HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Heaven & Asa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Asa Basil


avatar
Hozzászólások száma :
5
Join date :
2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Heaven & Asa    Kedd Okt. 06, 2015 11:17 pm

Korán reggel csoszogok ki… Na vagyis délben, csoszogok ki a konyhába, hogy össze dobjak egy kis reggelit és, hogy főzzek egy kis kávét. Még nem rég keltem fel, így mint a mosott rongy, úgy nézhetek ki. Most kivételesen nem csak a szokás kedvéért húzódott el idáig a horpasztás, hanem mert hajnalba vergődtem haza. Kisebb buldózerként érhettem be, hisz a f*sznak volt kedve félkómásan itt arra ügyelni, hogy a másikat fel ne keltse. Most viszont igyekszem nem annyira nagyon csörömpölni, nehogy háború törjön ki miatta, de már szerintem, úgy is fent van Heaven. Vagy pedig nem sokára fent lesz. Minden esetre letámadom a hűtőt és elkezdek kutatni benne. Hát túl nagy választék nincs, ami azt illeti. Azért egy félóráig ott támasztom az ajtaját, hátha még le is olvad. Végül kiveszem a tojást és meg fordulok. Ekkor viszont a frászt hozza rám kedves kis lakótársam. Tudom, hogy rántottát akartam csinálni, de azért jobb szeretem sülve a tányérról, mit nyersen a földről. –Basszús!- kiáltok fel kisebb szívrohamom közepette. Tudom, hogy tud settenkedni, na de ennyire… Persze az is lehet, hogy nem is jött annyira csendben, csak az én fejem zúg még annyira, hogy ne vegyem észre.  Meg hát nem vagyok egy nagyon ijedős fajta, de ez meglepett, na… -Csengőt vagy kolompot kéne rád szerelni.- rázom meg a fejem és elkezdem kutatni a serpenyőt. –Amúgy reggelt!- nyögöm oda a nagy csörömpölés közepette.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Re: Heaven & Asa    Csüt. Okt. 08, 2015 1:24 pm


Hosszú éjszakám volt, nagyon sokáig voltam bent a szalonban és úgy döntöttem, hogy utána elmegyek iszom valamit, ha már egy újabb kapcsolatom úszott el a semmibe, pár hét vagy egy hónapos próbálkozás után. Csak a szex volt jó, az viszont nem kell, megkapom mástól is. Mondjuk ha épp mindkettőnknek rossz napja van akkor Asával is képesek vagyunk minden átmenet nélkül egymásnak esni, hogy aztán utána kimerülten, és kielégülten, úgy tehessünk mintha mi sem történt volna. Szóval szépen leittam magam, és azt sem vettem észre, hogy egyáltalán hazaért, most ébredek csak meg enyhe fejfájással, hogy mi az isten van. Dél, csodálatos, de legalább szombat és nem kell dolgoznom. Így lassacskán felkelek, és belebújok egy gatyába meg egy szakadt felsőbe, itthon úgyse látja senki. Átfésülöm fekete hajam, de lassan át fogom festeni valami más színre. Ezt már unom. Kitántorgok a konyhába hogy kávét főzzek de Asát veszem észre, ahogy derékig merül a hűtőbe, aztán enyhe vigyorral nyugtázom hogy szívbajt kap tőlem. Ennyire nem vagyok ijesztő.
- Hehe, ennyire még reggel se vagyok ijesztő ám - kommentálom a megjegyzését, és ledobom magam az egyik kényelmes konyhai székre. Nem nagy a konyha, két ember még épp csak elfér de általában nem tartózkodunk itt egyszerre, csak ritkán. Mondjuk mint most.
- Hm, ez egy remek lehetőség hogy kitaláld, mit vegyél nekem születésnapomra - nevetek fel a morgolódásán, mert nem vagyok macska hogy ilyesmit hordjak, de ha vesz nekem csengős nyakörvet, egyszer bizisten felveszem a kedvéért.
- Csinálj nekem is tojást, akkor főzök kávét mindkettőnknek? Na? - ajánlom, mivel ebből általában nem szoktunk problémázni és megosztozunk a kajákon mint rendes, jó lakótársak. Hát azok vagyunk, csak az érzelmek hiányoznak, mert kedvelem Asát de nem vagyok bele esve mint vakló a gödörbe. Bírom benne, hogy domináns, jobban mint én, és ez imponál. A stílusa meg... ha nem jönnénk ki, nem laknánk együtt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asa Basil


avatar
Hozzászólások száma :
5
Join date :
2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Heaven & Asa    Szer. Okt. 28, 2015 11:57 pm

