HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Mirror mirror - Trash - Zave

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Zave Blackmore


avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 01.
TémanyitásTárgy: Mirror mirror - Trash - Zave   Kedd Jún. 02, 2015 12:49 am

Az van hogy adott itt ez a kis tábor, és adott az, hogy én itt vagyok, egy kibaszott nyári táborba. Oké, hogy tehetségkutatósok sorsoltak ide be, és Tessa beszélt rá hogy jöjjek el, de akkor is. Nézzetek már rám az istenit, tipikus táborozós srácnak tűnök? Mindegy, lecuccoltam és most felfedezem a környéket, szokásos fekete, láncos, laza szerelésemben, a gitárral a hátamon, mert hát ilyen alakok közt hagyjam ott?! Az egyik gyerek pont úgy nézett rám, mint aki még nem látott fehér embert tucatnyi tetoválással. Az erdő felé sétálok, és rágyújtok egy cigire, ez kell nekem. Apámék pont leszarjék hogy ezzel ölöm magam, mert amíg cigizek legalább csendben vagyok, és nem őket szekálom valami hülye hóbortommal. Mert van egy pár azért. És többnyire egészen jól is veszik, de persze lehetne jobb is. Na mindegy, nincs okom panaszra. Beleszívok a cigibe és az egyik lelógó faágra telepszem, ahogy neki támaszkodom, és a gitárt magam mellé teszem. Kellemes környezet, nem is az de én ehhez nagyon városi gyerek vagyok, és még térerő is alig van! Mi a faszomért nincs rendes wifi hálózat? Ehh mindegy is. Inkább puffogok ezen egy sort, mikor meglátok tőlem nem messze egy hasonló stílust mint én. Na, ez már nem rossz. Felkapom a gitárom, mindig is szerettem a hasonszőrűeket és felé indulok, de megtorpanok ahogy megfordul és rám néz. Magamra nézek. Mivan?! Felé haladok és megállok előtte, döbbentek kissé.
- Te meg ki a halál vagy, haver? - teszem fel a kérdést, miközben végigmérem. Eszem megáll, pont mint én. A haja, a szemei, az alakja és a tetoválások... Mi az isten folyik itt?! Valaki magyarázza meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trash Nolan


avatar
Hozzászólások száma :
11
Join date :
2015. Jun. 01.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Summer camp
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Kedd Jún. 02, 2015 10:59 am

Idegesen forgattam meg a pc-m a számba, és kicsit a fogaimhoz kocogtattam, miközben vártam, hogy végre valami történjen. Kékeszöld szemeimmel a tömeget fürkésztem, mert ugyebár itt az volt. Voltak kicsik nagyok, akik itt tolongtak előttem, próbálták kitalálni, hogy mi is lesz most. Az a Lionel fickó, vagy ki, az imént tűnt el, azzal a végszóval, hogy hamarosan lesz egy eligazítás. Hiába, első nap, alig egy órája érkeztünk és bár meghívásos táborról beszélünk elég érdekes, hogy ennyien vannak. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi tehetség van világszerte, vagy mi.
Na, mindegy is, nekem elég, ha megmutatják a szobám, avagy a bungalóm, meg a szobatársam is jó fej lesz, aztán én biztos jól fogom érezni magam.
Hallottam, hogy páran összesúgnak a hátam mögött, és több figyelmet is kaptam, mint azt kellene, de azt hiszem, már hozzászoktam. Nem ebbe a környezetbe való vagyok, de kit érdekel.
megpördültem, hogy ráijesszek a kis mocskokra, akik éppen a nadrágomon lógó láncot próbálták épp tapizni. Ám mielőtt ez megtörténhetett volna, ledermedtem az előttem állót látva.
- Na bazdmeg... - pillogtam, mint retardált a sexshopban. - Te, ki vagy?
Első ostoba ötletem, hogy biztos klónoztak. Ez persze lehetetlen, de ki tudja... ez túl kísérteties.
Végignéztem rajta tüzetesebben, és rá kellett jönnöm, hogy más magyarázat nem lehet, mint iker, vagy a klónozás.
Végül leráztam a meglepődés minden szikráját magamról, és felé nyújtottam a kezem határozottan.
- Trash Nolan - mutatkoztam be a szemeit fürkészve, ami olyan volt, mintha a tükörbe magyaráznék éppen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zave Blackmore


avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 01.
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Kedd Jún. 02, 2015 1:33 pm


