HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Emily & Gavriel (+18)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Gavriel F. Dixon


avatar
Hozzászólások száma :
106
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
26
TémanyitásTárgy: Re: Emily & Gavriel (+18)   Csüt. Júl. 30, 2015 9:03 pm

+18!!! (nem érdekel, nem olvasod)

És végül megtörténik az, amire nem is gondoltam volna, és még az a megtiszteltetés is ér, hogy én leszek az első, és.... ember, elképzelni is csodás hogy ez mekkora dolog. Egyszer lehet csak odaadni azt, amit én most megkapok, és biztos vagyok benne hogy mindig meg fog maradni az emlék. Ezt nem lehet elfelejteni hogyha egyszer ennyire szerencsés az ember fia, így hát nem is teketóriázok, és minden mást sutba dobok, és csak az a cél lebeg előttem, hogy örömet okozzak neki, kéjes legyen és ne fájdalmas, mint ahogy elsőre szokott lenni, bár talán még így is... nem tudom. Sose voltam lány, nem tudom milyen lehet.
Kényeztetem ahogy érem, a melleit simítom, masszírozom, kínzóan lassan ingerlem, aztán kezem a formás alakján surrannak végig, lúdbőröző felületet hagyva magam után, és végül a combjai belsejét is alaposan végigcirógatom, élvezem ahogy finoman borzong alattam, és végül ahogy oda simítok nedvességet érzek, ami jó jel, mert talán így egyszerűbb lesz. És meg is nyugtatott hogy tabit szed, szóval nem kell aggódnom a gumi miatt. És végül be is hatolok, érzem ahogy a forróság körülöleli a farkam, és nem bírok elnyomni egy hosszú sóhajtást, elképesztő érzés... Ahogy a fülembe súg, megborzongok, jelenleg éppen ez a legjobb ösztönzés, én is nagyon szeretem ebben a pillanatban, legalábbis... áh mindegy. LAssú mozdulatokkal lököm magam előrébb, ahogy tudom, és nem zavar ahogy a hátam karmolja, kit érdekel? Az többet ér, hogy élete egyik legjobb élményét adjam neki azzal, hogy nem sietek és kényeztetem még így is. El akarom vinni a csúcsra, és ahogy elnézem nem is haladok rosszul. El-el akadó légzéssel haladok én is, és végül sikerül a csúcsra vinnem, ahogy elfojtja sikolyát, és megrándul ott lent, ott van végem nekem is, és nagy nyögéssel adom át magam az orgazmusnak, és forró magom belerobban a testébe szinte én pedig levegő után kapok, és megtámasztom magam, mielőtt még rá rogynék.
- Huh... elképesztő vagy.... - mormogom, ahogy elenged és mellé heveredek, de nem húzódom el, élvezem hogy összeér a testünk. Elhelyezkedek mellette és az arcára simítok.
- Jól vagy? Nem... okoztam fájdalmat? - kérdezem tőle, ahogy meg tudok szólalni és a szívem nem akar kiugrani a helyéről és elmenekülni. Nem semmi egy élmény volt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Emily & Gavriel (+18)   Csüt. Júl. 30, 2015 9:47 pm

