HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Egy kis hepalykodás sosem árt... Corvi, Ashley, Zave és Trash

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Egy kis hepalykodás sosem árt... Corvi, Ashley, Zave és Trash   Szer. Júl. 29, 2015 1:04 pm

Méghogy a felügyelők a legodafigyelőbbek, simán megpattantunk anélkül, hogy észrevegyenek. Nindzsa módra mentünk a tópart felé Ashleyvel, vagyis inkább csak én játszottam a nindzsát. Megkerülve pár bungallót bementünk az erdőbe, hogy simán lesétáljuk a tópart egyik kis elhagyatottam részére. Rémisztő volt az erdő így az éjszaka közepén, de bánom is én, legalább jót fogunk szórakozni. Pár perc alatt elértünk a tóhoz. Ledobtam a törölközőm az egyik bokorra, majd a vízbe siettem. Eldugott kis hely volt ez, ha nem hangoskodunk, akkor észre sem vesz itt senki.
Kellemes volt a víz, a Nap egész nap melegentartotta és most az éjszakai hűvösben nagyon jó meleg. Beljebb mentem, majd lebuktam a víz alá, egy kicsit előrébb úsztam. Ahogy a felszínre jöttem visszafordultam Ashez és integettem neki. Nem voltam messze a parttól, még pont, hogy leért a lábam. Elkezdtem visszafelé lubickolni.
- Gyere tök jó meleg a víz! - mondom Ashnek.
Hezitálok még egy kicsit, majd elkezdem csapkodni, locsolni felé a vizet. Csurom víz lett szegény csajszim, természetes, hogy kiröhögöm.
Kis játék után, a tó felé nézek. A túlparton a tábor fényei látszódnak, visszatükrözi a víz. Mély levegőt veszek és hanyatt vágódok lazán, a vízen lebege, becsukom a szemem.
Néhány perc múlva zajra lettem figyelmes. Valaki jön vagy éppen megy?
- Psszt! - ujjamat a szám elé tartva pisszegek Ashnek, majd szép lassan indulok a part felé. Ahogy kiérek a vízből, kicsit megcsap a hideg. Igazából nincs hideg, csak én érzem úgy a meleg víz után. A bokor felé indulok, ahonnan hallottam a hangot, majd meglátok egy alakot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ashley Rohr


avatar
Hozzászólások száma :
22
Join date :
2015. Jul. 27.
Age :
20
TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hepalykodás sosem árt... Corvi, Ashley, Zave és Trash   Szer. Júl. 29, 2015 3:27 pm

Nagyon könnyen ki tudtunk szökni az újdonsült barátnőmmel, persze az ablakon keresztül, mert miért is ne. És még a tetejében átavanzsáltunk nindzsákká is. Vagy legalábbis Corvi, én csak mentem utána amilyen csendben csak tudtam, hogy ne miattam bukjunk le. Az erdő meg... Hát az valami elképesztő! Olyan sötét, és ijesztő és... És tök szuper. Bírom az ijesztő helyeket, és szerencsére - vagy sajnos, ezt sosem tudom eldönteni - belőlem hiányzik a félelemérzet, és olyan dolgokat is bevállalok, amit épeszű ember nem tenne. Mint például ez a kis esti fürdőzés. Így hát a sötét, rémisztő erdőktől sem félek, pedig tudom, hogy a filmekben ilyenkor szokott jönni a gyilkos, vagy a szörnyecske, és ilyenkor nyírják ki szerencsétlen, mit sem sejtő lányokat. Még szerencse, hogy nem egy horrorfilmben vagyunk.
Szobatársam merészkedik be először a vízbe, s csak miután mondja, hogy jó meleg a víz indulok én is. De csak lassan. Persze aztán mikor elkezd fröcskölni gyorsan beszaladok, és vissza is adom, s mindezt önfeledten nevetve teszem. Jó ötlet volt ez a kis kiruccanás, és a víz is tényleg nagyon jóóó. Le is bukom a víz alá, ott úszkálok egy picit, és mikor feljövök, tisztára úgy nézek ki, mint valami víziszörny. Mert hajgumit azt nem hoztam, és a vizes hajam teljesen eltakarja az arcomat. Egy kis játék után aztán csak lebegek a vízfelszínen, és az eget bámulom, arcomról pedig már le sem lehet törölni a vigyort.
Nem is hallom meg a közeledő - vagy távolodó? - léptek zaját, csak azt, ahogy Emily lepisszeg. Azonnal kíváncsiság kúszik az arcomra, és megindulok újdonsült barátosném után. Hát mit né mondjak, a jó meleg víz után kicsit rosszul esik a levegő. Bár inkább csak az enyhe szél miatt, de kibírom. Mert én mindent kibírok! Na jó, inkább csak sok mindent.
- Ki van ott? Ugye nem egy felügyelő? - kérdezem suttogva Corvitól, közben pedig lábujjhegyre állva kukucskálok ki a háta mögül, mert igen, mögé rejtőzöm el. Hát, inkább, mint Ő mögém, hisz én el sem tudnám őt takarni, olyan pici vagyok. Szóval a válla fölött pillantok az érkezőre, vagy érkezőkre, nagyon remélve, hogy nem tanár, vagy felügyelő az illető, mert akkor elég hamar vége szakad a mókának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Zave Blackmore


