2015 7:51 pm

Kíváncsi vagyok a szobatársamra, hisz őt még nem ismerem. Persze láttam már néhol, de odáig még sajna nem jutottam el, hogy le is támadjam, hogy megismerkedhessünk. Na de majd most! Biztos cuki lány Ő is, mint mindenki más, és teljesen biztos vagyok abban, hogy jól ki fogunk jönni egymással, mint szobatársak. Más megoldást nem is tudok elképzelni, mert olyan nincs, hogy én megutáljam. Senkit se utálok, nem is tudom, hogy képesek az emberek olyan ronda érzésre. És nagyon remélem, hogy Ő is meg fog kedvelni engem, és nagyon jó barátok leszünk a nyár végére. Végülis ki kell bírnunk egymás társaságában egész nyáron, szóval ez mindkettőnknek jó dolog lenne. És anyu is azt mondta, hogy imádnivaló vagyok, és hogy engem csak szeretni lehet, szóval nem félek attól, hogy a szobatársam nem fog kedvelni.
Nincs bezárva az ajtó, ezért felbátorodom, és egy mély lélegzetvétel után nagy slunggal nyitok be, mondhatni berontok, kezeimet a magasba emelve, s a már megszokott fültől fülig érő vigyorral az arcomon. Mintha csak azt mondanám, hogy "Meglepetés!!!". Azonban nem mondok semmit, csak körülnézek, és a vigyor azonnal lefagy az arcomról, ugyanis nincs itt senki. Pedig az ajtó nyitva volt, és én teljesen biztos voltam benne, hogy a lány is itt lesz, de nem. Biztos csak elfelejtette bezárni az ajtót. Na mindegy, leülök az ágyra, és megvárom itt, míg vissza nem ér. Mert biztos vagyok benne, hogy egy pár perc és itt lesz. Addig elterülök az ágyon, és a plafont bámulom. És tényleg csak néhány perc telik el, és már nyílik is az ajtó. Én pedig gyorsan felpattanok, és figyelem, hogy ki jön be.
- Sziaaaaa! - Vigyorgok, miközben bőszen integetek újdonsült szobatársam felé.
Ő viszont sajnos nem fog visszaintegetni, mert akkor kiesne az összes cucc a kezéből, és talán még a törülköző is leesne róla. Azt meg senki nem akarja, ugye? Na jó, talán ha néhány fiú itt lenne, ők biztosan értékelnék, de a lánynak elég kellemetlen lehetne. Oda is megyek hozzá, hogy elvegyek tőle néhány cuccot, már ha emgedi.
- Várj... Segítek. - vigyorgok továbbra is, s ha engedi, minden cuccot kiveszek a kezéből.
- Igeeeen. Én vagyok a szobatársad. Szóval nyugi, nem vagyok se betörő, se emberrabló. - Ez utóbbihoz nem is vagyok elég nagy, és erős. Bár ha le kéne ütnöm valakit, fel tudnám magam találni, az már biztos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Corvi & Ashley   Hétf. Júl. 27, 2015 8:19 pm

