HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Charlotte Blanc-Dupin


avatar
Hozzászólások száma :
36
Join date :
2015. Jun. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Summer Camp, Napa városa
TémanyitásTárgy: The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel   Csüt. Júl. 16, 2015 11:05 pm

~ Feel the rhythm, take the step ~ ©

Alig vagyok itt egy napja, és máris egy hely után kutatok, ahol a magam csendességébe vonulva táncolhatok egy kicsit. Napok óta nem gyakoroltam, elvégre lázasan készültem az elkövetkezendő hetekre, amiket ebben a táborban fogok tölteni. Nagyon izgatott vagyok, hogy vajon kik válnak barátaimmá, vagy esetleg riválisaimmá, bár remélem ez utóbbiból nem lesz sok. Számomra ez nem a versengésről, vagy a sztárrá válásról szól, hanem a tehetség kibontakozásáról. Elvileg ez is a tábor igazi célja, bár emellett a legjobbakat igyekszik rivalda fény elé is állítani. Én nem bánom, ha nem leszek olyan híres, számomra az élvények és a tapasztalatok többet érnek. Persze, ha mégis össze kell mérni a tudásunkat, akkor igyekszem majd anyait-apait beleadni, de... Mindegy, most inkább megpróbálok a táncra koncentrálni.
Sok szép tánctermet találtam, ahol gyakorolhatok majd, de egy gyönyörű tisztás az, ami igazán impozánsnak találtam a feladathoz. Az útbaigazítás, és mi egyebek után fel is öltöztem az egyik táncruhámba, kerestem egy vezeték nélküli magnót, vagy valami ehhez hasonló lejátszási eszközt, amit kivihetek a természetbe is, megkerestem az erdőben azt a tisztást, és be is melegítettem.
Behelyezem a lemezt a magnóba, megnyomom a "Play" gombot, és neki is látok. Saját koreográfia, bár még nincs teljesen kész, pár helyen inkább ösztön szerűen mozdulok. Jól ismerem ezt a számot, így nem nehéz rá gyorsan egy jó tánclépést találni. Teljesen átadom magam a hangulatnak, a szellő fújdogálásának, a zene dallamvilágának. Imádom. Egyszerűen imádom.
A távolban viszont egy figyelő alakon akad meg a szemem. Hm, biztos az egyik táborozó. Amíg nem zavar meg, addig nincs probléma, hadd nézzem, elvégre azért van a két szép szeme. De... Mintha közeledne. Eh, remek. Nem baj, nem hagyom abba, amíg véget nem ér a szám, addig se fog közbeszólni, legalább is ajánlom neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gavriel F. Dixon


avatar
Hozzászólások száma :
106
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
26
TémanyitásTárgy: Re: The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel   Kedd Júl. 21, 2015 7:56 pm

Úton vagyok, már megint, mint nagyjából mindig, minden nap. Ezért jöttem ebbe a táborba, ismerkedni, jönni menni, és már a reggelin is túl vagyok, ahogy kószálok a magam kis tempójában a kamerámmal és a telefonommal, és megakad a szemem egy kissé gothos csajon, aki egy magnót cipel az erdő széle felé, és így a nyomába eredek. Kíváncsi vagyok mit akar ott művelni és ki is fogom deríteni, bizonyára táncos lehet amúgy, elég ruganyos járása van és ahogy lepakol, és elindít valami zenét összevonom a szemöldököm, ez nem szokványos zene, ez inkább... hastánc? De jó, még sosem láttam ilyesmit, és most tök jó alkalom adódik erre, így közelebb lépkedek és a fűbe heveredek nem messze tőle hogy premier plánból láthassam, és sunyi módon még felvételt is csinálok, mintha csak a kamerám piszkálnám és leteszem a fűre, de már veszi fel, csak épp ez olyan okos kis cucc hogy nem villog meg csipog. Paparazzi kamera, direkt ilyet is kerestem, és megvárom míg befejezi a táncot, aztán megyek csak közelebb hozzá.
- Hellóó - integetek neki lelkesen, mosolyogva hiszen miért ne tenném? Én átlag mindenkivel barátságos vagyok.
- Nagyon jól mozogtál az előbb... milyen tánc ez pontosan? Hastánc? - érdeklődök máris, és ahogy odaérek, be is mutatkozok kéznyújtással.
- Amúgy Gavriel vagyok - jelentem ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlotte Blanc-Dupin


avatar
Hozzászólások száma :
36
Join date :
2015. Jun. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Summer Camp, Napa városa
TémanyitásTárgy: Re: The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel   Csüt. Júl. 23, 2015 11:45 pm