Trash & Zave


Türelmetlen vagyok, és fogalmam sincs mégis mi a jó életnek jöttem én ide, de ha már itt vagyok, megpróbálok kellően jól érezni magam, biztos vannak itt is ilyen közeli városok ahová ki lehet menni inni meg bulizuni, nem hiszem hogy ez itteni kisebb népség olyan átkozottul szórakoztató lenne, és éppen ezért örülök meg egy pillanatra amikor egy hasonló stílusú srácot látok meg mint én. Biztos hogy pasi, felismerem messziről, kicsit talán hasonlít is az enyémre a haja, színben mindenképp, de ahogy közelebb érek, megfordul, és látom hogy a láncát akarja megtapogatni a kicsik, de végül én döbbenek meg ahogy rám néz, azokkal a szürke szemeivel. Mintha tükör előtt állnék, csak a tükör máshogy öltözött volna fel.
- Én kérdeztem először bazdmeg! - csattanok vissza, határozottan ideges vagyok, annyira, hogy még a cigim is kiesett a számból. Nem lehet hogy ő, olyan mint én, nekem egyáltalán nincs tesóm, nem hogy egy ikrem. Akkor meg mégis mi? Klónoztak, miközben aludtam? Vagy valaki elvetemülten olyanra alakíttatta magát mint én? Ez képtelen. A kezére pillantok, az övére nincs rátetoválva a dragonfly, mint nekem, ez kissé megnyugtat.
- Zave Blackmore - szorítom meg a kezét határozottan, hiszen én mindig is domináns fél voltam, ahogy emlékszem, és ezt jelzi minden megnyilvánulásom. Vajon ő is? Közelebb lépek, átkarolom a vállait, és az erdő széle felé húzom, ajkaimon hamis mosollyal, és a faághoz érünk, amin eddig ültem itt kevésné hallanak minket és kevésbé vagyunk feltűnőek.
- És most, magyarázd meg hogy miért nézek úgy ki mint én. Rohadt kíváncsivá tettél öregem, szóval hallgatlak.... - támaszkodok meg, és nem engedem elmenni, ha kell erővel tartom itt.00 | valami
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trash Nolan


avatar
Hozzászólások száma :
11
Join date :
2015. Jun. 01.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Summer camp
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Kedd Jún. 02, 2015 3:02 pm

Azt sejtettem, hogy sok meglepetés vár majd rám ezen a helyen, de ekkorára nem számítottam. Azt hittem a legnagyobb gondom, majd a kis taknyosokkal lesz, akik majd jól körberöhögnek, meg érdekes kifejezésekkel látnak el a külsőm miatt, erre pont ráijesztenék az elsőre, aki már tapizna is, saját magammal találkozom.
Hallottam már imitátorokról, de azok általában a hírességeket utánozzák, nem egy mezei énekest, akit csak az anyja szeret. De mindegy is, első meglepődésem után, jött a következő ahogy azonnal lehurrogott, de ugyan már, mire is számíthatnék, valószínűleg ha nem lenne ennyi hidegvér bennem, én már bemostam volna neki, hogy hogy mer úgy kinézni mint én. De nem vagyunk állatok, meg lehet ezt beszélni.
Láthatóan ő is így volt vele, mert lenyugodott és inkább félre vont a tömegtől. Kézfogása erős és határozott, legalább nem egy alamuszi fajta, ez már jó. Látszott rajta, hogy minél hamarabb a dolog végére akart járni, és nekem sem volt jobb dolgom éppen, és rohadtul érdekelt is, szóval nem akartam én elhúzni a közeléből.
Megálltam a fa mellett, összefontam karjaimat a mellkasomon és úgy néztem újra és újra végig rajta, keresve valamit, ami azért megkülönböztet minket. Lássuk csak, ami azt illeti más a frizura, bár a szín ugyan az, más tetoválások, és jelen pillanatban más öltözet. Ezeken kívül semmi, ami rohadtul érdekes.
- Az ikertesóm vagy - vontam vállat. - Ez a legésszerűbb magyarázat. Hasonmásnak, túlságosan hasonlítunk, klónozásról ne is beszéljünk. Mikor születtél?
A legnyilvánvalóbb kérdés szerintem ebben a helyzetben. Ha ugyan akkor, mint és ugyan ott, akkor nem kérdés, tesók vagyunk. De akkor újabb kérdés az, hogy erről mi miért nem tudtunk?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zave Blackmore


avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 01.
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Kedd Jún. 02, 2015 3:58 pm


