HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Hangover from... - Takeda & Minho

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Minho Nakamura


avatar
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2015. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: Hangover from... - Takeda & Minho   Kedd Júl. 21, 2015 12:29 am


Lassan egy hete már, vagy több hogy itt vagyunk, és már egészen felfedeztem mindent, a tábort, a lakókat, és megállapítottam hogy bár érdekes társaság, huzamosabb ideig elviselni őket nem túl egyszerű. Szinte már hiányolom a szüleim zsörtölődését, hogy olyan vagyok mint akit a kutya szájából rángattak elő, és jelenleg sajnos az állítás igaz is. Eléggé szét vagyok csúszva, mondhatni jó volt az éjszakám, mert hát nem vagyok egy fapofa, én is szoktam jól érezni magam és ez most kicsit erősebbre sikerült mint kellett volna. Éppen a lakóházunk vagy mi felé tartok, viszonylag még egyenese. Hála a jó égnek nem látszik meg rajtam ha berúgok, csak egy egészen picit, a szemem csillog nagyon, de sötétben nem látszik, és még csak hajnal kettő körül van az idő ha jól emlékszem. A körülményekhez képest megpróbálok halkan beosonni a szobánkba amit szerencsére a barátommal osztok meg, és azzal a lendülettel átesek valamin, és heveny szitkozódásba kezdek, az anyanyelvemen, és utólag kapok észbe hogy ezzel pont elérem azt, amit nem akarta. Felkeltem Takedát.
- Kuso! Gomen... - morgolódok ahogy végül feltápászkodok és igyekszem megtalálni az ágyam, de ekkor felrobban egy nap a szobába és megint szentségelésbe kezdek. Jah, ez csak a villany.
- Izé... Nem akartalak felkelteni - jelentem ki és próbálok stabilan megállni, de ismer már mint a rossz pénzt, pontosan tudhatja hogy csak az ösztöneim hoztak haza. Nem a józanságom, és végül lehuppanok az ágyam szélére, így határozottan jobb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Takeda Tsunetatsu


avatar
Hozzászólások száma :
13
Join date :
2015. Jul. 13.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Hangover from... - Takeda & Minho   Szomb. Aug. 22, 2015 11:31 pm


