HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Lotte és Silas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Silas Deveroux


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jul. 31.
TémanyitásTárgy: Lotte és Silas   Szomb. Aug. 08, 2015 12:56 pmEz a tábor egészen elképesztő, annyi minden van itt, és olyan sok színes egyéniség, zenészek akik feltűnő küllemükkel akarnak kitűnni, és táncosok, sportolók, színészek, minden, tényleg minden. Csak éppen hastáncos nem igazán, mint amilyen én vagyok. Bár hatalmas előrelépésnek könyvelem el, hogy mióta itt vagyok még senki nem kötött belém a tánc stílusom miatt, és ha le is buziztak én nem hallottam meg. Még nincsenek rossz tapasztalataim és remélem nem is lesznek. Délutánra jár az idő, és épp gyakorolni indulok az egyik terembe, ami szabad. Találok egy magnót, és előszedem a cd-m, amin a táncolós zenéim vannak. Bár lassan talán végtelenített verzióban kéne hallgatnom őket. Mindenesetre, átveszem a farmer rövid nadrágom helyére, a fekete-piros táncolós suhogós nadrágot, széles, szoros derékkal hogy még véletlen se hagyjon el menet közben. Bemelegítek, és végül bekapcsolom a magnót, hogy már a zene első ütemeire elkezdjek mozogni. Nincs kifejezett koreográfiám, még nincs, ez most csak olyan amit érzek és ami jön, nem előre betanult. Nem kímélem magam, most is mindent beleadok ahogy gyakorlok és nem is tudom mire leszek figyelmes. Ahogy hátrafelé szaltózom, megpillantok egy lányt az ajtóban és odafordulok felé. Azonnal kiszúrom hogy hasonló lehet mint én, hiszen nem ekerekedett szemekkel néz, inkább hozzá értően méricskéli a mozdulataim.
- Hm, igen?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlotte Blanc-Dupin


avatar
Hozzászólások száma :
36
Join date :
2015. Jun. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Summer Camp, Napa városa
TémanyitásTárgy: Re: Lotte és Silas   Vas. Aug. 09, 2015 3:42 pm

~ Let's fly trough the dance floor ~ ©


Azt hittem, ebben a táborban nem fog különösebb meglepetés érni. Itt vagyok már egy ideje, láttam mindenféle tehetségesebbnél tehetségesebb fiatalt, énekest, zenészt, színészt, táncost... A táncosok pedig általában amerikaiak, modern táncokat hoznak, de... Amit most látok, az szinte ugyanaz, amit én művelek, mikor gyakorlok.
Sétálni indultam a délután folyamán, nem volt semmi dolgon, és úgy gondoltam, talán ideje lenne több ismerőst is gyűjtenem, ha már itt vagyok. Lehet a tehetséggondozás itt a legfőbb cél, de nem árt azért új barátokat is szerezni. Bár, még a szobatársammal se beszélgettem el értelmesen. Korábban kelek, mint ő, napközben pedig valahogy mindig sikerül egymást elkerülni, így csak este látom, mielőtt lefekszem aludni. Szóval, igen, olykor kissé magányosnak érzem magam. Gavriel az egyetlen, akit sikerült úgy ahogy megismernem, de most őt sem találtam sehol sem, így megindultam a termek felé, hátha megnézhetek egy órát, vagy találkozok valakivel, vagy ilyesmi. Még a táncruhámat is felvettem, hátha kedvet kapok egy kis gyakorláshoz is.
És, ahogy gondoltam, valamiféle zenére lettem figyelmes, így be is néztem abba a táncterembe, ahonnan jött, és... Most csak állok, és bámulok, majdnem a szám is tátva marad. Hallottam innen-onnan, hogy egy furcsa francia srác érkezett nem rég, de... Azt nem gondoltam volna, hogy azért, mert hastáncos! Két francia hastáncos! Erre menyi volt az esély? Lehet ugyanabban a stúdióban tanultunk, vagy...
Nem tudom mióta nézhetem, nem is... Tanulmányozhatom kecses mozdulatait, de hirtelen megszólít. Felocsúdok.
- S-semmi, csak... Én csak nézelődtem, úgyhogy, öhm... Nem zavarlak tovább..
Mennék is, de csak félig, hátha újra elkezdi, és figyelhetem tovább. Lenyűgöző... Én mikor leszek ennyire jó?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Silas Deveroux


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jul. 31.
TémanyitásTárgy: Re: Lotte és Silas   Hétf. Aug. 10, 2015 9:22 am