Trash & Zave


Megzavar ez a dolog, erre egyáltalán nem számítottam és fogalmam sem volt róla hogy van belőlem még egy, márpedig ahogy elnézem van. Ez azonban sajnos a közönségünknek is feltűnik, mert akik eddig Trash láncait akarták megrángatni most elhűlve nézik hogy honnan rontott elő még egy ilyen alak, gitárostól. Hát ez van öregem, fel kéne fognom végre de túl nagy a sokk és az értetlenségem, így a kötelező körökön túl, inkább félrevonom hogy kitaláljuk végül mi ez az egész. Neki támaszkodom a fának, és rágyújtok egy újabb szálra, ha már az előző elhagytam a nagy meglepetésben és úgy mérem végig. A ruházata egy fél fokkal lezserebb de ugyanúgy egy kereszt alakú fülbevaló lóg a fülébe mint nekem. Bár nekem a jobb fülemben neki meg a balban. De akkor is! Ha kiderül hogy még nyelv pc-je is van, nem tudom micsinálok.
- Ahha, az ikertesód. Fasza, és ha az vagy, mármint az ikrem, akkor hol a halálba voltál eddig és miért nem tudtam hogy van még egy belőlem? - akadok ki ezen és végül a kérdése is eljut hozzám, hogy mikor születtem. Kifújom a füstöt ahogy válaszolok.
- '95 február 18 án éjjel - válaszolok végül, miért ne tenném, nem lehet belőle bajom. Ha meg mégis, akkor odacsapok, engem ez nem tart vissza, nem mindig vagyok a békés megoldások híve. Nem arról vagyok híres.
- Honnan is jöttél? - kérdezem én is, hiszen én New Yorkban élek apámmal meg Tessával, de talán ő se olyan messziről való. De ez akkor is képtelenség. Idegesen mászkálok fel-alá.00 | valami
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trash Nolan


avatar
Hozzászólások száma :
11
Join date :
2015. Jun. 01.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Summer camp
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Kedd Jún. 02, 2015 5:00 pm

Láthatóan őt jobban idegesíti a dolog, mint engem. Igaz, én sem vagyok halál nyugodt, de engem inkább érdekel, mint idegesítene. Nézem, ahogy fel-le járkál, mint akinek bomba van a seggébe, míg én csak támasztom a fát. Belegondolva, ha tényleg ikrek volnánk, eléggé eltérő a jellemünk, ez már egyből lerítt rólunk. De kit érdekelnek a bensőségek, mikor a külsőnk egy és ugyan az, leszámítva az éppen viselt cuccokat.
Na, de a lényeg, kissé izgatottan, habár ezt nem mutattam ki, vártam a válaszát, és mikor végre megkaptam, hát nagyot bólintottam.
- Szintén, méghozzá New Jersey-ben - oké, most már lassan, teljesen biztos vagyok benne, hogy hogy a testvérem. Anyámat ismerve pedig kitalálna valami hülye ürügyet arra, hogy miért nem beszélt eddig róla. Mert apa témája nálunk tabu volt, így valószínűleg a testvér kérdés is az. Meg sem próbálok inkább rákérdezni. Majd les nagyokat, mikor benyögöm hazaérve, hogy kivel találkoztam.
- Santa Rosában élek az anyámmal - válaszoltam készségesen, hiszen azért csak érdekel, vajon ő mennyit tud erről a szétzilált családról. Viszont a tény, hogy ténylegesen testvérek lehetünk, valamiért nem hozott lázba túlságosan. Talán azért, mert az, hogy kettő van belőlem, kicsit sérti az egóm, de láthatón az övét még jobban.
- És most? Legyünk biztosak? Kérjünk DNS tesztet a dokitól, vagy megelégszünk ennyivel?
Lustán pillantottam a tömeg felé, úgy tűnik az eligazítás elkezdődött, de ez legyen a legnagyobb bajom, úgy sem szerettem soha az ilyeneket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zave Blackmore


avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 01.
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Kedd Jún. 02, 2015 5:47 pm