~ Feel the rhythm, take the step ~ ©

Fél szemmel figyelem az idegen fiút, aki megközelít, és tisztes távolságban leül a fűbe. Valamit matat. Az egy kamera? Hmm, ha felveszi, akkor lesz hozzá egy-két szavam... Többek között az, hogy küldje át nekem is, ha jól sikerült. Utána majd az orrára pöccintek, amiért kérdés nélkül lekamerázott. Kis paparazzi...
A tánc végén odalépek a magnóhoz, és megállítom, mivel a srác feláll, és idejön, ahogy azt megjósoltam előre. Kedves, kíváncsi mosolyt villantok rá, elvégre nem vagyok az az ellenséges fajta.
- Szia!
Visszaintek, rendes pasinak tűnik, és még érdeklődő is.
- Köszönöm... Igen, hastáncnak hívják.
Jobbommal copfba fogom hajam, és felemelem, bal kezem pedig kinyújtom, és Gave láthatja, ahogy a hasam hullámzó mozgást végez. Mindez csupán pár másodpercig tart - elengedem a fekete zuhatagot, és vállat vonva mosolygok, mint ha valami nagyon vicceset csináltam volna.
- Örvendek, Gavriel! Én pedig Charlotte vagyok.
Kezet fogok vele, majd a kamerára pillantok.
- Felvetted? Ha igen, remélem nem lett borzalmas. Mármint nem miattad, magam miatt.
Mosolyom kiszélesedik, s csípőre tett kézzel várom a válaszát.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gavriel F. Dixon


avatar
Hozzászólások száma :
106
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
26
TémanyitásTárgy: Re: The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel   Pént. Júl. 24, 2015 11:19 pm

Pontosan azt teszem amit a paparazzik szoktak, elő adom hogy én csak itt tengek és lengek, és semmit nem csinálok közben a letett kamera meg veszi az egészet. Én meg nézem a műsort és egészen ráérzek végére a ritmusra és billegetem kicsit a lábam, ez egész jó szám volt, jó alapja lenne egy... na nem, már megint túlpörögtem, még az előző videóm összevágását sem fejeztem be, nem kezdek neki még egynek csak úgy. Aztán ahogy vége lesz és a magnóhoz közelít én is felkelek, és aktivizálom magam egy kicsit, és közelebb megyek. Leporolom magam, nem vagyok egy divatdiktátor de azért ne legyek már nyakig szutyok.
- Ahh, akkor eltaláltam, egyre jobban megy ez nekem mióta itt vagyok - mosolyodom el, hiszen már egész sokféle dolgot meg tudok különböztetni amiket eddig egyetlen nagy kategóriába soroltam. Mint tánc az tánc. Itt már hatszázezer titkos alfajjal találkoztam, és minden nap meglepetésekkel teli. És elképedve nézem ahogy a hasát mozgatja, nekem is ment asszem egyszer teljesen véletlenül, és azóta se sikerült megismételni.
- Ez elképesztő. Hogy csinálod ezt a hasaddal? - kérdezem lelkesen ahogy végül is kezet fogunk és ő is bemutatkozik, szépen. Milyen szép csengésű neve van, olyan elegánsnak tűnik, vagy nem tudom. Na meg hát lássuk be, igazán csinos is mellé. Ember, még jó hogy nem középkorba születtem, ennyi kicsapongás után maga Casanova akart volna kivégezni mert rontom a jó hírét.
- Hm? Neeem, én csak letettem a fűbe hogy ne legyen útban, egész nap cipeltem... és szerintem nagyon is jól táncoltál. Ez a mozgás, komolyan, ember, őrület... - vigyorgok, ahogy az alakjára nézek és a ruhájára. Különös, de csinos, olyan egzotikus.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlotte Blanc-Dupin


avatar
Hozzászólások száma :
36
Join date :
2015. Jun. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Summer Camp, Napa városa
TémanyitásTárgy: Re: The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel   Pént. Júl. 24, 2015 11:51 pm

