HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Stewie & Cole

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cole Campbell


avatar
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Jun. 05.
Age :
22
TémanyitásTárgy: Stewie & Cole   Vas. Aug. 09, 2015 9:21 pm

16+


Annyira imádom, hogy egyedül enyém ez a bungalló. Igaz, hogy nem hatalmas, hisz csak két személyes, de akkor is szuper, hogy enyém az egész. Akkor fekszek le amikor akarok, annyi csajt hozok fel amennyit akarok, akkor zuhanyzok amikor akarok, akkor hokizok amikor akarok és még lehetek meztelenül egész nap. Már is jó programom van. Körülbelül 11 óra van és most kelek. Gyorsan lezuhanyzok majd megtörölközök és maradok meztelenül. Beállítom a hajamat majd előveszek egy fogkefét és gyorsan megmosom a fogam. Fogmosás után előveszem a borotvám majd leborotválom a hónom alját, az apró borostámat az arcomon, hisz mennyivel helyesebb vagyok, ha olyan a pofim mint a babapopsi, aztán odalent is leborotválkozok, hisz ma este megyek vetkőzős pókerezni. Nagyon jó buli szokott leni, szóval heti 1-szer mindig megtartjuk. A végén mindig sikerül becserkésznem egy csajt vagy kettőt, akit behozok a kis magán bungallómba. De addig is felékészülök rá, egy kis hokival. fogok pár darab zsebkendőt majd rávetem magam az ágyra és neki is kezdek.Már bőven a szórakozás felénél járok mikor nyílik az ajtó. Reflexből egyből felpattanok az ágyból és takarnám is a játékszerem, de nem tudom teljesen eltakarni. Egy srác lép be. Nem tűnik nagyon idősnek, olyan fiatalos pofija van. Gondolom ő is meglepődött.
- Te mit keresel itt? - Mondom kissé bunkón, de ez csak úgy jött belőlem. Észhez kapok és odamegyek hozzá.
- Jaj bocsi, hogy ilyen bunkó voltam. Én Cole vagyok, te? - Nyújtom felé barátságosan a kezem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég


avatar
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Stewie & Cole   Hétf. Aug. 10, 2015 10:03 am


Sorry, bro

           Egyszer volt, hogy nem volt egy rohadt nehéz bőrönd. Ez a rohadt nehéz bőrönd sajnos nem cipelte magát sehova, sőt, elvárta, hogy őt cipelgessék mindenfele, súlya ellenére. Ez a bőrönd egy igazi szemétláda volt.
Már sajog a válla, ahogy igyekszik előre haladni. Kezében egy gyűrt papíros, csupa mókás infóval. Szobaszám, nevek, telefonszámok. A kis noteszéből tépte ki, muszájból, mivel a hátsó lapokat amúgy sem használja, de annyi keze nincs, hogy lapozgasson is, meg még azt a vacakot is cipelje. Szóval, lopva pillant a papírosra, majd megáll, és fejet vakarva, hogy most eltévedt, vagy még nem ért oda. Pedig annyi helyre jár, amely sokkal eldugottabb helyen pihen, és mégis. Egy egyszerű szobával viszont így megküzd, ilyenre már tényleg csak ő képes. Mindegy is, megvonja a vállát, és halad tovább, maximum visszafordul, és kezdi előröl az egészet. Azonban szerencséjére nem kell ilyet tennie, hiszen hamar meglátja a jelet, hogy nem rossz helyen jár. Felszusszan, megnyugodva gyűri zsebébe a papírost, és átvéve a másik kezébe a bőröndöt, kitartóan menetel a szoba felé. Mit sem gondolva, jókedvűen lépked, majdhogynem fütyörészik. Vidám, noha most nem egy napra jött, és ha nem is ez lesz az ugróköve Hollywood felé, egy lépcsőfoknak, és fejlődésnek tökéletes. Vagyis, nagyon ezt reméli.
A szobához érve áll meg, és bámul az ajtóra. Megérkezett. Nem tudja, akad-e itt még valaki, nincs tisztában a napirendekkel, így nem is vacakol a kopogással. A kilincshez nyúl, nyitva van-e, és mikor megmoccan, elveti a kulcs elővételének ötletét. Az ajtó siklik előre, lába mozdul, ő belép, és ajkai köszönésformára nyílnak..
- Hellooooo… - … és amint meglátja, pontosan mi történik, mit művel a másik, nagyra nyílt szemekkel kapja el a fejét, és feltartja a kezeit, megadóan. Na, hogy tökéletesen tud időzíteni, az szent.
- … héló, héló. Bocs, nem akartam bezavarni.. Én mit keresek? Nem a hoki-csapatot, csak a szobámat. Ja.. igen. Itt lakom. – emeli le a kezeit, és a szeme sarkából pillant felé. Nem tudja nem kiszúrni a dolgot, így mereven megemelt fejjel figyeli, ahogy közeledik, és a kezét nyújtja felé. Pfú, ez ciki..
- Öhm.. ha nem gond,, majd ezt kézmosás után. – mutogat a kezére, nem akar ő bunkó lenni, de hetero, és nem szeretne pisztolyokat fogdozni. Se látni. – Visszajöjjek később esetleg..? – ajánlja fel a dolgot azért, de a bőröndöt a sarokba löki azért, hogy ha kell is, akkor ezt már akkor sem cipeli, ha itt verik agyon.
Vissza az elejére Go down
Cole Campbell