avatar
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 01.
TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hepalykodás sosem árt... Corvi, Ashley, Zave és Trash   Csüt. Júl. 30, 2015 1:15 pm


Corvi, Ash, TrashMegint nem érzem jól magam a bőrömben, és ezen az az apró tény sem segített, hogy délután megint jól összemorogtunk Trashel, és most semmi kedvem vele egy szobába lenni. Úgy tűnik igen nehezen hangolódunk össze, de mondjuk már legalább megölni nem akarom minden hülyesége után. Hogy lehet ennyire más tőlem? Ha mégis csak az ikrem? Bár vicces volt, hogy kétszer már előadtam hogy ő vagyok és bejutottam olyan helyekre ami csak az énekesek kiváltséga. Ha már van belőlem még egy, igyekszem rendesen kihasználni az előnyeit. Most azonban már késő estére jár, és sehol semmi élet, így úgy döntök hogy inkább lemászom a tópartra fürdeni gyet az éjszakában és nem is hiszem hogy lenne még valaki akinek ez jár a fejében. Könnyű fürdőgatyába öltözöm és egy fekete-fehér mintás törülközőt keresek a cuccaim között, hogy ne legyen nagyon rikító, és a papucsomba bújva lassan elindulok kifelé, kikerülve a túlságosan kivilágított helyeket. Nem kell sok, és el is érem, és nem vesznek észre. Bár valami motoszkálást hallok az egyik bokor felől, mikor megállok és hallgatózok egy kicsit. Hangokat hallottam, vagy csak képzelődök? Fogalmam sincs, de mindenesetre Óvatosabb vagyok, és megkerülöm a bokrot, maximum rátörök egy bokorban hentergő párra. Nem túl nagy veszteség. Így a bokor mögé lépek, de csak két csajt látok meg, nem ismerős egyik sem az az igazság. Hát valami másra számítottam ez igaz. Bár ők is csak fürdőzőknek tűnnek mint én is leszek de nem örülök hogy másnak is eszébe jutott hogy pont ma és pont itt akar fürdeni.
- Nocsak....Csak nem rendbontók? - kérdezem ahogy közelebb lépek, bár jól látható hogy én sem vagyok éppen szabálytisztelő táborozó. Kit érdekel, végül is csak legyintek és ledobom a cuccom, ahogy bele gyaloglok a vízbe, kellemesen bizserget. Elfekszem a víz felszínén.00 | valami
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Trash Nolan


avatar
Hozzászólások száma :
11
Join date :
2015. Jun. 01.
Age :
23
Tartózkodási hely :
Summer camp
TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hepalykodás sosem árt... Corvi, Ashley, Zave és Trash   Vas. Aug. 02, 2015 11:17 am

