HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Getting in troube ~ Lottë & Takeda-kun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Charlotte Blanc-Dupin


avatar
Hozzászólások száma :
36
Join date :
2015. Jun. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Summer Camp, Napa városa
TémanyitásTárgy: Getting in troube ~ Lottë & Takeda-kun   Vas. Júl. 19, 2015 1:18 am

~ We are lost... ~ ©

Kimenő a városba - mert miért ne? Úgy gondoltam nem árt, ha felfedezem kicsit jobban a környéket, elvégre jó ideig ezen a helyen fogok élni, még ha legfőképp a tábor területén is. Természetesen megígérem, hogy időben visszaérek, és nem lesz probléma.
Körbejárom az üzleteket, benézek pár cukrászdába, étterembe, de persze nem állok meg minden sarkon ebédelni, vagy fagyizni, csupán csekkolom magamnak a helyet, hogy milyen a menü, miféle desszertek vannak, stb. Szerencsére majdnem minden hely elég szimpatikus nekem, így nem lesz gond jó kaját találni, ha éppen a városban töltöm a napot. Nem lesz sűrűn ilyen, elvégre a tábor folyamatosan szervez programokat, meg persze lesz idő, amikor minden egyes percet a gyakorlással fogok tölteni, de ez a mai nap nem lesz ilyen.
Lassan sötétedik, és vissza kell érnem Summer Campbe, de... Hmm, melyik utcán jöttem? Talán azon... Nem, ez nem tűnik ismerősnek.
Ne... Nenene, ugye nem? Ugye nem tévedtem el?
Próbálok pár embert leszólítani útbaigazításért, és adnak is pár támpontot, de ennek ellenére sem találom a visszavezető utat. Kezdek kissé kétségbe esni, mikor is megpillantok egy ázsiai fiút nem messze tőlem. Ismerős az arca, lehet táborozó ő is? Valószínű. Rögtön oda is szaladok hozzá.
- Szia! Ne haragudj, hogy így letámadlak, de te is táborozó vagy itt, ugye? Mármint Summer Campnél... Vissza kéne minél hamarabb jutni, mert lassan besötétedik, és ketyeg az óra...
Remélem nem ijesztem meg, vagy ilyesmi. Az nem lenne túl kellemes, viszont benne van minden reménye, szóval légyszi, légyszi, légy te is táborozó!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Takeda Tsunetatsu


avatar
Hozzászólások száma :
13
Join date :
2015. Jul. 13.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Getting in troube ~ Lottë & Takeda-kun   Vas. Aug. 16, 2015 10:04 pm
To Lotte