Trash & Zave


Idegesít ez az egész de a legjobban az idegsít ebben, hogy ha most nem jövök el ebbe a nyomorult táborba akkor meg sem tudom hogy van belőlem még egy. Fel kell hívnom apámat, és alaposan kérdőre fogom vonni hogy mi ez a dolog, ő nyilván tudja, és talán ezért nem beszélt sosem anyámról. És ha volt még egy gyerek, akkor nyilván elosztoztak a váláskor ami velünk szemben oltári kibaszás volt. Így belegondolva. Mi a halált kell kezdeni egy ikerrel?
- Rohadt élet! Én is ott születtem - ez végül is logikus ha ikrek vagyunk, de akkor mégis melyikünk az igazi? És miért nem tudtunk egymásról? Na lesz itt olyan házibalhé ha hazaérek hogy csak na. Szerintem el fog hallatszódni Santa Rosáig is.
- Én New Yorkban apámmal, de ez azért rohadt érdekes. Mármint hogy ikrek vagyunk, és egyikünk szülője se vette a fáradtságot hogy ezt az apróságot megemlítse nekünk, nem? Miért titkolták el? - kérdezem a nyilvánvalót, és idegesít igen, rohadtul felzaklat hogy van még egy belőlem. Hát nem vagyok én elég? Nem tudom benne a testvért látni, idegen számomra, semmit nem tudok róla, de mégis... ismerős idegen.
- Felesleges, tudom hogy azok vagyunk, egyszerűen képtelenség lenne hogy ennyire hasonlítsunk ha mások vagyunk. Mindenesetre, nem éppen erre számítottam az első elbaszott napomon ebben a koszfészekben - hiszen nem tartom sokra ezt a helyet, én városhoz vagyok szokva, éjszakához, bulizáshoz és mindenhez ami illegális, és a kis bandámhoz, akikkel fellépni szoktunk a helyi bárokban lokálokban. Hiányolom is őket.
- Na és mesélj, mivel ütöd el a szabadidőt kedves hasonmás? Miért vagy itt a táborban? - szólalok meg hogy beszéltessem, de még a hangja is.... Ez kész agyrém.00 | valami
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trash Nolan


avatar
Hozzászólások száma :
11
Join date :
2015. Jun. 01.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Summer camp
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Szer. Jún. 03, 2015 8:53 am

Na, ezek után, már tényleg csak egy csillámpóni felbukkanásán tudnék meglepődni. Milyen szép is lenne, ahogy előszökellne az erdőből, és mély hangon kezdené el énekelni Jingle Bells-t. Akkor talán nem érezném úgy, hogy az egész kibaszott életem egy hazugság lett volna. Mint valami ostoba drámába. Eléggé elcseszett helyzet, de láthatóan én nem akadtam ki úgy mint az ikrem, akinek már a nevét is elfelejtettem. De nem most fogok újra rákérdezni, az is biztos. Nem volt épp humoros kedvében a szentem.
- Tudod, anyám részéről én már semmin nem lepődök meg. Apám és a közte lévő perpatvar említése halálos bűn otthon - vontam vállat. - Én meg nem vagyok az az öngyilkos fajta. Szóval, ki tudja, még az is lehet, hogy hárman vagyunk. Na, ebbe még belegondolni is rossz...
Kezdtem úgy érezni, nekem is kicsit idegeskednem kellene, mert a végén a hasonmásom itt felrobban. Persze, az voltam, de én nem járkáltam fel-alá, mint egy hasmenéses mókus.
Végül felfigyeltem rá, mennyire ellenére van ez a táborozás. Hihetetlen, akkor mégis, minek van itt?
- Nem igazán repesel az örömtől, hogy itt lehetsz - mondtam ki nyíltan, amit észrevettem. - Pedig nem tűnsz olyannak, akit meg lehet zsarolni bármivel is. Akkor mégis miért?
Hát igen. Ahhoz túl karakteres, túl domináns alkat, hogy ilyet elérjen nála bárki is. Nem ismerem, de ezt egyből leszűrtem, már akkor, mikor először hozzám szólt.
Na, tessék, most meg a bájcsevej? Talán az első és utolsó alkalom, hogy elbeszélgessek az én testvérkémmel, mert nem hiszem, hogy ezek után olyan hű de jó haverok leszünk még ha testvérek is vagyunk. De ki tudja, talán ezért már érdemes volt eljönni a táborba.
- Énekelek - vontam vállat, mintha ez olyan nyilvánvaló tény lenne. - Ha te is énekelsz, esküszöm dobok egy hátast - mosolyodtam el, próbáltam picit oldani a feszültséget. Remélem azért kicsit bejön, mert kezdtem szédülni a járkálását nézve. Ámbár, a gitár a hátán elég árulkodó, de ki tudja... én is szoktam zenélni, attól még igenis az éneket részesítem előnybe. A magam gitárja is ott szunnyad a csomagjaim mellett, szóval, sosem lehet tudni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zave Blackmore


avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 01.
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Szer. Jún. 03, 2015 3:16 pm


 
Trash & Zave

 

 
Fogalmam sincs mi tudná még feldobni ezt a napot, ennél jobban, komolyan, szinte már várom az égből hulló lila havazást meg a csillámfszlámákat, hogy itt ugrabugráljanak, nyancat-ekkel karöltve. Ez agyrém, tényleg. Legrosszabb rémálmomban nem jutott eszembe, hogy valahol, van egy ikrem, aki láthatóan hasonló stílust preferál mint én, csak kevésbé vad felhanggal. Csudálatos, tényleg. Végül a szavaira fordulok felé, és elgondolkodok, de a gondolattól is rosszul vagyok. Ketten is sokan vagyunk. Pont egyel több mint ami normális.
- Nálunk nem tabu téma, de apám keveset beszél anyámról, és a nevét is csak onnan tudom hogy néha kap valami hivatalos levelet tőle, amit még aznap megválaszol, hogy mihamarabb megszabaduljon ettől a problémától - jegyzem meg, mivel nem szokta szidni anyámat, egyszerűen csak gondterhelt olyankor és mindig azt mondja ami nem megy, nem kell erőltetni. Ezért nem leszek én sem, atomfizikus.
- Anyának van faszija? - kérdezem csak úgy kíváncsiságból, mivel apám összeszedett több nőt is, de az utolsó az most elég állandónak tűnik. Nem is baj, normális nő.
- Hm? Miért kéne repesnek az örömtől? Ez a hely a világ végén van, távol mindentől, ami nekem szórakozást jelent. Viszont tehetségkutató és kaptam róla levelet, bűn lenne kihagyni - válaszolok, nem zsaroltak meg, csak Tessa elmagyarázta hogy ez mennyire jó dolog, és hogy sok híresség táborozott itt, és mondott neveket is, amikről tudja hogy nekem mond valamit. Zenészekét, híres zenekarok álltak itt össze, akikről most az egész világ beszél. Én is azt akarom hogy beszéljenek rólunk. Rólam. Relatív. A kijelentése kicsit megnyugtat hiszen az éneklés nekem is megy, de nem elsősorban azzal boldogulok, sokkal inkább a gitár technikámmal.
- Akkor már hanyatt is vághatod magad. Gyerünk, látni akarom - szivatom, remélem megcsinálja, rám férne végre egy kis nevetés is.
- Elsősorban gitározom, basszer, de vokálozni is szoktam, otthon a kis bandámmal ha fellépünk - teszem hozzá ahogy lassan a cigim végére érek és elnyomom. Remélem a beígért csapatokba sorsoláskor nem leszek vele egy csapatba még véletlen sem.
 

 


  00 | valami
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trash Nolan


avatar
Hozzászólások száma :
11
Join date :
2015. Jun. 01.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Summer camp
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Szer. Jún. 10, 2015 9:35 pm