~ Feel the rhythm, take the step ~ ©

- Igazán? Ezek szerint nem vagy táncos. Akkor, öhm... Hmm, zenész vagy énekes? Ilyesminek tudlak elképzelni így első benyomásra.
Méregetem, de nem úgy, hanem amolyan, hm, hogy is mondjam... Vizsgálódóan. Talán ez a jó szó rá. És a vizsgálat bizony azt mutatja, hogy zenéhez értő valakivel van dolgom. Ők öltöznek ilyen extrémen, általában. Mint az a zenekar, mi is a nevük... Azt hiszem Andy-nek hívják az énekest... Most nem fog eszembe jutni, majd később, talán, de minden esetre lényeg a lényeg: szerintem zenész.
Addig is tartok neki egy kisebb plusz bemutatót, úgy látom teszik neki.
- Hasizommal. Nem olyan nagy dolog, ha elég edzett vagy hozzá. Megpróbálod?
Persze csak viccből kérdezem, de ha benne van, akkor megmutatom neki újra. Láttam egyszer a neten egy srácot, aki elég furán táncolt valamit, és belerakta ezt az elemet is. Kissé bizarr látvány volt, mert... Szerintem nem férfihoz való, mármint elég vékony volt az a pasi, és fura is, és... Nem, egyszerűen nem tetszett, amit látok.
És be is mutatkozunk. Bevallom, először azt hittem a Gabriel nevet hallom, de rájöttem, hogy v-vel mondta, és nem b-vel. Hm, még sose hallottam ezt a változatot, érdekes. Csalafintán rámosolyodom.
- Biztos? Szörnyen megbánod, ha nem mondasz igazat!
Nem fenyegetem, csak egy kicsit, de amolyan játékosan. Nem vagyok erőszakos típus, vele sem leszek az. Van egy tippem, hogy mihez kezdenék vele, ha kiderülne, hogy füllent.
- Köszönöm. Ha érdekel, itt az erdőben, vagy valamelyik táncteremben biztos megtalálsz majd, és akkor tarthatok kisebb bemutatókat egy-egy mozdulatsorról.
Elmosolyodom, és illegek-billegek, a csípőm mozgatom fel-le. Nem egyszerű megtanulni, de ha ráérez az ember, akkor már nem is olyan nehéz.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gavriel F. Dixon


avatar
Hozzászólások száma :
106
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
26
TémanyitásTárgy: Re: The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel   Szomb. Júl. 25, 2015 10:29 pm

- Hát, valóban nem vagyok az, én amolyan multi funkcionális vagyok, de talán a zenei tehetségem miatt hívtak meg ide. Zenélek, éneklek, és mindenfélét művelek. Vloggerkedek is, azért cipelek kamerát mindenhová - hiszen ez a fél életem, és szívesen babrálok mindenfélével. Dalt írni is szeretek, meg zenélni is, meg ökörködni is naná, hát az ki sem maradhat a dolgokból. Sok videómban csak azt csinálok, de mégis tetszik az embereknek, és sok levelet kaptam még más országokból is. Elképesztőek az emberek. Szóval én ilyen mindenes vagyok.
- Hasizom, az van de szerintem messze nem ilyen mint neked, te ezt mindennap csinálod nem? - kérdezem ahogy a hasamra mutatok, nincsenek látványos kockáim, de pocakom se, csak olyan... arányos. Egy két kiló elfér még itt, de mivel sokat mozgok is jönnek mennek. Nem igen aggódok miattuk. Inkább figyelem hogyan csinálja, és megpróbálom leutánozni persze, én ne próbálnám meg? De kevés sikerrel, csak azt érzem meg hogy van izmom. De semmi látványos mozgás mint nála. Nem leszek egy férfi hastáncos az már szent igaz.
- Neem, csak egy kicsit paparazziztam, rossz szokásom hogy gyakorlatilag mindent felveszek ami kicsit is érdekel - mosolyodom el, hiszen igaza van, filmeztem egy kicsit. Na jó, végig a táncot és szerintem remek volt, majd összevágom neki videóba, és elküldöm.
- Hm, ha van csatornád akkor követhetnénk egymást, és akkor elküldöm majd neked a műveim amibe szerepelsz, na? - ajánlom a legtutibb ajánlatot.
- Hm, lehet hogy élek majd a lehetőséggel, és csinálnék egy rendesebb videót is, hogy aztán ott menőzhessünk majd együtt a youtubeon, na? - vigyorodom el lelkesen, hisze na hülyeségre is mindig kapható vagyok, és úgy érzem kicsit ő is hagyná magát vinni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlotte Blanc-Dupin


avatar
Hozzászólások száma :
36
Join date :
2015. Jun. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Summer Camp, Napa városa
TémanyitásTárgy: Re: The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel   Vas. Júl. 26, 2015 10:30 pm