Mivel nemrég érkeztünk csak a táborba és volt épp egy szabad délutánunk, Minhóval elhatároztuk, hogy körbenézünk Napában egy kicsit. Elég álmos kisvárosnak tűnik, de azért hátha akad valami jó kis időtöltés. Nem árthat ismerni a helyi szórakozási lehetőségeket, ha éppen a táborban nem akadna semmi buli vagy hasonló. Igazából Minho vetette fel, én csak lelkesen támogattam a dolgot. Így esett, hogy nyakunkba vettük a várost ebéd után, némi ejtőzést követően.
Minden remekül alakult, hamar megtaláltuk a helyi kocsmát is, ahol lecsúszott egy-két sör, persze csak módjával, lévén délután van még. Jó idő lévén, meg mert a kocsma elég sok rosszarcú vendéggel volt tele, leléptünk, vettünk a helyi kisboltban egy üveg bort és azt kezdtük iszogatni, miközben a városban sétálgattunk. Elég meleg nyári nap lévén azonban az ital gyorsan a fejünkbe szállt. Már szürkült kissé az ég, mikor indítványoztam Minhónak, hogy talán lassan vissza kéne mennünk, amúgy is már a borunk végén jártunk. Ő beleegyezett és meg is indultunk, azonban néhány utcasarokkal arrébb, egy sikátor mellett időt kért, hogy könnyíthessen magán. Bólintottam és kezemben a majdnem teljesen üres borosüveggel az egyik ház falának vetve hátam szándékoztam megvárni, míg ő befordult a sikátorba. Nem vagyunk ugyan szégyellősek, de azért olyan részeg sem volt még egyikünk sem, hogy felmerüljön egyáltalán bennünk, hogy a nyílt utcán végezze el a dolgát.
Aztán csak vártam… és vártam… és vártam… Egy idő után eluntam magam és utána kiabáltam, hogy ugyan kapkodja már magát, mert tényleg vissza is kellene még érnünk. Azonban semmi választ nem kaptam tőle. Felvontam a szemöldökömet és megindultam befelé a sikátorba, miközben folyamatosan szólongattam. Nem volt ott. Pedig nézelődtem mindenfelé, minden zegzugba bepillantottam, hátha elaludt valahol. Végigsétáltam a sikátoron és ostoba fejjel találomra elindultam az utcán, hátha valahol a nyomára akadok. Kisebb utcákba fordultam be, időként szólongatva. A városka kissé szellemváros arculatot kezdett ölteni, ahogy lassan ráborult az este. Egy teremtett lélekkel sem találkoztam útközben. És akkor tudatosul bennem hirtelen, hogy fogalmam sincs, hol vagyok. Francba! Pasi létemre sosem tudtam túl jól tájékozódni, ebben mindig Minhóra támaszkodtam. Ő azonban eltűnt… Szuper…
Kissé tanácstalanul állok az út közepén, kezemben még mindig azzal a pár korty borral, amit rejt az üveg és csak nézelődöm ide-oda, mikor egy hang csendül a hátam mögött. Ahogy odafordulok, egy egészen csinos, egzotikus külsejű, talpig feketébe öltözött, hosszú, sötéthajú lányt látok. Szavai először bizakodással töltenek el. Végre, egy táborozó, meg vagyok mentve! Kétségbeesett hangszíne azonban hamar észhez térít és önkéntelenül is egy lemondó, kissé csalódott sóhaj szakad ki belőlem. Aztán persze észbe kapok, hogy modortalannak tűnhetek, ezért gyorsan egy mosolyt varázsolok az arcomra. Végtére is nem szokásom nekem bunkón viselkedni ismeretlen, szép fiatal hölgyekkel!
- Szia! Igen, én táborlakó vagyok, ahogy gondolom te is. Viszont a helyzet az, hogy úgy tűnik, egy hajóban evezünk…- mosolyogok rá, de alighanem láthatja a szememben a rezignált lemondást. Aztán hirtelen eszembe jut valami.- Ne haragudj, nem kérhetném kölcsön a mobilodat? A táborban hagytam az enyémet… A barátommal jöttünk ki a városba, de elvesztettük egymást. Ha esetleg fel tudnám hívni, ő tudna segíteni - ezúttal tényleg bizakodva tekintek rá. Ki tudja, talán mégis megmentjük egymást és mindketten visszaérünk rendre, még a kimenő vége előtt.

१ Bocsi a késésért!१ 519 १ Troublemaker
©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Charlotte Blanc-Dupin


avatar
Hozzászólások száma :
36
Join date :
2015. Jun. 20.
Age :
26
Tartózkodási hely :
Summer Camp, Napa városa
TémanyitásTárgy: Re: Getting in troube ~ Lottë & Takeda-kun   Pént. Aug. 21, 2015 4:14 pm