Hangover

Party’s over, it ain’t over
Tryna find a single piece of me game over
Már vagy egy hete itt vagyunk a táborban Minho haverommal és idegesítő kis „csomagnak” az unokatestvérével, Mashiroval, akiről ráadásul nem is olyan régen tudtam meg, hogy a jövendőbelimnek szánják. Ez pedig tipikusan az a téma, amire azt lehet mondani, hogy már csak komoly lehet, mert viccnek túl durva. Tehát ez a helyzet. Nem is csoda, hogy kiszakadva a szülői ellenőrzés alól, az elmúlt napokat gyakorlatilag egy nagy bulimaratonként töltöttük el. Én nem tudom, Minho miből van, de hogy nekem ez már kicsit sok volt, az tuti. A tegnapi városi csellengésünk alkalmával még elvesznem is sikerült és egy vadidegen táborlakó lánnyal bolyonghattam Napa utcáin, ez pedig csak még inkább megerősített abbéli szándékomban, hogy a mai napot „kivegyem” és pihenéssel töltsem az egészet. Minho próbált ugyan unszolni, hogy tartsak vele, nem hagyhatom ki az esti tábori bulit, de mikor látta, mennyire bemakacsoltam magam, egy legyintéssel elintézett és egyedül indult el. Nekem meg aztán több se kellett, alig csukódott be mögötte a szobánk ajtaja, a fejemre húztam a takarómat, hogy az eltervezett maratoni alvásomba kezdhessek. Nem terveztem már a reggeli órákig föl sem kelni. Az élet azonban olykor fölülírja a terveinket. Pontosabban jelen esetben maga Minho írta felül.
Legédesebb álmaimból ugyanis igencsak hangos szitkozódás ébreszt. Kelletlenül morogva fordulok a fal felé, mikor a hirtelen felgyúló fény valósággal fejbe vág.
- Minho, mi az Istent csinálsz? – mordulok fel, miközben felülök az ágyban, szemeimet éppen csak résnyire nyitva és a barátom feltételezett irányába fordulok. Nem igazán fogom még fel a történéseket, lévén épp csak felriadtam. Odakint még sötét, tehát éjszaka lehet. Minhóból pedig árad a tömény piaszag. Ahogy ránézek, látom, hogy alig áll a lábán. Szuper. Úgy látszik, nélkülem nem képes ez a marha boldogulni.
- Hát, akkor ezt jól elcseszted. Most viszont azonnal takarodj el zuhanyozni, mert nem fogsz itt nekem egész éjszaka bűzölögni, te piás disznó! – csipkelődésre még így félig kómásan is futja tőlem, de ezt már alighanem megszokhatta. Mástól aligha tűrné el ezt a stílust, aki ezzel próbálkozna, minimum egy monoklit kapna érte a szeme alá. Bár ebben az állapotban még talán lenne esélye a menekülésre. Bár elég jól tudja leplezni, de én ismerem annyira, hogy egyből kiszúrjam, csatak részeg.
Kelletlenül kimászok a takaróm alól, odalépek a székéhez, felkapom a törülközőjét, amit ő terített korábban oda és a képébe dobom. Ha nem annyira tompultak el a reflexei, simán el tudja kapni, ha nem, a fején landol. Nekem mindkét opció megfelel. A lényeg, hogy elzavarjam fürdeni, mielőtt lenne esélye eldőlni az ágyán, mint egy zsák krumpli, mert akkor aztán hat lóval sem lehet majd innen kivontatni, én meg reggelig szagolgathatom a belőle áradó tömény alkoholszagot.
Bocsi a késésért!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Minho Nakamura


avatar
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2015. Jul. 14.
TémanyitásTárgy: Re: Hangover from... - Takeda & Minho   Csüt. Okt. 08, 2015 12:24 pmTúl hosszúra nyúlt ez éjszakám, de ez van akkor ha egy eleve kissé konszolidált országból esek be ide, a bulizni vágyó korom beliek közé, és mivel a kapcsolatépítéshez ez is hozzá tartozik, az itt létünk gyakorlatilag nem más, mint bulik sora egymás után és józanodásos másnapok. Ezek váltakoznak, a rendszeres edzések, és órák mellett amikor éppen nem egymást boldogítjuk, és nem is ugrál a nyakunkon az unokatestvérem.
Most viszont, még az is nehezemre esik hogy megálljak a lábamon és, ahogy felgyújtom véletlen a villanyt, Takeda is felébred a szitkozódásomra, ami nem is csoda. Nem sikerült halkan beosonnom, pedig szokott menni, de most valamin átestem.
- Hát öhm, nem éppen azt de... próbáltam bejönni hogy ne keltselek fel. Gomene - pislogok rá és lüktet a fejem az erős fénytől, de lehuppanok az ágyam szélére ez elég stabilnak tűnik. Igen, ez most jól esik, és próbálok arra koncentrálni hogy ébren maradjak és ne dőljek el oldalt. Fürdenem kell, és utána aludni, a prioritások megvannak.
- Nohát, bagoly mondja verébnek.... eddig nem is tudom kit kellett hazavonszolni a bulikról - kuncogok fel, és a felém hajított törülközőt elkapom. Azért a reflexeim még működnek, és harcművészként még részegen is észlelnem kell az esetleges fenyegetést. Bár... a törülköző nem potenciális ellenfél, ami azt illeti, és a nyakamba veszem, ahogy az ágyon elterülve kinyújtózom az ágyam melletti szekrényen lévő fürdős szettemért.
- Ember, miért imbolyog a világ.... - kérdezem de ez inkább költői kérdés, és mikor megkaparintom felülök, csak úgy izomból, nem esik nehezemre.
- Te hogyhogy alszol már ilyenkor? Még csak fél egy van - kérdezem ahogy össze kapom magam és elbotorkálok a fürdő felé, és megállok az ajtóban, megtámaszkodok, és hátrasimítom a hajam. Várom a válaszát is.
- Egek, soha többé tequilát.... - nyöszörgöm.