~ Feel the rhythm, take the step ~ ©

- Oh, értem. Hát, elég ígéretesnek indul ez a tábor úgyhogy lesz mit felvenni azzal a kamerával.
Jobban megnézve talán már láttam is őt valahol, valamiféle videóban, de lehet összetévesztem valaki mással. Mondjuk tök jó, hogy ennyi mindent csinál, biztos van hozzá tehetsége is. Én is videózok, de csak a táncaimat veszem fel, meg egyszer vettem fel egyet arról, hogy mivel ápolom a hajam, de ennyi. Vloggerkedni, hát... Azt még nem próbáltam. Nem is tudom, hogy egyáltalán lenne-e rá igény. Hmm...
- Igen, szinte minden nap. Ha van hasizmod, akkor lehet csak rá kell érezned a dologra, és menne.
Figyelem, ahogy próbálgatja, jókat mosolygok rajta, de ne olyan rossz. Talán erre mondják azt, hogy Isten ad, és Isten elvesz - ért a zenéléshez, de a testmozgás egy bizonyos szintjéhez már nem. Amúgy is furcsa lenne egy férfi hastáncos. Nem cseng túl heterón, ami azt illeti. Egyszer hallottam egy ilyen pasasról, hihetetlenül nyomta, de... Nem volt túl vonzó, számomra legalább is nem.
- Értem. Ez nem lenne olyan rossz szokás, ha nem paparazziba próbálnád meg. Mondjuk akkor nem biztos, hogy olyan természetesnek hatna a dolog.
Szerintem nem csak egy kis részletet vett fel belőle, hiszen láttam, amikor idejövet már babrált a kis kütyüjével. Mindegy is, nem csinálok belőle nagy ügyet. Nem hiszem, hogy valami személyemet sértő dolgot művelne az anyaggal, azt azért nem nézném ki belőle, bár ki tudja ebben a mai világban... Úristen, mintha az öreganyámat hallottam volna. Remélem nem leszek olyan zsémbes, mint ő, még akkor sem, ha valójában nem is a vér szerinti nagyim...
- Hmm, jó ötlet! Benne vagyok. Milyen néven futsz YouTube-on?
Ha túl bonyolult, akkor nem valószínű, hogy így elsőre meg fogom jegyezni, de akkor megmondom az enyém, azt nem nehéz megjegyezni.
- Hát, nem vagyok az a menőzős típus, ami azt illeti... De megpróbálkozhatunk vele, mert miért ne. Maximum kétpólusú lesz a videó, részben laza, részben komoly.
Na jó, olykor benne vagyok a jó poénokban én is, de mivel még nem ismerem őt annyira, így nem tudom, hogy az ő humora mennyire számít humornak az én mércémmel mérve, de majd meglátjuk. Elvégre azért jöttünk ide részben, hogy új arcokat ismerjünk meg.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gavriel F. Dixon


avatar
Hozzászólások száma :
106
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
26
TémanyitásTárgy: Re: The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel   Pént. Júl. 31, 2015 1:02 am