Olyan erős álmosság tört rám, hogy alig van kedvem megszólalni. Ahogy mellém fekszik, a karját át bújtatom a nyakam alatt és közelebb húzódom. Becsukom a szemem, majd egy kis rossz gondolat ébred bennem, de hamar elvetem. Igen, az egy éjszakás kaland.
- Nem, nem okoztál fájdalmat. - jelentem ki kis mosollyal. Hazudtam, amit nem szokásom, fájt, de nem ott, hanem a szívemben. Mi van, ha ezek után tényleg nem akar semmit velem kapcsolatban. Amúgy meg, miért is gondolok ilyenekre? Nem azt mondta, hogy nem fog kerülni? Térj már észhez idióta!
Nagyot sóhajtok, nem hinném, hogy aludni fogok az éjszaka. Végtelen komorság és szomorúság önt el belülről, amit próbálok álcázni a kis mosolyommal. Ki venné be, ezt az erőltetett grimaszt, amit épp vágok. Senki, de remélem nem látja. Lehajtom a fejem a mellkasára és a rossz, hülye gondolatok még mindig itt kavarognak a fejembe. Én idióta, hogy is képzelhettem ezt. Bűntudat gyúlt bennem. Ha megint elkezdenék sírni kiakadna, hogy mi a fenét rinyálok megint. Nehéz megemésztenem az iménti dolgokat. Jó volt vele, élveztem, akkor meg most mi a bajom? "Hihetetlen vagy!". Nem tudom, hogy ő mondta e ki, de az ő hangja csengett a fülembe.
Megszorítottam, magamhoz húztam. Mit mondhatnék ezek után neki? Szerelmet vallottam, dugtunk egy jót, és... mit mondjak? Azt, hogy milyen jó volt, meg hogy beszéljük ki milyen érzés? Áhh. Hülyeség. Felültem, hogy a takarót magunkra húzhassam. Hűvös volt oda kinn és a szobában is. Nyakunkig húztam a takarót és az arcát kezdtem nézni. Aranyos volt vizes hajjal és félig betakart fejjel. Mint egy manó. A kezét kezdtem kutatni a takaró alatt, amit gyorsan meg is találtam. Összekulcsolódott a kacsónk. Gyengéden megszorítottam a kezét, majd belesúgtam a szoba sötétjébe.
- Szeretlek!
Még mindig néztem őt és a beszűrődő fény az ablakból, megragyogtatta a szemem. Fáradt voltam, viszont beszélgetni akartam. Megszorítottam a kezét és becsuktam a szemem, majd a fejem beletemettem a párnába. Sírni akarok, de nem lehet. Miért ilyen nehéz ez? Miért?
Szinte már belezsong a fejem!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gavriel F. Dixon


avatar
Hozzászólások száma :
106
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
26
TémanyitásTárgy: Re: Emily & Gavriel (+18)   Szer. Aug. 05, 2015 2:39 pm

Ahogy mindketten a csúcsra jutunk, elképesztő érzések törnek rám, és kissé fáradtan támaszkodom meg Corvi felett, hogy lassan mellé heveredjek, és össze húzom magam hogy kényelmesen elférjünk mindketten, az amúgy egy emberre tervezett ágyon. Aztán a karomat kinyújtom hogy rá feküdhessen, és ő végül a mellkasomra simul, ahogy lassan elnehezedik a testem, jól eső fáradtság kerít hatalmába, de nem vagyok álmos, nem akarok aludni. Fiatal vagyok, nem dőlhetek ki egyetlen menet után, bár nem hiszem hogy elsőre ennél többet akarna.
- Örülök. Tudod, azt mondják hogy a csajoknak elsőre fáj és... nem akartam hogy fájjon - pillantok rá ahogy kissé beleborzolok a szőke hajába, mivel most épp ennyit látok belőle. Valahogy érzem hogy nem egészen nyugodt, és valami bántja, talán megbánta hogy ennyire elkapkodta volna? Fogalmam sincs, de feszengeni kezdek kicsit így én is, mintha kínos lenne a helyzet, pedig gondolom nem az hiszen...
Aztán felül, és elkezdi felhúzni a takarót, furcsa hogy fázik, én még nem érzem hogy hűvös lenne, de nem lököm le a takarót, majd csak ha melegem lesz alatta. Egyenlőre még jól érzem magam, kellemes zsibbadtság mint mindig. Megrezzenek erre a szóra, hiszen pár órája ismer, hogyan szerethetne? Fogalmam sincs, mit gondoljak és nem tudom hogyan fejezzem ki szavakkal.
- Miért... gondolod azt hogy szeretsz? Pár órája ismersz csak és... - kérdezem meg végül, ami böki a csőröm, nem akarom illúziókba ringatni. Nem akarom hogy nyomorultul érezze magát, elég az ha én érzem majd úgy magam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Emily & Gavriel (+18)   Csüt. Aug. 13, 2015 12:20 pm