Még mindig elég nehéz volt elhinnem, hogy ez a srác, aki kiköpött én, az ikertesóm. Habár, láthatóan, engem nem vitt padlóra úgy a dolog mint őt. Hiába, valakinek meg kellett örökölnie anyánk hidegvérét, és láthatóan az nekem sikerült. Bár azért az még mindig bassza a csőröm, hogy mi a tökömért nem tudták legalább megemlíteni, hogy te hülyegyerek nem vagy egyedül, van belőled még egy. Attól, mert az ősök szétdobták a babaruhát, még jó lett volna tudni, hogy van egy ikertesóm. De, nem lenne olyan érdekes, ha nem így találkoztunk volna. Nézzük pozitívan a dolgokat és nincsen gond.
Ám az a felvetés, hogy talán még egy van belőlük, nem lehet baromság, mert egymásról sem tudtunk, ki tudja még mit rejtegetnek előlünk a szülök. Habár a tény, hogy ő megosztoztak rajtunk nyugalomra int, mert csak nincs egy harmadik szülő is, akihez kerülhetett a harmadik felünk. Na, mindegy, ez a gondolatmenet alapból fárasztó, a fejfájáshoz meg nincs hangulatom.
Attól, hogy egyfajta problémának könyvelték el anyámat náluk, egy pillanatra felszaladt az egyik szemöldököm, de jobban belegondolva, apám is egyfajta problémaként van elkönyvelve anyám elméjében, szóval nem akadtam ki. Ők tudják, csak engem hagyjanak ki belőle. Csak egy apró bólintással jeleztem, hogy felfogtam a dolgot, a többi nem kimondottan érdekel a témában.
- Volt/van... - megvontam a vállam. - Ki tudja. A pasik nála jönnek meg mennek. Sosem volt még egy tartósabb kapcsolata sem. De láthatóan őt sem jobban érdekli a dolog mint engem. Boldog.  
Nekem pedig ennyi elég. Legyen boldog, addig én is az vagyok. Direkt nem is kérdeztem rá, náluk mi a helyzet a nők terén. Nem különösebben érdekelt. Nem tűnt egy szakadt suhancnak a tesó, így biztos voltam benne, hogy ott is rendben vannak a dolgok. Habár az meglepő, hogy ő is azt a stílust kedveli mint jómagam. Láthatóan a másik teljes ellentétei vagyunk ha a jellemünkről van szó, de a külső... Rohadt kísérteties.
Az viszont már érdekelt, hogy nem különösebben tartja nagyra ezt a helyet, mégis itt eszi a penész. Erre muszáj volt rákérdeznem és igen, valami ehhez hasonló válaszra vártam.
- Ennyi erővel a tv showkban is felléphettél volna. Tehetségkutatók ezrei várják a kis muzsikusokat, és az nem az isten háta mögött van. - Látványosan körbenéztem, mert nem tagadhattam le, nekem pont tetszett a környék. Kicsit távol a város zajaitól, ahol csak és kizárólag a zenének, a daloknak szentelek minden percet. habár a tény, hogy meg van kötve a kezem, hogy programok és hasonló baromságokon kell részt vettem, piszkálja kicsit az agyam, de ennyit megér.
- De igazából te tudod... - vontam meg újra a vállam. Nem azért vagyok itt, hogy máris kioktassam a tesókámat. Teljes mértékben teszek rá, mit akar itt vagy bárhol máshol tenni.
Egy széles mosollyal jutalmaztam próbálkozását.
- Talán majd máskor - megráztam aprón a fejem és ellöktem magam a fától. - Most inkább felkutatom a bungalóm, meg kellene ismerkednem a szobatársammal is.
A tömegre mutattam, akik az eligazítás után, megindultam a szállások felé. Jó lenne már megtudnom, hogy a gitárom ép-e még.
- Miért nem lepődök meg ezen? - emeltem a tekintetem az ég felé, és ha követ, akkor folytatom. - Nekem is volt bandám. A fiatalság, bolondság, szokták mondani...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zave Blackmore


avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 01.
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Szer. Jún. 10, 2015 10:46 pm


 
Trash & Zave

 