- Naná, már csináltam is itt létem alatt két videót, de egy halommal akarom elárasztani az üzenő falam, hogy mindent lássanak azok is, akik nem jöhettek el, és akik követnek engem itt ott amott. Annyian vannak, elképesztő - és én ennek persze nagyon örülök, ez látszik is hogy nem dicsekvően jelentem ki hanem inkább csak örömmel, hogy ennyien kíváncsiak a hülye a fejemre. Néha tényleg nehezen tudom elképzelni, de sok sok pozitív visszajelzést kapok, és ez...feltölt energiával ha rossz kedvem van.
- Hát van hasizmom, de igazából fogalmam sincs hogyan kéne használnom hogy úgy mozogjon mint a tied... - egy egészen aprót sikerül csak moccannom, nem is igazi siker de hagyom, hiszen nem lehetek mindenben jó. A tánc is kimerül a felszínes színpadi mozgásban, amit tanítanak is, de azt egyáltalán nem nehéz összerakni, és csak illegni billegni kell, és ami eszembe jut azt el is tolhatom, nincs benne semmi elegancia, vagy olyan könnyedség, mint Charlotte táncában. Ez azért a táncolás mély vize már. Képtelen lennék megtanulni. Van egy olyan érzésem hogy erre születni kell.
- Éppen ez benne a csel, hogy az emberek ha kamerázzák őket, nem olyan természetesek, mint amúgy, és ezért szoktak paparazzi lenni hogy az embereket a maguk természetességében kapjam el - magyarázom neki, ahogy a kamerámra nézek és odébb is hozom. Nehogy valami baja legyen, és inkább csak Lotte-ra figyelek.
- Gavrielofficional nem olyan bonyolult megjegyezni, de akár meg is kereshetlek téged vagy nem tudom  - vetem fel az ötletet, és a telefonomon máris elkezdem a youtube-ot keresem, és várom hogy megmondja hogy mi a neve a youtubeon és rá is keresek.
- Jó, hát nem olyan menőzés, csak így együtt vlogolni másokkal mégis csak mókásabb mint önmagamban és majd összevágok bejátszásokat is a táncokról, meg mindenféléről...  - lelkesedek máris, hogy végre találtam valaki aki szintén vevő a hülyeségemre. Majd kell még pár felvételt csinálnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlotte Blanc-Dupin


avatar
Hozzászólások száma :
36
Join date :
2015. Jun. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Summer Camp, Napa városa
TémanyitásTárgy: Re: The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel   Pént. Aug. 21, 2015 3:31 pm

~ Feel the rhythm, take the step ~ ©


- Oh, ez szuper! És amúgy nem probléma, hogy a táborról teszel fel videókat? Mármint, ne érts félre, nem kukacoskodni akarok, vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok, meg nehogy baj legyen a jogszabályok miatt...
Nem mintha ennyire szigorúan venném ezeket a dolgokat, de azért jobb óvatosnak lenni. Ki tudja, hogy az itteni vezetőség mennyire veszi komolyan ezt. Meg hát én is szeretnék majd fotózni, meg lehet videózni is, úgyhogy jobb, ha az ember tisztába kerül a helyi törvényekkel. Mert oké, hogy ifjúsági tábor, meg tehetséggondozáson van a hangsúly, de na... Sose lehet tudni.
- Na, az előbb sikerült egy kicsit - nevetek. - Ha gyakorolnád, biztosan menne, bár a zenészeknek általában nem kell egész koreográfiákat megtanulni egy koncertre, vagy ilyesmi. Gondolom, nektek inkább a hangszeren van a hangsúly.
Elmosolyodom, és még hullámoztatom a hasam egy kicsit, majd más mozdulatokat is produkálok. Egészen körbetáncolom a srácot, míg nem széles mosollyal az arcomon ismét elé érkezem. Szeretek másoknak táncolni, megmutatni, hogy mit tudok, legyen szó bárkiről is. Bár, igen, kissé furcsa lehet, hogy csak ketten vagyunk, és a nőiesség és erotika táncával illegek-billegek előtte, mint egy háremhölgy a szultán előtt, de nem nagyon foglalkoztat mások véleménye. Ez csak tánc ez esetben, szóval nincs is miről beszélni.
- Értem. Hát, akkor jó, folytasd a paparazziskodást, csak vigyázz, ha észrevesznek! Valaki érzékeny rá, és akkor lehet ám magyarázkodni...
Nem rossz indulatból mondom, inkább csak figyelmeztetem a veszélyre, de lehet volt is már példa erre, és óvatos, amennyire csak az tud lenni.
- Hm, valóban nem bonyolult, meg fogom jegyezni. Az enyém se olyan nehéz, VampiriaBellyDance, ennyi.
Figyelem, ahogy a YouTube-ot böngészi, mellé is lépek, hogy lássam sikeresen megtalál-e.
- Az biztos, hogy viccesebb, pláne, ha a partner szintén annyira hülye, mint a vlogger maga - kuncogok. - De nem bánom, benne vagyok. A videó összevágásokat én is láthatom majd? Hátha ketten gyorsabban haladunk majd vele.
Magam is kezdek belelkesedni, bizonyára Gave kisugárzása miatt is. Kíváncsi vagyok mit fogunk tudni ketten összehozni, de előre látom, hogy annyit fogok nevetni, hogy a nevetőizmom görcsöt fog kapni a nap végére...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gavriel F. Dixon


avatar
Hozzászólások száma :
106
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
26
TémanyitásTárgy: Re: The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel   Hétf. Aug. 31, 2015 12:14 am