Elszontyolodott fejet vága gondolom végig a kérdését. Kissé lesütöm a szemem, majd kibököm a végig gondolt mondatot.
- Lehet, hogy csak pár órája ismerlek, és lehet, hogy életem legnagyobb hülyeségét csináltam most meg, de szerintem lehet bárkit szeretni. Nem kell ismerni senkit se egy évig vagy egy óráig, ahhoz, hogy szeretni tudj. Az állatokat is szeretem, még sincs semmilyen állatom se. - vetem neki suttogva a szavakat. Jó vele, mért ne szeretném akkor? Mosolygok a takaró alól, ez nem az a pillanat, hogy depizzünk. Még mindig a kezét fogom, mert miért is ne.
Igazából nem tudom mit gondoljak.
- Viszont ha kellemetlenül érzed magad most akkor mond. - kicsit félénkebb arcom veszem fel. Eddig csak a saját érzéseimmel törődtem, és nem vettem figyelembe őt. Kicsit önző lettem hirtelen, el is szégyenlem magam.
Váltanom kéne a témát. Fáradt vagyok, de nem szeretnék bealudni. Kicsit csendben maradok, hátha megszólal, vagy netán kérdez valamit.
Most már tudom, hogy miért jó, ha van pasid. Oda bújhatsz hozzá, átölelheted, anélkül, hogy elküdene a halálba. Bár Gavriel nem a párom, de mégis jó ölelgetni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gavriel F. Dixon


avatar
Hozzászólások száma :
106
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
26
TémanyitásTárgy: Re: Emily & Gavriel (+18)   Szomb. Aug. 15, 2015 8:19 pm

A fejem alá igazgatok egy kispárnát, és kényelmesen elhelyezkedve heverek, magam mellett, és félig magamon Corvival. Nem is baj, szeretem ezeket az esemény utáni kis összebújásokat, valahogy... nem tudom, megnyugtat hogy akármi is történt, mégis figyelünk a másikra. Elgondolkodtató amit mond, és elmosolyodom ahogy az állatos példát hozza. Nekem sincs állatom, de tény és való hogy szeretem őket, végül is a haverjaim is elég nagyok tudnak lenni.
- Hm, mondjuk igaz, hogy ehhez nem kell nagy ismerettség, mert a szeretet nem ezen múlik. Csak számomra furcsa kissé hogy megtettük és, nem akarom hogy megbánd, viszont én nem érzem azt hogy nagyon nagyon szeretnélek, és.... nem akarlak esetleges tévhitekbe ringatni az nagyon nem lenne fair tőlem - sóhajtom ahogy megszólalok, és valószínűleg a legnagyobb hangulatgyilkos vagyok az életben, de nem érdekel. Nem akarom hogy olyasmiben csalódjon amibe nem muszáj. Én meg az áldott jó szívem.
- Szeretnék majd, máskor is találkozni veled, a táborban. Beszélgetni, jobban megismerni, ezt továbbra is tartom, ha éppen... nem kívánsz a pokolra a hangulat gyilkosságom miatt - mosolyodom el kissé kényszeredetten hiszen ilyen helyzetben mit mondhatnék? Gyakorlatilag felkínált nekem mindent, mindent! Én pedig elfogadtam és most... most lassan bűntudat ébred bennem hogy talán hibáztam és olyasmit vettem el, amire semmi jogom nem lett volna. Helyezkedek kissé és a feje tetejére puszilok.
- Álmos vagy? Vagy beszélgessünk? - vetem fel, mivel még nem vagyok álmos de hagyom őt aludni ha akar. Én majd elalszom azon, hogy egyenletesen szuszog.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Emily & Gavriel (+18)   Szer. Aug. 19, 2015 1:19 pm