Elveszek a tánc magányában, itt sosem érzem magam egyedül, és ebben magabiztos vagyok, tudom hogy mit hogyan csináljak, és miféle gyakorlatokra van szükségem ahhoz, hogy megmozgassam a rejtett izmaimat is, és ne lustuljak el. Én választottam a fúziót, nem a hagyományos hastáncot, ez sokkal nehezebb de ideálisabb is volt, mert kellő energia befektetést igényel, hogy sok másra ne legyen időm. A zene is ehhez illeszkedő, lassú lüktetés, és nem tagadom, nem egyszerű erre a fajta zenére mozogni, főleg az éles váltások miatt de éppen ez benne a kihívás. Felfigyelek egy alakra, aki az ajtóban áll, hát persze, elfelejtettem becsukni. Így aztán bárki nézhette volna ahogy gyakorlok, pedig a próbákat nem szeretem közönség előtt csinálni, mert ez olyan félkész, nem igazi előadás, és sebezhetőnek érzem magam.
Pillantásom végig fut a nő könnyed ruházatán, annyira hasonló mint az enyém, és nyilván nem véletlenül állt meg ott ahol, így hát össze szedem magam és egy újabb szaltóval közelebb kerülök hozzá, hogy szóba elegyedjünk, már ha szóba áll egyáltalán velem. Nem lepne meg az elutasítás sem.
- Egyáltalán nem zavarsz. Gondolom te is hasonló stílusban táncolsz, nem volna kedved csatlakozni? - kérdezem udvariasan, ahogy a ruházata árulkodik ugye, sejtem mit táncol, de nem vagyok benne biztos, melyik ágazatot. Egy pár centivel vagyok csak magasabb nála, így kényelmes a szemkontaktus is.
- Amúgy Silas Deveroux vagyok - nyújtok neki kezet, hogy legalább a nevem tudja, és én is megtudhassam az övét. Hangomban rejlik némi akcentus de hát a francia nekem annyival könnyebb, hiszen anya nyelvem. Bár az angollal is remekül boldogulok már.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlotte Blanc-Dupin


avatar
Hozzászólások száma :
36
Join date :
2015. Jun. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Summer Camp, Napa városa
TémanyitásTárgy: Re: Lotte és Silas   Pént. Aug. 21, 2015 2:20 pm

~ Let's fly trough the dance floor ~ ©


Újabb szaltót mutat be, és így még közelebb kerül hozzám. Csak pislogok, egyszerűen lenyűgöző a tánctudása. Láttam a mozdulatain, hogy csak improvizál, de aki külső szemlélődőként látta volna ugyanezt, azt mondaná, hogy egy kész koreográfia. Nem semmi. Fogadok, hogy egy neves oktatótól tanulta mindezt... Vagy egyszerűen ennyire tehetséges. És, mivel itt van, ebben a táborban, így inkább utóbbiról lehet szó, de aztán lehet az előbbi is közrejátszik a dologban. Hjaj...
- Igen, én is hastáncos vagyok, de nem fúziós, vagy legalább is nem ilyen törzsi jellegű.
Hadarom kicsit, miközben jobban megnézem magamnak a fiút, és mit ne mondjak, a tánc a műfajhoz kellően formázta meg testét, csak amolyan férfiasabb kivitelben... Vagy nem is tudom.
Silas Deveroux. Érdekes név, talán még ismerős is, de most meg nem mondanám, hogy honnan. Mindegy is, megfogom a kezét, finoman megrázom.
- Én pedig Charlotte Blanc-Dupin, örvendek.
Franciául válaszolok neki, hiszen az akcentusa, és a neve is árulkodik arról, hogy ugyanabból az országból származunk. És hát korábban is hallottam már a pletykákból, hogy "még egy csigazabáló" érkezett Napába. Ehh, rosszindulatú egy társaság némelyik. Mindegy, nem szabad törődni velük.
Elengedem a kezét, és a zene dallamát hallva kicsit beljebb lépek a terembe. Nem táncoltam még ilyesmire, de csípőmet finoman mozdítom rá, hátha sikerül ráhangolódnom. Nem egyszerű erre a ritmusra lépni.
- Mióta táncolsz?
Fordulok a srác felé, miközben próbálkozom. Szerintem kiskora óta ezt csinálhatja már, ezért ennyire ügyes.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Silas Deveroux


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jul. 31.
TémanyitásTárgy: Re: Lotte és Silas   Csüt. Okt. 08, 2015 10:31 pm

Könnyedén veszem a szaltót hogy közelebb kerüljek a kéretlen szemlélődőhöz, akinek olyan hasonlatos a ruhája az enyémhez, és ez némi reményre ad okot hogy nem egyedül én táncolom ezt a műfajt. Ezt a mesterséges, de annyira csodálatos műfajt. Kifejezetten megnyugtató, de mintha tartózkodna ő is kicsit. Hát persze, mit is gondoltam, mindenesetre megállok tőle nem messze, még elmehet de akkor majd szokás szerint visszatemetkezem a táncolásba, ha már emiatt jöttem ide.
- Fúziós hastánc, a törzsi az kicsit más, az is lassú, ebben viszont vannak gyorsabb elemek is, jobban kedvelem ezt a mozgás formát - válaszolok és fel csillan a szemem ahogy franciára vált, én is az vagyok, de gondolom érezhető is a kiejtésemen olykor hogy nem megy teljesen tisztán az angol.
- Örvendek Charlotte - válaszolom, szintén már anya nyelvünkön és nem is foglalkozom vele hogy mások is bejöhetnek, nem hinném ugyanis hogy lesz még másnak is ingerenciája hastáncot nézni. Elmosolyodom a próbálkozásán, de tetszik hogy merészen próbálkozik.
- Nagyon régóta. Gyerekkorom óta gyakorlatilag - felelem egy fél fordulattal és lemegyek spárgába, hogy onnan egy lendülettel álljak fel és perdüljek tovább.
- Te mióta táncolsz és kinél? - kérdezek vissza.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Lotte és Silas   

Vissza az elejére Go down
 

Lotte és Silas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: A Tábor és könyéke :: Termek-