Hát, ha most megkérdeznek, hogy milyen is a tábor, azt hazudnám, szuper. Oké, csak félig lenne hazugság, mert tényleg elég jó, viszont kedves testvérem felbukkanása nem éppen a legjobb dolog. Nem sűrűn találkozunk, hála az égnek, de mikor igen, akkor sem vagyunk túl jó véleménnyel a másikról. Hiába, talán az a sok-sok év, amit külön töltöttünk, nem engedi, hogy jobban megismerjük a másikat. Túl sok az ellentét a sok egyezés mellett. Még mindig nagyon furcsa, ha csak ránézek.
Ma is szépen összekaptunk picit, ezért sem akartam túl korán visszamenni a bungalónkba. Gondoltam, megvárom, míg elalszik, aztán besunnyogok, ám mikor visszamentem elég nagy meglepetésként ért az üres házacska. Sehol senki. Ennek örülnöm kellett volna, hiszen így én alhatok el előbb, de valami földöntúli kényszer azt sugallta menjek és keressem meg.
Nagy sóhajjal fordultam meg, becsuktam az ajtót magam mögött és lassú, kimért léptekkel indultam meg egy irányba. Fogalmam sem volt, hogy merre lehet, de jobb ha megnézem, tekintve, hogy a modora miatt biztos került már kalamajkába. Pláne én, miatta. Előszeretettel kihasználja a küldőnk egyezését, és besurran olyan helyekre a nevembe, ahova neki nem kellene. Kaptam is már a fejemre miatta, de miért dörgölném ezt az orra alá? Megint csak morgás lenne. Én kész vagyok a békülésre...
Ezekkel a gondolatokkal haladtam előre a sötétben, habár magam sem tudtam, hogy merre megyek, csak a lábaim vittek egy irányba. Mikor hangok ütötték meg a fülem, tigrisbukfenccel vágódtam az egyik bokorba. Azért nem akartam fejmosásban részesülni egyik felvigyázótól sem.
Ez persze mosolyt csalt az arcomra, hiszen amikor egy felnőtt ember a lebukástól félve rejtőzik, az eszébe juttatja a gyerekkorát.
- Mintha megint tíz éves lennék - sóhajtottam lemondóan és aprón megráztam a fejem. A kereszt a fülembe megszúrta arcom, de már hozzá voltam szokva, így mikor a hangok elhaltak, előmerészkedtem a bokorból, leporoltam magam és továbbmentem. Még akkor sem néztem körül, hogy merre lehettem, túlságosan elvonta minden figyelmem a gondoltaim áradata.
Bár, amikor elhaladtam a tópart mellett, megtorpantam és a vízre tekintettem, ahol is három személy éppen jókedvűen pancsolt.
Már tudtam, hogy drága, egyetlen testvérem itt leledzik, ezért leereszkedtem és közvetlen a víz mellett megálltam. Két lánykával pancsolt éppen, ami szintén nem okozott nagy döbbenetet.
Szó nélkül leültem a partra és onnan kezdtem figyelni őket, várva, hogy ki vesz észre elsőként, vagy, ki kap tőlem szívrohamot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hepalykodás sosem árt... Corvi, Ashley, Zave és Trash   Csüt. Aug. 13, 2015 12:47 pm

Ahogy kiélesedett az alak, rá kellett jönnöm, hogy nem felügyelővel állunk szemben. Hála az égnek. Elég extrém srác volt az idegen, bár nem csodálkozom, sok itt a furcsa csodabogár. Kicsit megnyugodtam, majd válaszoltam a kérdésre.
- Rendbontók? Ha mi azok vagyunk, akkor te is. - mosolygok felé, majd karonfogva Asht visszaráncigálom a vízbe.
- Amúgy, hogy hívnak?- kérdezem tőle barátságosan mielőtt elterül a vizen. Tuti, hogy nem sportoló vagy táncos, egyáltalán nincs olyan testalkata.
Én is elfekszek a vizen, jól megszívva magam levegővel. Olyan jó hűs, főleg ezen a nyári napon. Lebukok a víz alá, majd pár másodpercig ott vagyok. Ahogy feljöttem a felszínre, megpillantottam újból a srácot aki meglepett minket, de ahogy átra fordultam, megint megláttam, majd oda vissza néztem. De hogy? Mi? Kikászálódtam a partra, majd az idegenhez mentem. Kicsit meghökkentem, majd Asht kerestem a vizen, akit gyorsan meg is találtam.
- Szia, hogy hogy itt? - kicsit meglepődve kérdezem tőle. Biztos ikrek, de szeretnék megbizonyosodni róla. - Hogy hívnak? - kérdezem tőle halkan, mosolygósan, nem szeretném, hogy valaki meghalljon minket, majd lekuporodtam mellé.


Bocsi, hogy ilyen rövid, meg hogy késett >_<
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Egy kis hepalykodás sosem árt... Corvi, Ashley, Zave és Trash   

Vissza az elejére Go down
 

Egy kis hepalykodás sosem árt... Corvi, Ashley, Zave és Trash

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: A Tábor és könyéke :: Tópart-