HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Emily - Dan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Daniel C. Shade


avatar
Hozzászólások száma :
14
Join date :
2015. Jun. 22.
TémanyitásTárgy: Emily - Dan   Szer. Júl. 29, 2015 1:42 pmKéptelen vagyok aludni, egyszerűe ncsak forgolódom össze vissza és nem jön álom a szememre, pedig fáradt vagyok. Végül egy pár órát csak sikerül aludnom, és felkelek, mivel mára elég sok mindent terveztem be, rajzolni akarok, hogy majd a végén csinálhassak egy montázst a tábor végi nagy bemutatóra, ahol mindenkinek elő kell valamivel rukkolnia. Előre félek ettől, én nem vagyok az a típus, hogy kiállok mindenki elé és végigmutogassam a műveimet, és fogalmam sincs miért jöttem egyáltalán ebbe a táborba... Nekem nem itt van a helyem, és ezen rágódok, miközben a menza felé veszem az irányt hogy szerezzek valami reggeli félét, és eldöntsem hogy mit akarok. Tulajdonképpen lehet azzal tenném a legjobbat, ha szépen fognám magam és csendben lelépnék haza, senkinek nem tűnne fel, és senkinek sem hiányoznék, nem építettem szinte semmilyen kapcsolati hálózatot, és nem tudom másoknak hogy megy ez olyan könnyedén hoyg két nap után már együtt kószálnak, és buliznak. Talán az a hiba, hogy nem vagyok az a tipikus bulizós alkat, amióta a születésnapomon kissé jobban berúgtam a kelleténél, és azóta eléggé távolságtartó vagyok.
Letelepszem az egyik üres asztalhoz, magam mellé teszem a rajzmappán egy a kis tolltartót, amibe a szeneket, meg különböző erősségű ceruzákat tartom, és hozok magamnak némi kaját, hogy aztán a tóparta ülhessek ki, és ott rajzoljak valamit. Annyira szép az a hely, bár lehet hogy most a sötét kicsapongó gondolataimnak az erdő megfelelőbb hely lenne, nem tudom.
- Fenemár... - morgolódom magamban, ahogy leejtek egy kenyeret magamra, de szerencsére még nem kentem meg, és nem lettem tőle csupa kosz. Ahogy felnézek hirtelen egy szőke lányt pillantok meg az asztalom előtt, a másik oldalt.
- Igen? - kérdezek rá óvatosan, hogy mit szeretne tőlem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Emily - Dan   Szer. Júl. 29, 2015 2:21 pm

Megint egy új nap és megint új kaland. Kezdem már élvezni az ittlétet és már sok új barátot szereztem azóta. Csak úgy kipattanok az ágyból, felveszem a kedvenc rövid kék farmergatyót, egy fehér trikót és a kedvenc piros-fekete kockás ingem. Lábacskámra húzom a cipőt, majd elindulok. Becsapom magam mögött az ajtót és bezárom. Nem nagyon érdekelt a külsőm, hogy hogyan is látnak az emberek, a kissé kócos hajam pedig felkötöttem ilyen kontyfélébe. Nagy vidámságba haladok a menza felé, hogy megreggelizzek és utána bele vessem magam a nagy edzésekbe, majd a gyakorlásokban. Nincs sok kedvem koreot tanulni a tábor végi rendezvényre, de ha már itt vagyok, akkor ennyit csak megteszek.
Szinte berontok a menzára, nem sokan vannak, de épp elegen, hogy hangzavar legyen. Megfogtam egy tálcát, mindenfélével megpakoltam és körbenéztem. Hova üljek? Egy srácot pillantottam meg, ott ült az asztalánál egyedül. Miért van egyedül? Inkább oda megyek hozzá és boldogítom kicsit a fejét, amíg el nem küld a viharba.
Megálltam az asztala előtt és egy félénk kérdést tett fel.
- Szia, nem gond, ha ide ülök? - kérdezem tőle mosolygósan. Ülhetnék máshova is, de minek? Leraktam a tálcát az asztalra és még meg sem vártam, hogy engedéjt kapjak, leültem. Milyen kis fura és megszeppent srác ez. Remélem nem menekül el olyan gyorsan tőlem. Nyújtom felé a kezem és közben bemutatkozom.
- Szervusz! Én Emily Corvino vagyok, de hívj nyugodtan csak Corvinak. És te ki vagy?
Vigyorgok rá, mint valami idióta. Tényleg jól érzem magam ost már itt. Itt mindenki tiszteli a másikat és nem nézi le.
- Látom a műv csopihoz tartozol. - nézek a mappára és a tolltartóra. Biztos szép képeket csinálhat, persze, ha nem zavarják olyanok, mint amilyen én vagyok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel C. Shade


avatar
Hozzászólások száma :
14
Join date :
2015. Jun. 22.
TémanyitásTárgy: Re: Emily - Dan   Pént. Júl. 31, 2015 5:14 pm