~ We are lost... ~ ©


Hál' istennek, egy táborlakó! Kezdek is reménykedni, ahogy ő is, bár nem értem, hogy ő miért, majd a csalódottságát látva kezdek rosszat sejteni. Szavai hallatán sóhajtok egyet, ahogy ő tette az imént, úgy tűnik ez nem az én napom. Lehet pont ez jár az ő fejében is, bár az üveg bort látva lehet neki eddig igenis jól telt. Vajon részeg? Nem tűnik annak így első benyomásra, vagy legalább is nem annyira. Azért ilyen meleg időben iszogatni... Na mindegy, ő tudja.
- Értem... Akkor evezzünk tovább együtt, hátha ketten könnyebben visszatalálunk!
Felajánlom neki a társaságom, hátha elfogadja. Tényleg rohamosan sötétedik, és lányként nem szeretnék egyedül kóvályogni az utcákon, nehogy baj történjen.
Kérése hallatán elkerekednek szemeim, de a hozzá tartozó magyarázatra megenyhülnek vonásaim. Szóval nem egyedül jött ki, és a barátja segíthet rajtunk. Csak bólintok egyet, és rögtön keresni is kezdem a táskámban a telefont, meg is lelem, de... Ó, jaj... Arcomra kiül az aggodalom.
- Véletlenül bekapcsolhattam a wifit valamikor, és emiatt majdnem lemerült: három százalékon van. Gyorsan próbáld meg elintézni a hívást, hátha kibírja addig! És amúgy Charlotte vagyok.
Halovány mosollyal az arcomon mutatkozom be, a kezem is felé nyújtom, majd ha ő is elárulja a nevét, a kezébe nyomom az iménti eszközt, és várom, hogy tárcsázzon. Addig is kicsit körbenézek.
A távolban egy templomtornyot pillantok meg, melynek óralapján a mutatók lassan kilencet ütnek. Az égen dereng már pár csillag, a Nap leáldozóban, az utcai lámpák is kigyúlnak lassan. Az idősebb korosztályból nem sokan járnak már erre, inkább fiatalok hangját lehet hallani, amint valamiről csevegnek. Az egyik sikátorban egy macska egerészik, közben villany gyúl a szomszédos ház ablakában, és egy női alak cigarettázó sziluettje tűnik fel, amint beszélget, illetve hát kiabál valakivel. Nem lehet tisztán érteni, hogy mit mond, de jól hallhatóan üvölt az illetővel.
Egy csapat fiú tűnik fel nem messze tőlünk. Megállnak a sarkon, beszélnek valamiről, amolyan deszkás fazonoknak tűnnek. Az egyikük felénk néz, mire megböki egy haverját, és mind vetnek ránk egy futó pillantást. Összesúgnak, és remélem rosszul sejtem, hogy miről, így inkább az ázsiai fiúra pillantok, hogy vajon sikerült-e valamit alkotnia vizsgálódásom közben. Remélem sikerül segítséget szerezni, mert ha nem, akkor aztán jól fogunk kinézni... Mondjuk akkor keresünk egy telefonfülkét, vagy ilyesmit, és onnan próbálkozunk, vag kérünk útbaigazítást, hátha valaki tud segíteni. Minden esetre jobb lesz sietni. Azok a deszkások ott nem tetszenek nekem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Takeda Tsunetatsu


avatar
Hozzászólások száma :
13
Join date :
2015. Jul. 13.
Age :
25
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Getting in troube ~ Lottë & Takeda-kun   Pént. Okt. 02, 2015 7:58 pm
To Lotte