avatar
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Jun. 05.
Age :
22
TémanyitásTárgy: Re: Stewie & Cole   Hétf. Aug. 10, 2015 10:48 pm

A srác elfordul és felemeli a kezeit. Azt nem tudom, miért csinálja, fél hogy lelövöm vagy mi? Nevetek a hokicsapatos poénján. Lehet nem poénnak szánta, de nevetek. Szóval ő is itt fog lakni? Az szuper lesz....Nem akarok szobatársat, bár jó fejnek tűnik, szóval lehet jóba leszünk. Erre nem akarok mondani semmit, majd később beszélek vele erről. Mikor kezet akarok vele fogni, nem akar. Teljesen igaza van, de ezt én sem hagyhatom poén nélkül.
- Pedig tudod hányan adnának meg mindent, azért hogy ilyenkor megfoghassák a kezemet. - Rákacsintok nevetve. Remélem veszi a lapot és nem fog perverznek vagy valami ilyesminek tartani.
- Ohh....hát azt hittem te is beszállsz és ketten folytatjuk a hokit. - Nem vagyok jó színész, szóval most is elröhögöm magam.
- Amúgy ne menj el, mert már úgy is elrontottad a pillanatot. - Mondom viccelődve még mindig miközben megyek kezet mosni. Jól átmosom, hisz engem is zavarna, ha valaki így fogna velem kezet. Visszamegyek hozzá és előkutatok egy boxert, majd felkapom. Igaz, hogy még így nagyon látszik, mert még nem múlt el az állapot, de már jobb egy fokkal. Ismét felé nyújtom a kezem.
- Tehát én Cole Campbell vagyok, énekes és most már együtt kell élned velem. - Nevetek, hisz érdekes lesz, de csak kibírja.
- De tudnod kell, hogy gyakran meztelenkedek, főleg nyáron a nagy meleg miatt, szóóóval.....gondolom heteró vagy....akkor csak nem zavar a himbi-limbim, mert nem izgat nem? - Ebbe is beleröhögök, pedig komoly. Sosem értettem azokat a heterókat, akiket zavarja. Most nem mindegy neki, amíg nem tolom bele a képébe? Nem néz oda és ennyi. Remélem őt ennyire nem zavarja majd.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég


avatar
Vendég
TémanyitásTárgy: Re: Stewie & Cole   Szer. Aug. 12, 2015 10:46 am


Sorry, bro

           Hát na. Időzíteni tudni kell, és úgy néz ki, ebben vérprofi. Tény, hogy sosem élt koleszban, sem olyan helyen, ahol többen éltek egy szobában, így neki ez az élmény új. Nagyon is. Persze, mondhatni azt, hogy újat nem látott, neki is ott pihen a lába között, de akkor is. Nem a legjobb dolog, amit mutogathatnak egymásnak. Legalább is, egyelőre így fogja fel, mondjuk később sem akar majd bemutatót szervezni belőle. Nem prűd, csak.. szereti, ha a privát zóna, privát marad. Ennyit erről, nem fogja emlegetni a dolgot, de mókás, hogy ilyesmi az első élmény. És mint tudjuk, azok sokszor sokáig megmaradnak. Reméli, ez az nem, és valami sokkal kellemesebbre fog visszaemlékezni sok év múlva. Bár, amilyen a szerencséje…
- Akkor legközelebb szólok azoknak, akik mindent megadnának érte, és helyet cserélnek velem. Ők is jól járnak, te is, meg én is. – persze, ez nem komoly, nem szaladna senkiért, hogy na most gyere, mert.. akció van, de ha már ő is poénosra veszi a szálat, akkor beszállva tartja a színvonalat. Így a keze marad egyelőre maga mellett, tekintete pedig szigorúan az arcon. Kész is a béke.
- Áhh, pocsék csapatjátékos vagyok. Nem nekem való az ilyen. – legyint egy aprót, mert annyira nem elvetemült, és amúgy se szokott  ilyesmire fanyarodni, nincs rá ingere, se ideje.  A sok utazás, casting, gyakorlás, és tanulás leszívja annyira, hogy amikor ágyba kerül, vagy kanapéra, a tv elé, az alvás és a semmittevés legyen a legnagyobb élvezete. Máskor meg, nos, megoldja. Nem egy olyan kapcsolata volt, amiben csak egy-egy fejezetnyire jutott mellé valaki. A szerelem idegen még számára. Mindegy is.
- Ohh, oké. Sajnálom, legközelebb tedd ki a „Ne zavarj” táblát, és akkor tudom, hogy még sétálnom kell egy nagyot. Hosszan, és akkor nem megy el a kedved. – adja a tippet, hogy hogyan legyen jobb majd legközelebb, és neki se legyen olyan kínos a pillanat. Amíg a fürdőbe vonul, úgy néz körbe a szobában most, hogy több ideje van rá. Nem egy sivár hely, de nem is luxuslakosztály. A semminél pedig nagyon is jobb. Mire visszaér, és felöltözik, addig végez is a nézelődéssel, és ismét felé fordul.
- Én pedig Stewie Hudson. És remélem híres színész. Valamikor. Az átmosott kezet immáron elfogadva ragadja meg, és rázza üdvözlésképp, majd engedi el végül.
- Nem, nem izgat senki farka. Megnyugodhatsz. Majd kiveszem a kontaktlencsém, és akkor máris kevesebbet látok. – mutat a szemei felé, miután felkészítette magát arra, ami most vár. Hát, majd megszokja.
Ééés.. melyik az én ágyam? – kérdez végül, mert hát eddig egyedül volt, ki tudja, melyik az, amelyik valóban csak az övé, és melyik lehet az, ahova leheveredhet.
Vissza az elejére Go down
Cole Campbell


avatar
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Jun. 05.
Age :
22
TémanyitásTárgy: Re: Stewie & Cole   Pént. Aug. 14, 2015 2:31 pm

Veszi a lapot és poénkodik, ez tetszik. Jól elleszünk mi itt ketten.
- Jó ötlet, egy csinos lánynak úgy is jobban örülnék, mint neked. - Kiöltöm rá a nyelvem és fura, hogy így poénkodunk, mikor én még pucéran állok előtte. Ja és két értelemben is állok előtte. Tényleg jobban örültem volna, ha egy lány toppant volna be, mert akkor már rég az ágyon szórakoznánk ketten, mint ahogy a múltkor Effyvel, ő is csak így betoppant. Amúgy nem bánom, hogy ő jött be, mert szerintem jó haverok leszünk mi ketten.
- Akkor majd én megtanítalak, hogyan legyél az. - Rákacsintok. Igazából még én sem próbáltam ki úgy, hogy két fiú egymásnak csinálja, de nem is akarom. Bőven elég az, ha egy vagy több lány csinálja nekem.
- Hát akkor nem sokat leszel itthon. - Nevetek és tényleg, belese gondoltam még, hogy hogy fogom magamhoz hívni a csajokat és megfektetni őket, ha ez a srác is itt lesz. Majd szólok neki előre vagy max beszáll hozzánk. Engem nem zavarna, amíg én kapnám a lány jobbik részét. Elmegyek kezet mosni és felvenni legaálbb egy boxert, ha már nem akarok teljesen felöltözni. Kezet rázunk és bemutatkozik.
- Ohh szóval színész? Akkor te is tudsz énekelni nem? Mármint a színészek szoktak a musicalokban nem? Bár manapság a kockás hasú vérfarkas és vámpír tinisrácos filmek készülnek csak? - Kérdem nevetve és amúgy ez tényleg zavaró. Ezek a filmek olyan tökéletes fiúkat tesznek a lányok elé, hogy azután más nem is kell nekik. Bár az olyanoknak, mint nekem nem kell ezzel foglalkozniuk, hisz sokkal jobb pali vagyok, mint azok a ficsúrok a képernyőn.
- Vagy csak egyszerűen nem nézel oda. - Nevetek, mert ez egy sokkal egyszerűbb megoldás.
- Amelyiken még nem szexeltem....ja várj olyan nincs. - Hátradőlök az ágyamon és nevetek.
- Nyugi csak vicceltem.  A másik a tiéd. - Mutatok rá a velem szemben lévő ágyra. Azon tényleg nem csináltam még semmit, szóval tiszta az ágy.
- Amúgy kedvellek eddig. Ma pár ittenivel megyünk vetkőzős pókerezni, szóval ha gondolod eljöhetsz velem. A vége mindig jó. - Ismét rákacsintok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Stewie & Cole   

Vissza az elejére Go down
 

Stewie & Cole

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: A Tábor és könyéke :: Fiú bungallók-