Enyhén borús hangulatom egy szőke lány szakítja meg ahogy az asztalomhoz sétál, és pillantásom végigsiklik rajta, de semmit nem tudok megállapítani hogy vajon melyik tábort erősíti. Az alakja alapján lehetne táncos, sportoló vagy akár énekes és zenész is, mindenhová beillene a megjelenésével is, és hosszú szép hajával is, ami most felkötve van. Nem tiltakozom a társasága ellen, bár nem fogja velem megütni a főnyereményt, nem én vagyok a tábor legérdekesebb embere.
- Nem, dehogy csak nyugodtan - mosolyodok el halvány, kissé távolságtartó mosollyal, nehezebben nyitok a külvilág fel, mióta olyan rondán ott hagytak, és ráadásul az illető még a táborba is követett. Zenészként. Nem is tudtam hogy zenész, bár igazából a nevén kívül szinte semmi mást nem is tudok róla. A kinyújtott kézre pillantok, és egy pillanatra megállok mielőtt kinyújtanám én is a kezem. Vékony kezem van, és nem túl férfias. Mégis picit megszorítom a kezét a bemutatkozásra. Inkább a kézfogós típus vagyok, mintsem az az ölelkezős, puszizós. Attól a falra mászom. Hamar véget is vetek ennek a gesztusnak és ahogy bemutatkozik, én is megteszem.
- Szia. Daniel Shade, vagy Dan ha úgy tetszik - válaszolok, nekem teljesen mindegy hogy a nevem hogyan becézik, amíg nem szólítanak a második keresztnevemen, amit nem használok. Nem szeretem a Cyrust. Olyan fellengzős név.
- Igen, rajzoló vagyok - válaszolok ahogy a mappámra pillantok, az én legjobb barátom ez esetben. A ceruzák és a szenek. Meg minden amit még használok. A rajzaim eléggé letisztultak, de mégis a sötétebb tónusokat szeretem használni.
- Na és te, melyik csoportod erősíted? - kérdezek udvariasan vissza, hiszen így illik, ha már ő vette rá a fáradtságot hogy megkérdezze, nekem sem törik le a nyelvem, és kíváncsian várom a válaszát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Emily - Dan   Szomb. Aug. 01, 2015 12:15 pm

Vékony kis kacsója van, bár a művészek nem nagyon izmosak, kivéve a kőfaragók. Nah azok aztán izmosak. Ahogy kezet szorítunk, én is visszanézek a tálcámra, majd el kezdem kenni a kenyerem. Málna dzsem, egyszerűen imádom, főleg nutellával. A kérdésre felkapom a fejem, mosolyogva kapja meg a válaszom.
- A sportolók körében tevékenykedem. Amúgy, milyen képeket készítesz?
Kérdezem tőle megszakítva a szemkontaktust, mivel nem akarom össze dzsemmelni a felsőm. Meglephettem kicsit a csoportommal, mivel nem nagyon látszik rajtam az, hogy sportos volnék. Igazából sose voltam túl sovány, se túl hájas. Most jut eszembe mennyire nem is szeretem a ducika embereket. Elvetve a gondolataim, beleharapok a vajas dzsemmes kenyérkémbe. Megrágom, majd lenyelem a falatot és úgy szólok az új reggeliző társamhoz.
- Alig láttalak, amióta itt vagyok. Miért nem barátkozol? - Ezt szűrtem ki belőle. Tényleg alig lehet látni, vagy lehet, hogy én nem vetem észre eddig? Elég udvariatlan vagyok, úgy érzem. Lehet, hogy vannak barátai, és tuti hogy modortalannak hisz. El is szégyenlem magam, miközben eszek és őt bámulom. Gondolom biztos zavarban lehet miattam.
- Bocsi, ha megbántottalak... - kicsit megszeppenek, nem akartam megbántani a kérdéseimmel, csak reggel amúgy sem áll be a szám. Kicsit kellemetlenül is érzem magam ebben a sztuációban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel C. Shade


avatar
Hozzászólások száma :
14
Join date :
2015. Jun. 22.
TémanyitásTárgy: Re: Emily - Dan   Pént. Aug. 07, 2015 3:09 pm