- Nem hinném, legalábbis amennyire utánanéztem, nincs sehol szabályba foglalva hogy nem videózhatok, vagy csinálhatok ezt azt, azért én se akarok szembe menni az ilyesmivel, mivel eléggé megszívhatom, és inkább óvatos vagyok ilyen téren - válaszolok mivel általában utánanézek annak amit csinálok, mert amit épp művelek, azt mindig teljes erőbedobással, full fordulatszámon pörögve teszem, és ezen nem szándékozok változtatni sem egyhamar. Jó ez így, a világnak meg szüksége van olyan kerge alakokra is mint én vagyok. Hiányoznék ha nem lennék, lássuk be.
- Áh az nem is volt olyan igazi moccanás mint a tiéd, de... ez nem az én sportom, bér jogos is, nem lehetek mindenben jó, ebben meg úgy látom pláne. Jaja, a színpadi mozgás elég felszínes, és igazából úgyis azt csinálsz amit akarsz, a közönséged elhiszi neked hogy ez koreográfia, ha csak ugrálsz összevissza is - nevetek fel hiszen ez igaz is, bár azért minimális erőfeszítést mindig teszek, hogy legalább úgy nézzen ki mintha, de közben mégsem. Mondjuk szeretem ha énekelhetek mert akkor nagyobb tér az enyém, és ha gitározom, akkor behatárolnak a zsinórok, meg erősítők, és egyéb technikai jószágok, amiket már mesterien dugdosok összevissza. Figyelem ahogy körbetáncol, és fordulok is vele, nagyon tetszik amit csinál, de nekem biztos nem mennem és ahogy mosolyog, viszonzom is a gesztust, én amúgy is egy ilyen vidám kis fickó vagyok, bármilyen meglepő is. Az életem túl rövid ahhoz, hogy elpazaroljam.
- Folytatom is, nem aggódom, ha le is bukom, kibeszélem magam, akkor is ha az a valaki érzékeny rá, bár többnyire azért megkérdezem... - válaszolok, nem csinálok belőle nagy ügyet, mondjuk őt most nem kérdeztem meg, de nem is olyannak tűnik aki ezen kukacoskodna és megsértődne hogy nem engedte meg hogy felvegyem. Aki művész, ilyen olyan módon, az mind figyelemre vágyik, akár beismeri akár nem, tőlem pedig megkapják egy időre. Közben már a telefonom nyomogatom, és meg is találom a nevét, és feliratkozom a csatornájára, és majd később átküldöm neki az én elérhetőségem is.
- Remek, Vampiria, nem is tűnsz olyan vámpírosnak, bár elismerem van benne valami, de tetszik, kreatív. Az enyém meg... hát látod, rémesen kreatív de ez van, így mindenki megtalál aki keresne - kuncogok, hiszen az első nevemet használom és a hideg kiráz ha valaki Felixnek szólít. Az nem is én vagyok, az csak... a gonosz ikrem. Vagy valami olyasmi, nem tudom.
- Remélem olyan, de ha nem, hát majd kihozom belőle, jó érzékem van ehhez azt mondják, na mindegy. Persze, persze, majd átjössz egyik nap és megmutatom hogyan csinálom a videóim, és még úgyis kellene pár közös felvétel szóval mindenképp keresnélek előbb utóbb de így talán egyszerűbb lesz - mosolyodom el, és máris feljegyzem a számát, ha megadja, tele vagyok már ezekkel, számokkal, képekkel, ígéretekkel és dolgokkal és még mindent remekül kézben tartok, micsoda istenverte tehetség vagyok, nem véletlen kerültem ide. Ezen azért felkuncogok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel   

Vissza az elejére Go down
 

The rhythm in our blood ~ Lottë & Gavriel

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: A Tábor és könyéke :: Erdő-