Olyan vidám, hogy nekem is seperc alatt mosolyt varázsolt a félénk arcomra. Milyen pici és cuki is. Engedtem, hogy a kezemből kivegyen pár dolgot. Fel lelkesedtem én is, ahogy itt vigyorog körülöttem. Az emberrabló kifejezésen kuncogni kezdtem és közben kiterítettem a törölközőm. Az ágyon üldögéltem és csak néztem, ahogy izeg mozog.
- Nagyon aktív vagy. Hogy hívnak?
Kérdezem tőle, fülig érő vigyorral, mert tényleg mosolyt csalt az arcomra. Bár igazából sok kérdésem lenne tőle, de inkább nem kérdezek tőle egyebet. Az nem lenne túl itgalmas, ha minden kiderülne, nem de?
Ahogy ránézek, biztos vagyok benne, hogy kifogunk jönni, de ez még nem biztos, semmi nem biztos. Elgondolkodtam azon, hogy vajon miért nem tudtunk eddig találkozni. Nem voltunk sose túl messze egymástól, vagy én mentem el túl korán vagy ő jött túl későn. Igazából tényleg ez volt az oka a késői találkozásnak.
- Végre hogy találkoztunk. Itt volt már az ideje. - jelentem ki a nagy igazságot és arra gondoltam, hogy ezt meg is ünnepelhetnénk. A szekrényemhez siettem, hogy kivegyek egy zacskó popcorn-t meg egy nagy tábla csokit. Az asztalra rakva a mini hűtő felé vettem az irányt, hogy kivegyem a lehűtött üdítőt.
- Ha már találkoztunk, akkor ezt ünnepeljük meg! Benne vagy?
Igazából nem adok más választást, ünneplünk és kész! Beszélgetős estet tartunk.
- Két perc, kiszaladok a mikrohoz. Addig csokizz!
Kacsintok felé egyet az ajtóban állva, majd gyors léptekkel megyek a mikrohoz. Nah jó, nem két perc alatt értem vissza, mert kellett egy kis idő a kukoricának. Ahogy vissza értem a szobába, fogtam egy tálat és beleraktam a kipattogot kukoricát és az asztalra raktam.
- Milyen illetlen vagyok, hogy még be sem mutatkoztam. Emily Corvino vagyok, de hívj csak Corvinak. Hová valósi vagy? - kérdezem ragyogó szemekkel. Annyira izgatott vagyok, hogy végre megismerhetem az idegent, akivel az egész nyarat töltöm.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ashley Rohr


avatar
Hozzászólások száma :
22
Join date :
2015. Jul. 27.
Age :
20
TémanyitásTárgy: Re: Corvi & Ashley   Kedd Júl. 28, 2015 3:12 pm

A vidámság, és a mosoly általában ragadós, és ez szerencsére most is így van. Elég hamar sikerül mosolyt csalnom a lány félénk arcára, aminek kifejezetten örülök. Úgy érzem, hogy tényleg jóban leszünk, ettől pedig csak még boldogabb leszek, és a vigyorom is még szélesebb lesz, már ha egyáltalán lehetséges az, mert így is fülig ér a szám.
- Ja, már sokan mondták, hogy kissé túl hiperaktív vagyok. És Ashley vagyok, de hívhatsz nyugodtan Ash-nek is - nevetek fel, majd lehuppanok az ágyamra. Rengeteg kérdésem lenne hozzá, de türtőztetem magam, hisz van még időnk, hogy megismerjük egymást. Az meg nem poén, ha egyből mindent tudunk a másikról. Én speciel még a saját bátyámról sem tudok mindent, pedig Ő a saját testvérem. De így a jó.
Örülök, hogy végre sikerült találkoznunk, hisz eddig ez nem nagyon jött össze, mert én általában kint mászkálok, Ő pedig ha jól tudom sokat van a szobában. És még eddig a fürdőben is sikerült elkerülnünk egymást, este pedig mire visszaért volna én már rég az igazak álmát aludtam mindig is. Rólam pedig tudni kell, hogy nagyon jó alvó vagyok, még ha bombát robbantanak mellettem, akkor sem ébredek fel, nem hogy álmatlanul átforgolódjam az egész éjszakát. Így az éjjeli dumaparti is ki volt lőve mindig. Na de majd most!
- Ez nem is kérdés...! - még szép, hogy benne vagyok. Buli van! Azt meg ki nem hagynám. Na jó, igazából csak beszélgetni fogunk, de az is épp elég bulis dolog tud lenni. Míg Corvi kint van a mikronál, és is előveszem a dugicsokimat, és a gumicukrokat, és csórok is egy keveset szobatársam csokijából, de tényleg csak egy keveset. Igazából nem szabadna sok csokit ennem, mert attól még inkább felpörgök, és akkor aztán tényleg nem lehet lelőni. Anyuék ezért is adnak csak nagyon ritkán édességet, akkor is főként gumicukit, mert az a kedvencem, egyszerűen imádom.
- Phoenix.. És te? És... neked is ez az első éved itt, vagy már voltál itt tavaly is? Én még csak most vagyok itt először, de nagyon tetszik. - Ered meg a nyelvem szinte azonnal. Nem is hazudtolom meg magam most sem, és beszélek itt mindent össze-vissza. És elképzelhető, hogy ez még csak rosszabb lesz az idő előrehaladtával.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Corvi & Ashley   Kedd Júl. 28, 2015 4:32 pm

Miután leültem én is az ágyára, közénk rakom a popkornt és egy kicsit értetlenül nézek rá.
- Phoenix? Ezt nem nagyon értem. - pirulok el, mert tényleg ez az igazság. - Sosem hallottam még róla, valami város vagy ország?
Kérdezem tőle érdeklődve, majd én is válaszolok az ő kérdésére.
- Én Olaszországból jöttem, Trevisoból és én is először vagyok itt. Tetszik a hely, mert sok mindent lehet csinálni, és legalább nem kell otthon unatkoznom. Legalább új embereket ismerhetek meg.
Két pofára tömöm a popkornt a pofimba, imádom. Főleg a vajasat, de csak sajtos maradt már. Pár másodperc múlva lenézek a tálra és már alig van benne.
-Bocsi, te is egyél különben benyomom az egészet. - mondom teli szájjal. Igen, én képes vagyok még a magokat is megenni, amik még nem pattogtak ki.
Felnézek az ágya melletti falra és egy gyönyörű balett cipő lóg lefelé egy szögön. Sokszor gondolkodok hülye kérdéseken, de mindig rájövök egy valamire! "Nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek!", viszont annak ellenére megkérdezem tőle.
- Gondolom balerína vagy igaz?
Igazából én is szoktam néha balettozni és sokszor is keverem a rúdtánccal, mert együtt szép. Meg amúgy is mindkettő.
A csokit amit elővettem, magamhoz húzom az asztalról és letörök belőle egy csíkot. A popkornt már majdnem felzabáltam, inkább csokizok, hogy szegény párának maradjon. Mennyit tudok én zabálni, de szerencsére nem látszik meg. Mikor már a popkorn is elfogyot, a tálat oda dobtam az asztalomra, majd el lesz mosva, jó gyerek vagyok rendet hagyok, majd vissza néztem a lányra és elgondolkodtam.
Csinálni kéne valami baromságot! Párnacsata? Áhh, túl pici és félek hogy olyat adnék neki, hogy kifeküdne. Szivassunk meg valakit? Az nem rossz ötlet, viszont nem akarok büntibe lenni.
- Tudom már! - kiáltok fel, de nem olyan hangosan, csak annyira, hogy ő hallja. - Mi lenne, ha kiszöknénk, és elmennénk a tópartra? Ilyenkor jó meleg szokott lenni a víz a nagy meleg után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ashley Rohr


avatar
Hozzászólások száma :
22
Join date :
2015. Jul. 27.
Age :
20
TémanyitásTárgy: Re: Corvi & Ashley   Szer. Júl. 29, 2015 12:02 pm