/bocsánat az elképesztően nagy kihagyásért, remélem nem lesz több ilyen, és emlékeztetnélek amit pmben kértem korábban a köv reagra való tekintettel Smile /
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Takeda Tsunetatsu


avatar
Hozzászólások száma :
13
Join date :
2015. Jul. 13.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Hangover from... - Takeda & Minho   Szomb. Nov. 21, 2015 3:25 pm

Hangover

Minho általában részegen is jól tartja magát, most viszont elég látványos a részegsége. Persze lehet, csak számomra, aki kiskora óta ismerem, ráadásul most kivételesen színjózan vagyok. Csak álmos és ebből kifolyólag mogorva. De persze nem vagyok valójában mérges, mégiscsak barátok vagyunk, viszont ez indokolja azt is, hogy ne rejtsem véka alá az elégedetlenségemen.
- Hát, ezen még van mit csiszolni - vetem oda neki, kissé morogva, bár ez valamelyest megjátszott, ennyire azért nem vagyok dühös. Következő megjegyzésére viszont már felfortyanok.
- Mi az, hogy hazavonszolni? Az alkohol az emlékezőképességet is roncsolja? Mégis ki is támogatott haza kit legutóbb, nagyokos? - kiáltok oda neki. Persze azért a sértett hangnem nem teljesen komoly és ezt ő is tudja. Ami azt illeti, rendesen belecsaptunk a lecsóba mindketten. Mondhatnám, hogy emlékezetes estéink voltak, de a helyzet az, hogy igencsak hiányos mindkettőnk emlékezete az ilyen bulik után. De valahol vicces kettőnk emlékeiből összekirakózni az adott este eseményeit. És elnézve Minhót, tényleg nem kellene egyedül hagyni. Bár neki se engem annyira. Végül is tegnap este kis híja volt, hogy nem vert meg egy deszkás banda Napában, mikor nem volt ott. Nekem a dumám jó, neki pedig az ökle gyors. Leegyszerűsítve én az ész, ő az erő, ahogy szoktam volt mondogatni neki viccesen. Mert azért ő sem egy őstulok, de tény, az emberekkel én jobban bánok. Belém talán több diplomatavéna szorult. De így egészítjük mi ki jól egymást. Szórakozott mosollyal az arcomon figyelem küzdelmét a fürdőcuccokért, miután elhárította a „merényletemet” a törülközővel.
- Ami azt illeti, a tegnapi nap eseményei eléggé kimerítettek ahhoz, hogy ma kivételesen ne vágyjak pörgésre. Hangsúlyozom, kivételesen! - Tényleg, ahogy válaszolok neki, eszembe ötlik, hogy még nem is volt alkalmam elmesélni neki a tegnapi kalamajkát részleteiben. Akkor már régen húzta a lóbőrt, mire nekem sikerült visszakeverednem a táborba, ma meg nem volt rá idő a nap eseményei közepette. Nekem bezzeg ment a csöndben ágyba kúszás! Bár tény, nem voltam annyira részeg, mint ő most. Morgásán nem bírom ki, felnevetek.
- Pedig készülj fel, mert holnap este velem fogod nyomatni a tequila shotokat. Egyébként is, kutyaharapást szőrével, nem igaz? - provokálom kicsit. Mindig ezt mondjuk, ha nagyon részegek vagyunk, talán nap nem telt el úgy, hogy legalább egyikünk ne fogadta volna meg, hogy végleg felhagy az alkohollal. De hát mindenki tudja, milyen „tartósak” az efféle fogadalmak.

Minho & Takeda

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Hangover from... - Takeda & Minho   

Vissza az elejére Go down
 

Hangover from... - Takeda & Minho

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: A Tábor és könyéke :: Fiú bungallók-