Először felcsillan szememben a remény, mikor ez az egzotikus szépségű lány megszólít, de hamar kiderül, hogy nem igazán tud segítségül szolgálni, sőt, ő várná ezt tőlem. Nem túl jó kilátások. Ennek ellenére azért igyekszem kedvesen mosolyogni rá, noha alighanem látható szememben a csalódottság. Ahogy látom, ő is hasonlóképpen lehet a dologgal. Aztán eszembe villan egy mentő ötlet. Arcára kiül a kétkedés, ahogy belekezdek a kérésem szavakba öntésébe, aztán azonban mintha újra bizakodni kezdene, ahogyan én is.
- Köszönöm, igyekszem. Takeda vagyok, örvendek a szerencsének, Charlotte. Még ha nem is nevezhetjük ezt a helyzetet most annyira szerencsésnek… - rámosolygok, miközben megrázom a felém nyújtott kezet és átveszem tőle a telefonját. Nálunk japánban nem módi a kézfogás, de mivel több külföldi országban is töltöttem éveket eddigi életem során, én nem akadok ezen fenn, mint sok ázsiai, akik kissé esetlenül tudják viszonozni ezt a gesztust. Megvannak azért annak az előnyei, ha az ember diplomatagyermekként nő fel. A könnyű alkalmazkodás más kultúrákhoz és a nyelvismeret például egyértelműen ezek közé tartozik.
Figyelmeztetésének megfelelően gyorsan beütöm hát Minho számát a telefonba (még szerencse, hogy tudom fejből, különben még nagyobb pácban lennénk) és tárcsázni kezdek. Kicseng, de jó hosszú ideig nem veszi fel senki. Basszus, Minho! Remélem, nem aludt el vagy ilyesmi. Közben már egészen beesteledik, a szürkület egyre jobban beborítja a várost. Igyekeznünk kéne, ha vissza akarunk érni időben. Idegesen emelem a tekintetem az égre. Mikor már épp kezdek lemondani róla, hirtelen megszólal barátom érezhetően kába hangja a vonal túlsó feléről. Egyértelmű, hogy aludt, de valami csoda folytán felébredt a csörgésre.
- Hello, Minho! Takeda vagyok. Hová a fenébe lettél? Itt vagyok Napában egy táborbeli csajjal és nem tudjuk, hogyan jutunk vissza. Ha már így itt hagytál, legalább útmutatással segíthetnél – hangomon érezhető, hogy nem vagyok éppen vidám. Barátom válaszából az is rövidesen kiderül, hogy ő bizony már ott van a szobánkban a táborban és valószínűleg ittas állapotának tudható be, hogy őszintén meglepődik azon, hogy én nem ott vagyok vele, hanem még mindig valahol Napa utcáin csellengek. Végül a hollétem felől érdeklődik, hogy útbaigazítást adhasson. Körbepillantok, egy utcatáblát keresve. Hamarosan rá is bukkanok és bediktálom Minhónak a címet. Érezhetően lassan forog az agya. Türelmetlenül várok. Aztán végre belekezd. Feszülten figyelek, azonban alighogy elkezdi mondani, hirtelen két hangos pittyenést hallok csak, aztán a telefon elnémul. Idegesen emelem el a fülemtől. Remek. Pont a legrosszabbkor merült le. Most aztán pácban vagyunk. Tekintetem találkozik az engem figyelő Charlotte-éval.
- Nos, az a helyzet, hogy ez itt lemerült… pont mielőtt a lényeget megtudhattam volna… - mély levegőt veszek, mielőtt közölném vele az igencsak lehangoló hírt. Bocsánatkérő mosollyal adom vissza neki a jelenleg használhatatlan masináját. Agyam közben lázasan kattog, hogyan is oldhatnánk meg a helyzetet.
- Azt hiszem, az lesz a legjobb, ha keresünk valakit, akitől útbaigazítást kérhetünk. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én nem szeretnék semmiképp itt valamelyik utcán vagy sikátorban éjszakázni – körbepillantok az utcán, tekintetem pedig összeakad egy deszkás srácéval, akit egy kisebb, hasonló alakokból álló banda vesz körbe. Mind felénk néznek és kaján vigyorral méregetnek.
- De azt hiszem, jobb, ha keresünk inkább valaki mást, nem őket. Gyere, induljunk inkább el arra – fejemmel a másik irányba jelzek, mint ahol ők állnak. Ismerem ezt a nézést, balhét akarnak. Abból meg inkább nem kérnék. Minho haverom fél kézzel elintézné ezeket a kis gizdákat, végtére is ő kendo bajnok és igencsak otthon van az efféle utcai verekedésekben is. Nekem viszont abszolút nem asztalom. Én szópárbajokban vagyok verhetetlen, de az itt aligha érne sokat. Jobb lesz hát nem megvárni, míg idejönnek, hiszen nemcsak magamat kellene akkor védenem, de hölgy lévén, Charlotte-ot is. Ezért nagyon remélem, hogy nem ágáll a felvetésem ellen és minél hamarabb elindulhatunk, mielőtt a kis banda tenné ezt meg irányunkba.

१ Bocsi a késésért!१ 612 १ Troublemaker
©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Getting in troube ~ Lottë & Takeda-kun   

Vissza az elejére Go down
 

Getting in troube ~ Lottë & Takeda-kun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: Napa város :: Belváros-