 
Igazán érdekel most már ez az egész hogy mégis mi a jóisten fasza folyik itt a távol élő szüleink között és nem sikerül egészen megértenem, hogy mégis miért titkoltak el egymás elől. Egy normális embernek, eszébe se jut hogy valahol, talán van belőle még egy, ezért én is miért kérdeztem volna rá. Elvégre nem ez a normális hogy van, és kettészakítanak minket, eleve ki az aki ilyet csinál? Az ikreket nem szabad elválasztani egymástól. Eszem megáll komolyan.
- Ahha, szóval nem unatkozik, mondjuk nem mintha apánk azt tenné de nem érdekel, ez a része nem az én dolgom... - főleg hogy a nőnek hála hogy itt vagyok most ebben a táborban. A drága testvérkémmel, akit már most nem kedvelek. Nagyon nem, bár az öltözködése és a stílusa hasonlít az enyémre és ez tetszik viszont hogy egymsától távol és ennyire egyezünk. Tetszik hogy ugyanott hordunk piercinget.
- Hány évesen csináltattad az orrod? - kérdezek közbe, még mielőtt válaszolnék a tehetségkutatós részre is. Igaz, hogy van egy csomó olyan is, de azok nem nekem valók.
- Jah, túl sok kötöttség, elvárások és nem lehetek az, aki lenni akarok, mert annak kell lennem, akit ők akarnak hogy legyek. Tudod mikor... - horkanok fel, eléggé szabad személyiség vagyok és erről nem mondok le, ha már elfelejtettek megnevelni. Én nem bánom, a világ véleménye meg nem érdekel, szokás szerint.
- Jah, én tudom - értek egyet vele, mert nagyon is tudom hogy mit akarok, és el is fogom érni, csak idő kérdése. Aztán ahogy ellöki magát én is követem, hogy megkeressem a tanyámat, ez nem rossz gondolat.
- Oké, de jössz nekem egy hanyatt vágódással, el ne feledd - indulok el mellette, és hátamra vetem megint  gitárt, anélkül nem megyek messzire, az én kicsi kincsem.
- Még mindig fiatalok vagyunk és ha minden jól megy be is fogunk futni, hacsak össze nem kerülök itt olyanokkal akikből zenekar lehet - hiszen ez is benne van a pakliban és az eligazítás után, amiről naná hogy lemaradtunk, megkeresem a kifüggesztett lapokat ahol  a szoba elosztások vannak. Mire megtalálom a nevem és a szobatársamét felhörrenek. Na nem!
- Ez bunda, ez nem igaz! TRAAAASH!!! - üvöltöm el magam hogy előkerítsem a testvérem, és nem messze fel is kapja a fejét erre.
- Láttad már ezt?!
 

 


  00 | valami
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trash Nolan


avatar
Hozzászólások száma :
11
Join date :
2015. Jun. 01.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Summer camp
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Hétf. Jún. 22, 2015 11:50 am

Azért valahol mélyen be kellett magamnak vallanom, hogy tetszett ez az egész tesós dolog. Nem mintha erre vágytam volna egész életemben, és az kimondottan idegesített, hogy ez az egész jobban hasonlít egy elcseszett családi drámára, amit a filmekben élnek meg, mint a való életben történt dolgok.
Ahogy kezdett csillapodni köztünk a hangulat, már-már kötelezőnek tűnő témák merültek fel, mint a szülők hogyléte. Oké, persze, hogy mindig is kíváncsi voltam az apámra, már csak anyám titkolózása miatt is, de ennek ellenére, nem éreztem túl nagy vágyat, hogy azonnal felkeressem és megismerjem. Húsz éven keresztül tudtam nélkülözni, az apai szeretetet, szerintem életem végéig is kihúzom nélküle.
Viszont a kérdés, amit közbeszúrt a válasza előtt, meglepett kissé, de nem mutattam ki. Láttam, hogy érdekli minden, amit csinálok, keresi a különbséget, ahogy én magam is. Túl riasztó ez a hasonlóság köztünk. Már csak ösztönösen is keresünk valamit, ami megkülönböztet minket.
- Tizenöt voltam - válaszoltam tömören. - Hamarabb akartam, de anyám nem egyezett bele.
Viszont a válaszát hallva, mélyen egyet kellett vele értenem. De ezt sem mutattam ki felé. Nem tudom, mennyire tetszene neki, ha a személyiségünkben is találna valami egyezőt. Nem ismerem, nem tudom, hol vannak a határai, még az kellene, ha itt elkezdene őrjöngeni.
Aztán a témát lezárva, elindultam, hogy megkeressem a szállásom. Semmi másra nem vágytam most, csakhogy kipakolhassak nyugodtan, aztán felfedezhessem a tábort, remélhetőleg egyedül. Nem kellenek most újabb meglepetések.
De amint meghallottam a tömegben újdonsült testvérem hangját, felkaptam a fejem és odatornásztam magam hozzá. A papírt néztem, ami minden bizonnyal nem tetszett neki, de mikor láttam, a szobabeosztást, nekem is összeszökött egy pillanatra a szemöldököm.
- Ez bunda - jelentettem ki kissé haragosan. Kezdtem elveszíteni a türelmem. - Ezek tudták, hogy kik vagyunk, és direkt egy szobába raktak. Mi ez? Valami kibaszott családösszekötő tábor?
A tömeg felett körbenéztem, hogy keressek valakit, akinek lenyomhatom a torkán a papírt, viszont egy taknyos állt be elénk és úgy nézett ránk, mintha mi lennénk a megtestesült istenek, majd egy nagyot nyelt és kicsit megrángatta a testvérem felsőjét, hogy rá figyeljen.
Előre sajnáltam kölyköt.
- Királyok vagytok - mondta csillogó szemekkel, mire az enyém meg elkerekedett. Ez beteg.
Nem lehetett több tizenháromnál, ami furcsa, mert az alsó korhatár, tizennégy, ha jól értesültem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zave Blackmore


avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 01.
TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   Hétf. Jún. 22, 2015 1:49 pm


Trash & Zave


Komolyan ez már annyira abszurd, hog inkább illik valami zs kategóriás családi drámafilmbe, mint ide, a valóságba. Nekem, egy ikrem.... hát csodálatos, és még azt sem tudjuk melyikünk az öregebb, bár ha tippelni kellene én magamat mondanám annak. Nem tudom miért. Mindenesetre elég bosszantó, hogy eddig egymás létezéséről sem tudtunk, és hirtelen nem érzek rá elképesztő késztetést, hogy megismerkedjem anyánkkal, aki elszakított egymástól minket. A kérdésemre végül megfelel, és elképedek egy kicsit. Én is annyi voltam, bár én nem kértem rá engedélyt.
- Én is. A születésnapomon szúrattam - válaszolok, és megrázom a fejem, kínosan keresek valamit, amiben eltérünk, mert eddig sok a hasonlóság. De az ikrek nem egyformák, csak külsőre és ez be is jött. Bár a tetovált mintáink mások, de sok van mindkettőnkön, bár nekem elég feltűnően még a kézfejemen is van. Fél vagyont hagytam ott a szalonban már, ahol törzsvendégként kezelnek.
Végül lezárjuk a témát, és szüneteltetjük a családi kapcsolatunkat, és inkább a tanyánkat fedezzük fel, ha már az eligazításról lemaradtunk, mondjuk engem nem is érdekelt, szóval nem nagy veszteség, és nem fogok sírni miatta.
Odakeveredek a kifüggesztett lapokhoz, hogy kiderítsem melyik faház vagy mi a halál lesz az enyém, amíg itt vagyok, és meg is találom magam egy olyan névvel, amit most nem akartam látni egy ideig. Fel is kapok a hangom, hogy előkerítsem a másomat. Aki nem sokkal később meg is jelenik, és szemmel láthatóan ő is ugyanolyan jó hangulatba jött mint én.
- Én is ezt mondom. Ilyen egyszerűen nincs. Mondjuk nem hiszem hogy nyomoztak volna utánunk, de ha igen és kiderül hogy tudtak erről, nagyon ronda balhét rittyentek - dühöngök én is ahogy körbekémlelek, de naná egyetlen stuff pólós embert sem látok meg, amikor pedig nekem nagyon kéne. Mégis mi ez?! Már már elkap a mély agresszió mikor valaki megrántja a felsőm, mire villámló szemekkel fordulok oda. Egy kis taknyos az, és szemmel láthatóan világa istenei lettünk egy pillanat alatt.
- Tudom. Legyél te is az, kölyök - válaszolok, bár nem épp őszinte a mosolyom, mivel éppen felrobbanni készülök!!! De elégedjen meg ezzel, és azzal hogy egyáltalán emberszámba vettem.
- Amúgy... fasza lesz még a szobába is veled lenni tényleg. Eddig külön, most meg együtt... kössz Sors, tényleg... - ironizálok ahogy felkapom a gitárom és elcsörtetek a megadott számú házikó felé.00 | valami
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Mirror mirror - Trash - Zave   

Vissza az elejére Go down
 

Mirror mirror - Trash - Zave

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: A Tábor és könyéke :: Erdő-