Már nem számított semmi, ahogy a hozzábújtam, elkényelmesedve csuktam be a szemem. A hangját hallva még tényleg nem látszott fáradtnak.
- Ha szeretnéd, beszélgethetünk még... - lágyan és halkan mondtam neki a szavakat. - Csak hozz fel egy témát!
A sötétben fekve hamar álmosság tört rám és már a szemeim is fájtak. Az egész fejembe olyan éles fájdalom nyílalt, hogy alig bírtam ki. Már szinte nem is hallottam. Azon kaptam egyik pillanatban magam, hogy Gavriel ölelgetem, a másikban pedig, hogy már máshol jár az eszem, talán már az álmaimban sétálok. A külvilágból már nem éreztem semmit. Csak a meleget, bár nem csodálkozom, be vagyunk takarva.

Már nem emlékszem mit álmodtam, sőt, azt se tudom, hogy most hány óra van. Próbálok halkan és nem túl hirtelen kiszabadulni az ágyból. Hála a jó égnek, hogy ilyen jó nindzsa képességeim vannak. Ahogy kikászálódtam Gavriel mellől, felkaptam magamra pár ruhát, hogy mégse meztelenül álljak előtte, majd az asztalon lévő telómhoz kaptam. Reggel fél hat. Ideje lenne felöltözni rendesen és futni menni.
Gyorsan összekapom magam, a hajam felkötöm és előveszek egy tollat, hozzá pedig egy lapot.
"Jó volt az este, délután pedig találkozhatunk, ha gondolod. Puszi, Corvi"
A tollat az asztalra dobtam, majd berakva a fülest a fülembe, kimentem a táborba.

Befejezve ^-^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gavriel F. Dixon


avatar
Hozzászólások száma :
106
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
26
TémanyitásTárgy: Re: Emily & Gavriel (+18)   Vas. Aug. 30, 2015 11:45 pm

Valahogy minden értelmét vesztette ahogy egymás mellett heverünk kielégülve, testünkön egymás bőrének emlékével, és egy vékony takaróval, ami csak az illúzió kedvért van szerintem, mert egyikünk sem fázik.
- Hm, hát ha gondolod, szívesen mesélek valamit... - mosolyodom el, és elkezdek mesélni egy sztorit, de észreveszem hogy egyre lassabban reagál, és végül a légzése is egyenletes lesz és elalszik rajtam. Puszit nyomok a hajára, ahogy elhelyezkedek kicsit lejjebb csúszok én is, és a párnát a nyakam alá gyűröm.
- Köszönöm Corvi - suttogom neki a csendes éjszakában, hiszen olyan ajándékot kaptam tőle, amit kevés férfi tudhat magáénak, nem hogy valaki az én koromban. Egy lány az ártatlanságával tisztelt meg. Elképesztő. Soha nem hittem volna. Elnyom az álom engem, is, és amikor reggel, vagyis azt hiszem reggel, felébredek magányosan vagyok. Körbenézek, és a telefonom után nyúlok. Reggel hét, istenem de korán van de fel kell kelnem, hiszen így is más ágyában aludtam, és ideje lenne visszakommandóznom a saját szobámba, hogy legalább az a látszat meglegyen hogy viselkedtem.
Felkelek, és a papírra esik a pillantásom, elolvasom, és választ is körmölök rá.
"Én is élveztem, és persze szívesen. Csörgess meg ha ráérsz, és megyek."
A kis üzenet alá odakanyarítom a számom is, és elhagyom a terepet, visszatérek a saját bungallómba, ahol a szobatársam még nagyban húzza a lóbőrt. Én viszont már nem tudok aludni, nekiállok inkább szerkeszteni.

//Köszöntem szépen ^^ //
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Emily & Gavriel (+18)   

Vissza az elejére Go down
 

Emily & Gavriel (+18)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: A Tábor és könyéke :: Tópart-