Tegnap eléggé beindult a club és nagy volt a forgalom. Persze ennek örülnöm kéne, hisz ez majd a fizetésemen is dob majd, de azért elég szépen elhúzódott az éjszakai műszak. Alig vártam már, hogy haza vergődjek. Miután ledobtam a gönceimet szabályosan beájultam az ágyba és mint akit agyon ütöttek úgy dőltem ki. Viszont elfelejtettem lehúzni a redőnyt, így délben a nap, majd kiverte a szem. Lassan felülök az ágyra, majd egy félórás padló bámulás után végre fel is állok. Magamra kapok egy vékony fehér trikót és egy fekete nadrágot és kitrappolok a konyhába. Neki látok a hűtő tartalmának felkutatásával, majd kisebb lehűlés után jön a szívroham. Az a kis kevés tojás is majd nem a padlón végezte. -Még jó, hogy dél van. -mondom mosolyogva, majd beletúrok szőke hajamba. -De azért, csak, hogy dicsérjelek, te is elég szarúl nézel ki. Tán rossz estéd volt? - hagyom abba végre a csörömpölést. Nagy sokára sikerült előbányásznom a serpenyőt. -Bakker, tényleg még az is lesz. - csapok a homlokomra, majd lassan húzom le az arcomon a kezemet pillanatnyira elgondolkozva, hogy az mikor is van pontosan. Hm, na majd csak kifilózom. Viszont legalább van egy b terv ajándék ötletnek, settenkedésének hála. -Jó benne vagyok. 2 elég vagy kérsz még egy felet is? - pillantok a négy nagyobb és egy kisebb tojásra. Hát igen lassan a boltba is le kéne nézni.
Amúgy bírom Heavent, meg azt a színes fejét, de nem mondanám, hogy bele vagyok zúgva. Azt viszont meg kell hagyni, hogy az ágyban elég jó. Főleg egy húzós na után.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Re: Heaven & Asa    Csüt. Okt. 29, 2015 12:43 am

Rohadt egy éjszakám volt, és még mindig hasogat a fejem ahogy bármiféle hirtelen, éles fényre pillantok, és szerintem ugyanaz ébresztett fel mint kedves lakótársam, a napfény. Az hogy a szemembe tűz, nem tudok aludni tovább, pedig ma semmit az égvilágon nem csinálok. Vagyis de, szerintem kaját de előbb... jussunk túl a reggelin. Végignézek Asa elnyűtt alakján, neki is jó éjjele lehetett ahogy elnézem, legalábbis a gyűröttségéből ítélve.
- Dél, az még reggel, eléggé reggel ami azt illeti - válaszolok ahogy hátratűröm a hajam a képemből, és letámaszkodok az asztal szélére, és bájos kis mosolyra húzom az ajkaim, a kedves bókjára, ami megszokott köztünk.
- Jajj, olyan édes vagy korán reggel. Ahha, ritka szar. Hosszú műszak a szalonban és végül elmentem inni pár kört és gyakorlatilag teleportáltam, és fogalmam sincs mikor jöttem haza és te mikor, azt reméltem csak hogy nem esek át benned.... - morgolódok ahogy megszólalok és nem is igazán igyekszem úgy tenni mint aki él. A megjegyzésére és az arc lehúzására elnevetem magam.
- Nem kell semmi szokás szerint. De ha ragaszkodsz a csengőhöz, és tényleg veszel nekem, megígérem hogy hordani fogom... - egy ideig legalábbis, mivel huzamosabb ideig valószínűleg a saját agyamra is mennék és nem viselném el az örökös zajt, pláne ha fáj a fejem, vagy másnapos vagyok, ami nem éppen ritka eset lássuk be.
- Elég lesz. aztán a kávé után lemehetnénk vásárolni. Kell pár cucc és ha segítessz cipekedni csinálok magunknak belőle valamit délután, na? Deal? - dünnyögöm fél álomban még, és a sülő tojás illata térít kicsit jobban magamhoz. Felállok, és elsuhanok Asa mögött, és megtisztítom a kávé főzőt. Kotyogós. Ez mindennél erősebb kávét főz. Erősebbet mint a szerelem, komolyan. Össze is rakom, jól megtömöm, és véletlenül nekidőlök Asának ahogy a tűzhelyre illesztem a főzőt is, és hosszabb hajam a képébe hullik.
- Bocsika... - húzódom el, hiszen nem zavarom főzésben, az... szent és sérthetetlen. Ráérünk utána is bármi mást csinálni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Asa Basil


avatar
Hozzászólások száma :
5
Join date :
2015. Sep. 20.
TémanyitásTárgy: Re: Heaven & Asa    Szer. Nov. 04, 2015 8:33 pm