Vékony a kezem, de nem nőies, csak csontos, mint ahogy egy kicsit én is az vagyok, nem egy kigyúrt sportoló alkat, én inkább csak rajzolom őket ha az a feladat hogy valami ember alakot rajzoljak, és akad pár kép amik kísértetiesen hasonlítanak valakire, akit sajnos szintén ide hozott a tehetsége. Hogy a fene enné meg.
- Akkor elég edzett lehetsz. Inkább grafit és szén rajzokat, nem szeretek színezni, csak árnyékolni - válaszolom, ahogy a rajzolásra terelődik a téma. Szeretek rajzolni, és mindig el tudok menekülni ide a valóságból, és sok rajzom inkább csak valami fantázia által kreált dolog, nem mindig csak valamit rajzolok le, sokszor a gomolygó gondolataim, maguk a rajzok. Csendben harapok egyet a szendvicsembe, és lenyelem, és utána ér a kérdés. Miért? Le is teszem inkább a kajámat, ez nem egy olyan kérdés amit csak így az embernek szegeznek.
- Honnan veszed hogy nem barátkozom? - kérdezek vissza, hiszen nem tudhatja. Attól hogy most nincsen senki velem, még lehetnek nem? Vannak is, igaz nem sokan, de ez nem tartozik rá, és tekintetem is kicsit kihűl, visszább húzódok, nem nyílok meg. Csak udvarias mosolyt erőltetek az arcomra.
- Nem számít, bár tény hogy nem épp erre a kérdésre számítottam - válaszolok egy csodálatos sablon mondattal, és újra beleharapok a szendvicsembe. Valahogy, nem varázsolt el az a lány, egyáltalán, a hirtelen jött tolakodó kérdés pedig... Hajlamos vagyok első benyomások alapján ítélni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Emily - Dan   Szer. Aug. 19, 2015 2:06 pm

Kicsit zavarba ejtő volt az iménti jelenet, nem akartam hülyeségeket összehadoválni. Lehet, hogy ezek után kissé tartózkodni fog tőlem, de amióta itt ülök, nem lett valami lelkes, inkább csak rontottam a helyzeten szerintem, hogy ide ültem.
- Nem akartam... bocsánat... - fullosan kellemetlenül érzem magam most és inkább elmenekülnék legszívesebben, de ki lenne az a bátor szellem, aki próbálkozik, ha nem én? Összeszedve a gondolataim, csendben ülök a reggelim felett és magam elé nézek. Most mit mondhatnék neki?
- Mi jót fogsz ma csinálni? - igen, a téma terelés. Sokszor alkalmazom, ha valamit rosszul teszek, de mivel bocsánatot kérek, nyugodtan belevághatok. Az ő döntése úgy is, hogy hogyan reagál rá.
Újból beleharapok a kenyérkémbe, megrágom, majd lenyelem. Ezt folytatom addig, amíg meg nem mukkan, vagy addig amíg én nem szólok közben.
Hogy én mit fogok csinálni ma, azon is elgondolkoztam. Edzek, nyújtok, körülbelül ennyi, amit mára terveztem, kivéve, ha nem találnak ki valami feladatot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel C. Shade


avatar
Hozzászólások száma :
14
Join date :
2015. Jun. 22.
TémanyitásTárgy: Re: Emily - Dan   Hétf. Aug. 31, 2015 1:06 am

Nem is gondoltam rá, hogy reggelizés közben valaki egy ennyire nyílt kérdést szegez majd felém. Az valahogy jobban bennem volt, hogy megint Richard köt belém maga kedves módján, vagy valaki hasonló aki olyan mint ő, esetleg egy-két magánéleti kérdés ér, de hogy ilyen támadó élű legyen. Persze, felfoghatnám nem annak is, mert nyilván nem annak szánták, de soha semmit nem annak szánnak, túl sok rossz élmény ért már, de meg kell tanulnom ezeken felül emelkednem. Így mosolyt erőltetek magamra.
- Semmi baj, csak váratlanul ért. Mivel nem egy csoportban tartozunk nyilván más körben barátkozunk és ismerkedünk - válaszolok egy kibaszottul diplomatikus és szép mondattal, amire talán ő is túllép a bocsánat kéregetésen. Befejezem lassan a kajámat is, és már csak a teám iszogatom, amit hoztam mellé. Jeges tea, de ilyen hőségben mi mást kívánna az ember? Valamit, ami hideg és sok van belőle, körülbelül. A kérdése elgondolkodtat, igaz, mit is fogok csinálni? Lerajzolom ezredszer is azt az ismerős alakot?
- Lesz egy órám majd, aztán még nem tudom mit csinálok. Talán rajzolok valamit, vagy egy jelenetet vagy szokás szerint bolyongok a táborban mert nem találom a helyem. Te mit fogsz csinálni? - kérdezek vissza, az ilyen felszínes témák remekül mennek, de a személyesebb nem. Olyankor automatikusan magamra csapom a kagylóhéjakat, és senkit nem engedek be. Ezért is nincsenek igazán barátaim, és nincs kivel megbeszélnem a bensőmet nyomasztó gondolatokat, mert vannak. Mindenkinek vannak. Hátrasimítom a hajam, ahogy mindig ha épp kezdek tanácstalan lenni és fogalmam sincs mit csináljak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Emily - Dan   

Vissza az elejére Go down
 

Emily - Dan

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: A Tábor és könyéke :: Menza-