Kicsit kikerekednek a szemeim, mikor meghallom, hogy nem hallott még Phoenixről. Bár igaz, hogy nem nagy város, csak olyan pici, és cuki, de én nagyon szeretek ott élni, még az emberek is nagyon kedvesek, meg minden. De nem olyan nagy város, mint például New York,vagy Washington, amit mindenki ismer, még azok is, akik sosem jártak Amerikában, hisz azok nagyon híres városok.
- Város. Nem olyan nagy, mint például New York, de én szeretek ott lakni. - Felelek neki széles vigyorral az arcomon, majd csórok egy keveset a popcornból, hogy aztán teli szájjal hallgathassam a válaszát.
- Tényleeeeg?? És milyen ott lakni? Mármint Olaszországban? Én még sosem voltam külföldön, de szeretnék majd sok helyre elutazni. Például Olaszországba is. - Felelek nevetve, de csak miután lenyeltem a popcornt, mert bármennyire is tudok gyerekesen viselkedni, az illemet még én is tudom. A szüleim gyakorlatilag az illemkönyvvel vertek, ha valami rosszat csináltam. Na jó, azért ez egy kicsit túlzás, de tény, hogy nagyon komolyan vették az illedelmes viselkedést. De még így is sikerül néha elég gorombán viselkednem, igaz, nem szánt szándékból.
- Eszem, eszem... - Felelek nevetve, majd egy újabb adag kukoricát tömök a számba, bár tény, hogy nem túl nőiesen. De kit érdekel ez most? Engem biztos nem.
- Igeeen... Imádok táncolni, már pici korom óta. És Anyu is táncos, Ő az egyik példaképem, szeretnék majd egyszer olyan jó lenni, mint Ő. - Felpillantok a balett cipőre, amit még a szülinapomra kaptam a szüleimtől két éve. És még mindig jó rám, hisz azóta nem nőttem szinte semmit sem. És szerintem én ilyen kicsi is maradok úgy nagyjából örökre. - És te pediiiig... - A mondatot azonban nem tudom befejezni, mert nem tudom, hogy Ő mit is szokott csinálni. Lehet, hogy már mondta, vagy van valami árulkodó jel itt a szobában, de annyira szelektív a látásom, és a memóriám is, hogy nem tudok rájönni, mi lehet az. Na mindegy, csak kisegít majd.
Nem sok maradt a kukoricából, így azt hamar eltüntetem, majd az ágy melletti éjjeliszekrényembe nyúlok, hogy elővegyek néhány csomag gumicukrot. Van itt békás, kígyós, macis, meg mindenféle állatkás.
- Gumicukit? - kérdezem tőle, közben pedig nyújtom felé a békákkal teli zacskót, hogyha kér. Mert a gumicukit mindenki szereti, olyan nincs, hogy nem. Aki nem szereti, az nem ember, de nagyon nem.
- Hát ez... Szuper ötlet! - kiáltok fel, persze azért nem olyan hangosan, hogy az egész tábor hallja. - Felőlem akár már mehetünk is - Nevetek fel, majd felállok. A végtelenbe, és tovább!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Corvi & Ashley   Szer. Júl. 29, 2015 12:45 pm

Hallgatom Ashleyt, ahogy a balettet és anyukáját említi, majd kérdezi hogy én mit csinálok. Nem is kérdezi inkább abban reménykedik, hogy kisegítsem.
- ... légtornászkodok, de azon belül is inkább a rúdtánccal foglalkozom.
Nem látható viszont annyira. Nem vagyok szétgyúrt állat, inkább csak szépen kikerekedett. Ahogy felém nyújtja a gumicukit, azon nyomban ráharapok. Szeretek én minden édességet. Kieszek a zacsiból párat, majd a számba tömöm. Elkezdem rágcsálni, majd felállok az ágyról és a szekrényem felé tartok, hogy felvegyem a fürdőrucim.
- Ha benne vagy a dologban, akkor siess! - vigyorgok hátra a vállam felett. - Ablakon mászunk, mert itt járkált a felügyelő az imént, mielőtt bejöttem.
Mondom neki, közben átöltözök. Mikor már kész vagyok, kitömöm a paplanom, hogy azt higgyék alszunk, mert ahogy nyílik az ajtó pont az én ágyam látható. Amíg Ash is készülődik, az ő ágyát is kitömöm, nehogy rafkós legyen a felügyelő és benyisson teljesen, majd mikor kész lettem kitártam az ablakot.
- Nah nyomás kis csajszim! - suttogom oda neki. A törölközőt felcsaptam a hátamra, az asztalra állva kimásztam az ablakon, majd megfordultam, hogy segítsek Ashnek is, az új barátnőmnek.


Befejezve! :3 --> Folytatás!!!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Corvi & Ashley   

Vissza az elejére Go down
 

Corvi & Ashley

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: A Tábor és könyéke :: Lány bungallók-