Mikor felébredtem szinte azt se tudtam merre vagyok, csak azt tudtam, hogy aludni akarok. Ezt viszont a drága nap nem engedte én meg lusta voltam már felkelni ahhoz, hogy lehúzzam a redőnyt. Ha már felkelek, akkor legyen értelme is. Így hallgatva a korgó gyomromra, nagy nehezen neki indulok. -Jaj, bocs. Igazad van. - gondolok jobban bele a dologba. Így rajta végig nézve látom ő sem épp a legnyugodtabb éjszakáján van túl. -Hm, hajnalban majd nem át estem valamin, csak azt nem tudom, hogy akkor az most te voltál vagy csak a küszöb? - mosolygok a férfira. Igazából fogalmam sincs, hogy mikorra estem haza, ahogy azt sem tudom, hogy itthon volt e már vagy még csak utánam mászott be a lakásba. Viszont mint mindig, így most is csak úgy árad belőle az élet kedv. Jó mondjuk másnaposan én sem vagyok annyira az élők között. -Persze, hogy majd két idegbeteget embert kreáljak vele. Na azt már nem. Mondjuk tény és való, hogy legalább halloweenkor nem kéne gondolkozni a jelmezeken. - egy ideig még jó is lenne ez a csengős cucc, de utána már inkább csak fárasztó és idegesítő lenne. -Magyarán, mivel a bevásárló kocsit nem hozhatjuk el magunkkal, ezért én lennék a szállító eszköz, te pedig az aki csata térré alakítja ezt a csepp konyhát. Hát, ha rendelsz egy takarító nőt is mellé benne vagyok. -nevetek fel. Elég jól főz, ezt be ismerem, csak néha nem épp a legnagyobb rendel. És soká tart mire élet erőt gyűjtünk a takarításhoz is.
Közben végre neki látok a reggelinek. Még egy kicsi állom van a szemembe, de már kezdek éledni. Főleg ahogy megpillantom a kávé főzött. - Vagy is csak pillantanám, ám kisebb hajzuhatag akadályoz ebben. - Ez a kis masina valami csoda. Lehet, hogy nem a legmodernebb találmány a mai világban, de jobb kávét is főz mint ezek modern ki kapszulás vackok. - Óh, semmi. De ezek után a hajszálakért nem én vagyok a felelős.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Re: Heaven & Asa    Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

Nehezen ébredő típus vagyok, de arra már rájöttem hogy Asa is az, és így remekül el vagyunk együtt, nem kelünk hajnalban és toporzékolunk egymás ideg rendszerén, hogy mégis miért alussza át a fél napot. Mivel mindketten átalusszuk, nem tesszük szóvá a másiknak. Mi nem olyanok vagyunk.
- Naná hogy. Ez még kibaszottul korai óra hogy ébren legyek - ásítok egy hatalmasat és tetovált kezem teszem a szám elé, nehogy véletlenségből bekapjam a kedves lakótársam. Mert a végén még rossz néven venné, nem is tudom miért.
- Nem hiszem hogy én voltam, arra azért emlékeznék, és én aludtam az ágyamban, de szerintem én jöttem meg később mert láttam a kabátodat valahol, akárhol - intek az előszoba felé, ahol a fogason, a szekrényen és kb mindenütt szétszórt ruhák, pulcsik, kabátok hevernek. Majd el lesznek pakolva. Egyszer, valamikor. Nem ma. Nem most, semmihez sincs kedvem, se túl sok energiám, az ma valahogy luxus szükséglet és nem is igazán hiszem hogy Asának lenne kedve bármihez is, azon túl amit muszáj.
- Hm, szóval nem akarsz nekem csengőt venni. Hát jó, ezt megjegyeztem... - húzom fel az orrom látványosan, egészen addig, ameddig ki nem jelenti hogy teherhordásra kéne. Hát nagyjából fedi is az igazságot, így nem javítom ki. Végül is jól jönne a keze, hogy cipeljen pár dolgot, mert én lusta vagyok ehhez is. Azaz nem vagyok, csak egyedül nem bírok el ennyi mindent.
- Ahha, de cserébe lenne kaja, és majd megpróbálok kevésbé káoszt okozni mint szoktam - mert a főzés rumlizással jár, az meg... hát az elpakolás nem erős oldalam, lássuk be. Aztán teszek fel kávét inkább.
- Nem lesz benne haj, nem hullik a hajam, te is tudod jól... - mosolyodom el, ahogy hagyom sütni, és csak utána ahogy leül, felpolcolom a lábaim az ölébe. Mert kényelmes, és nem vagyok szívbajos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Heaven & Asa    

Vissza az elejére Go down
 

Heaven & Asa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: Napa város :: Otthonok-