Statisztika |
Énekesek
|
6
|
Táncosok
|
5
|
Zenészek
|
4
|
Művészek
|
3
|
Sportolók
|
2
|
|
Tanárok
|
3
|
Alkalmazottak
|
3
|
Városiak
|
3
|
Ügynökök
|
1
|
Színészek
|
0
|
|
Ki van itt? | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 80 fő) Szomb. Okt. 19, 2024 12:00 pm-kor volt itt. |
|
| Játékostárs kereső | |
| | |
Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 28 Join date : 2015. May. 28.
| Tárgy: Játékostárs kereső Csüt. Május 28, 2015 7:23 pm | |
| Ha éppen nincs kivel játszanod, itt keresgélhetsz, vagy akár te magad is hirdethetsz. Jó ha tudod, hogy itt senki sem harap, szóval írj rá bátran a kiszemeltedre! | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Kedd Jún. 02, 2015 10:18 am | |
| Sziasztok lányok, fiúk!
Legelső játékaimhoz keresek vállalkozó szellemű egyedeket, akik lehetnek egyaránt lányok, fiúk is. A hajfonásoktól elkezdve a festésig mindenhez értek. - Na jó azért nem mindenhez, csak vicc. - Szóval ha nagyon unatkozol és még sosem játszottál ki olyan játékot ahol éppen valaki tökéletessé varázsolja a hajad akkor itt a lehetőség rá. - Ezt inkább csak lányoknak ajánlom, fiúknak elég ciki volna, de náluk a hajfestést simán bevállalom ha nincs más megoldás xD. - Oké, oké befejeztem a dumát, szóval a lényeg a lényeg, ha unatkozol és neked sincs játékostársad akkor küldj el pm-t és a részleteket ott megbeszéljük. Oké, egyelőre elkeltem! De ne aggódjon senki se, lesz még alkalma kikezdeni velem! Na jó, csak vicceltem a kikezdéssel.
A hozzászólást Lysander Collins összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 02, 2015 4:37 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Kedd Jún. 02, 2015 12:39 pm | |
| Újdonsült énektanár játékra jelentkezik^^ Lehetsz tanár, diák bármilyen szakról, alkalmazott, vagy csak egy városlakó, akit elém vetett a (bal)szerencse ha énekelnél, buliznál, vagy csak lazulnál egyet, vagy bármi más, keress fel pm-ben bátran |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Kedd Jún. 02, 2015 3:20 pm | |
| Beállok a sorba, akármi szóba jöhet, csak dobj egy pm-et, és megbeszéljük. ^^
egyelőre elkeltem
A hozzászólást Kate Harper összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 02, 2015 8:30 pm-kor. |
| | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Kedd Jún. 02, 2015 7:30 pm | |
| Nahát akkor... ha valaki szeretne magára varratni valami gyönyörűséget, állok rendelkezésre ^^ Vagy akár a városban is összefuthatunk, csak úgy, mert miért ne ^^ Szó mi szó, játszanék |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Szer. Jún. 03, 2015 4:44 pm | |
| Sziasztok! Én is beállok a játékostárs keresők sorába. Bármire nyitott vagyok, sőt kifejezetten örülök, ha esetleg van valami konkrét ötleted.^^ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Szer. Jún. 03, 2015 6:50 pm | |
| Én is vihető/rabolható lennék játékra Ha valakinek kedve támadna rajzoltatni velem egy arcképet, kedvenc állatot vagy valami mást, szívesen elvállalnám De jelentkezhet a merész vállalkozó az új múzsámnak is Vagy csinálhatunk valami mást is, természetesen, mindezek ára csak egy PM ^^ |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Pént. Jún. 05, 2015 2:26 pm | |
| Lelkes jelentkezőt várok bármelyik nemből, aki szívesen játszana velem. Egyenlőre a kezdő játékom tudom felajánlani aztán ha időm engedi vállalok többet. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Pént. Jún. 05, 2015 10:23 pm | |
| |
| | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Szomb. Jún. 06, 2015 10:12 am | |
| nem teljesen százas milliárdos feleség keresi partnerét akivel valami botrányosat csinálhatnának unaloműzés céljából.
repüljenek azok a pm-ek ! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Szomb. Jún. 06, 2015 1:48 pm | |
| Hello- bello!
Nekem nincs valami jó dumám, ha játékostársat keresek. Igazából bárkivel játszanék, aki be mer velem vállalni egyet. Kezdek is, aránylag gyorsan válaszolok. Hát dobáljatok a pm-ekkel. Effy
Elkeltem! Triplán. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Hétf. Jún. 08, 2015 12:08 am | |
| Keresnék vállalkozó szellemű egyedeket, akik bevállalnának velem egy játékot. Ígérem nem harapok, azaz.. szóval bárhol, bárkivel - igen épp veled - , bármikor játszok. Csak egyetlen pm az ára |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Hétf. Jún. 08, 2015 5:24 am | |
| Állatkerti gondozó is szívesen fogad pm-eket. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Hétf. Jún. 08, 2015 1:59 pm | |
| Sziasztok!(: Beállok a sorba, én is vihető vagyok egy játékra |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Hétf. Jún. 08, 2015 2:15 pm | |
| Végre én is elkészültem, és játékra készen vagyok Szóval rabolható vagyok egy-két játékra |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Hétf. Jún. 08, 2015 4:16 pm | |
| |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Kedd Jún. 09, 2015 11:36 am | |
| Na akkor én is jövök és játékra kínálom magam. Bárki, bárhol bármit... Ha van kedved egy kissé szeleburdi de amúgy cuki és aktív sráchoz, ne habozz, dobj meg pm-el, jelezz kischaten, nagychaten füstjelekkel ahogy csak akarsz. Peace! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Vas. Jún. 21, 2015 4:58 pm | |
| Egy vagy akár több, bátor jelentkezőt keresek, akik vállalkoznak rá, hogy az én nem túl beszédes lánykámból, legalább egy-két magas hangot kicsaljanak. Megjegyzem, nehéz eset a leányzó, de annál érdekesebb, azt hiszem, egy próbát igazán megér! Jelentkezőket nemtől, kortól függetlenül várok, csak vágjatok hozzám valami keményet és a tiétek vagyok! |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Szer. Jún. 24, 2015 4:13 pm | |
| A tábor doktornője pácienseket keres, hogy megkezdhesse a rendelést. Nem kell félni, nem fog fájni... |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Szomb. Jún. 27, 2015 9:13 pm | |
| Free fucks, bitches... (nemviccelek ) szóóval, aki elkapna hátulról valami jó kis játékra, az dobjon meg egy pm-mel, és megdumálunk mindent.egyelőre elraboltak ^^" |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Hétf. Jún. 29, 2015 7:29 pm | |
| Én is elvihető vagyok egy-egy játékra. Tetoválok, piercinget szúrok, vagy csak iszogatok veled, ami éppen kell Nem harapok ám nagyot.... |
| | | Vendég Vendég
| | | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső Hétf. Júl. 13, 2015 11:00 pm | |
| Játszanék, bárkivel, bármit, tényleg. Ha te is játszani szeretnél és felkeltette érdeklődésedet szerény személyem, ne habozz, ragadd meg azt a billentyűzetet és írj egy pm-et. Csak bátran! |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Játékostárs kereső | |
| |
| | | | Játékostárs kereső | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |