HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 The Heaven & Emily

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: The Heaven & Emily   Kedd Júl. 14, 2015 8:47 pm

Végre kiengedtem egy kicsit. Már bekattantam a táborba, alig két hete vagyok itt, és már beleőrültem. Nem azt mondom, hogy rossz, de már kicsit fárasztó. Szeretek a táborba lenni, de néha kikapcsolódás képpen muszáj, hogy a városba csavaroghassak.
Igazából mindenkit kiengedtek a mai nap, a 18 év alatti fiatalok városnézőbe mentek pár tanárral, aki meg 18 vagy afölötti, az meg nyugodtan bóklászhatott társaságban vagy egyedül. Csak 3 órára jöttünk ki, de szerintem ez is nagy szó.
Ahogy beljebb mentem a városban, elhagyva a külvárost, sokkal több embert láttam.
Délután 3 óra volt, a legtöbb diák ekkor végez, ha szerencsés és nem kell szakkörökön maradnia.
Egyszerű kis hacukát vettem fel. Fekete farmer, a kedvenc cicás fehér felső, és egy szimpla vászoncipő. Meleg volt, nagyon meleg. Sok ember bepunnyadna, ahogy én is teszem. Rám jött a fáradtság a tikkasztó melegben. Most jó lenne lemenni a partra, az biztos, de inkább kiélvezem a kiruccanást.
Kirakatokat kezdtem nézni, majd be is tértem az egyik kozmetikai boltba, ahol tüsfürdőt meg sampont vettem. Már kifogyóban volt, ezért is vettem.
Alig telt el fél óra, hogy kijöttünk, és már nagy nyüzsgés volt. Csak úgy bambán álltam a drogéria előtt. Amikor bementem alig voltak, most meg szinte meg lehet fulladni annyian vannak. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nyüzsi ez a város. Tisztára, mintha otthon lennék. Ott is ez van, oda pillantasz nincs senki, két perc mulva pedig már millióan vannak.
Elindultam a nagy tömegbe, szinte sodort magával. Megálltam a fagyisnál is, ahol vettem egy csoki-eper fagyit, majd újra belemélyedtem a tömegbe.
Egyszer csak kiértem egy nagy térre, itt már kevésbé volt zsúfolt, mint a fő utcán. Gondolom ez a főtér. Megálltam, majd körül néztem.
A nagy bambaságomból egy gördeszkás gyerek rántott ki, aki meglökött és a mellettem álló pasira botlottam. A ruháján landolt a fagyim, a többi (a tölcsér és a maradék fagyi) pedig a földre esett. Ijedten néztem fel rá.

- Bocsáss meg! Meglöktek.
A táskámban kezdtem kotorászni egy zsebkendőért, hogy letörölhessem róla a fagyim maradványait, de csak nedves törlőkendőt találtam, ez is több, mint a semmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   Szer. Júl. 15, 2015 11:59 am

Annyira utálom, amikor elfelejtek dolgokat. Amikor elindultam, még tökre eszembe volt hogy be kell mennem a patikába egy krémért, meg szerezni pár új tűt is, mert kezdünk kifogyni, és a nagy rendelés még nem jött meg, amit már napok óta várunk mint a messiást. Mert már meg kellett volna jönnie, a színeknek, meg az új tűknek amik a tetováló gép fejbe kellenek, meg mindenfélének, fertőtlenítőszereknek, de úgy tűnik valahol elveszett a kiszállítónk. Pedig igazán ide találhatna már. Na mindegy, magamban morgolódva indulok el a patikába, hogy elszenvedjem az ottani merev és frigid eladó lesújtó pillantásait, hogy hogy nézhetek ki így, meg mit szólna anyám meg ilyenek. Őszintén szólva ki a halálnak a fszát érdekel, hogy ő mit gondol... De most komolyan ez idegesít fel, mintha nekem számítania kéne a véleményének, ez vagyok én, ha tetszik tetszik, ha nem akkor (f)el lehet fordulni. Fekete kissé koptatott háromnegyedes nadrágot viselek épp és hozzá egy fekete, mintás pólót, aminek eléggé nyitott a nyaka, mert megtépkedtem, és így várakozok türelmetlenül, hosszabb fekete hajam hátrasimítom az arcomból, felfedve a pc gyűjteményt az arcom alsó felén, de hát nekem ez így jó. A fülesem hallgatom, amíg sorra nem kerülök, és fizetés után már mennék is hogy a dolgomat csináljam, de át kell vágnom a főtéren, még egy dolog miatt, ami nem más mint a vattapamacs, mert azt patikában nem árulnak. Micsoda ostobaság, de mindegy... Megállok a tér szélénél hogy átmenjek, de nem várt meglepetés ér, mint naná mindig, és valakinek a fagyija a ruhám szélén landol, aminek persze nem örülök, de hát ki örülne?
- Hogyaza.... - sóhajtok fel lemondóan, és megnézem közelebbről is hogy ki gondolta azt hogy jobb lesz a fagyija rajtam. Egy szőke csaj, egész magas, de még pont egy picit magasabb vagyok. Hideg szürke szemeimmel nézek rá de nem haragszom annyira, mindenkinek lehetne rosszabb napja is.
- Ja, nem gond... csak ahh utálom a deszkásokat hogy nem tudnak figyelni.... - morgolódom, és én is keresek zsepit. A nagyja cuccot letörölgetem róla, a tőle kapott nedves törlőkendővel is, és egész jól lejön, majd átöltözök a szalonban.
- Nem lett bajod? - pillantok vissza rá, ahogy végigmérem, ki tudja mennyire ment neki valami kis pöcsfej.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   Szer. Júl. 15, 2015 12:56 pm

Félelmetes alak. Nem a külseje miatt, hanem a morgolódása egy kicsit ijesztő.
- Nincs semmi bajom, csak egy kicsit erősen oldalba vágott, de nem számít.
Segítek én is a ruha törlésben. Lejönni lejön a fagyi, de így is nyoma maradt picit, a nedvesség átittatta kissé a fekete ruhát. Sohajtok fel nagyot, egy kissé fáj még a derekam, megállok az idegen mellett, és végig mérem. Biztos valami dark kedvelő, talán grufti. Birom az ilyesfajta stílust. Merésznek és bátronak találm az ilyen embereket. Apa nekem sose hagyta, hogy kihívó legyek, mert szerinte ez a boszorkányság modern változata, amit baromi nagy hülyeségnek véltem, de viszont annyi szerencsém van, hogy ő nincs itt, és nem kérheti számon rajtam az öltözködésem.
Talán ezért se szerettek otthon. Nem kedvelik ezt a stílust, se más milyet. Inkább ilyen divatörült pávák vannak otthon, akik anyuci apuci pénzén élősködnek, és ott virít a lábukon az Airmax. Szánalmas! Azzal villogni, hogy anyucinak meg apucinak mennyi pénze van.

- Jó a hajad, meg a pc-d. Tetkód is van?
Vetem oda neki kis mosollyal. Bár a pc egy kicsit furcsa. Nem nagyon szeretem a piercingeket inkább tetkó kedvelő vagyok. A piercing csak beakadna mindenhova, ha lenne, és amilyen hosszú hajam van, nálam ez biztos is lenne. Viszont a tetováláson már gondolkoztam, de apa tuti, hogy kinyírna, ha egy csík is lenne rajtam. Kicsapná nála a biztosítékot és idegbeteg lenne.
- Mi a stílusod? - kérdezem tőle, mert nem tudom eldönteni, hogy hova is rakjam őt.
A kezemben szorongattam a törlőkét, amit elővettem a táskámból, és félve vártam a reakcióját. Kissé megijesztett a viselkedésével és a felmordulásával, de szerintem jó fej lehet, mivel aggódott is miattam.
Előre felé tekintettem, majd éreztem valami kis hideget, ami a lábamon csorgott lefelé. Hatalmas nagy fagyi folt volt rajtam. Nem csak a mellettem álló pasira ment hát a fagyim, hanem rám is, szinte az egész csipőmön csöpögött.
- Basszus, ezt nem hiszem el.
Kiszedtem pár nedves törlőkendőt és magamat kezdtem tisztogatni. A fehér pólón gyönyörűen nézett ki a csoki fagyi, hadd ne mondjam mihez hasonlított.
- Mi a francért gördeszkázik olyan aki nem tud?
Csapongtam ki. Legszívesebben üvöltve rohannék a gyerek után, de az már messzi jár. A kedvenc pólómat tette tönkre a kölyök, és még hülyének is néznek az emberek, meg biztos valami szakatt csövesnek, akinek nem volt pénze mosószerre. Mérgelődve próbálom lecsutakolni magamat, sikertelenül, mert nem akar ki jönni a fagyi folt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   Hétf. Júl. 20, 2015 8:58 pm

Szürke szemeimmel nézek a lányra, szemmel láthatóan kissé tőlem is megriad, de ez a része a dolognak nem igazán foglalkoztat, végül is nem vagyok éppen egy kedves figura, nem is ezért szeretnek, mert olyan über cuki lennék. Az valahogy sosem volt az én műfajom, még gyerekként sem. Lehet hogy annak néztem ki, de hamar elkezdtem lázadozni minden ellen. Elég csak rám nézni.
- Amíg nem törte el egy bordád sem, addig jah nem olyan komoly a sérülés - húzom nagyon halvány mosolyra ajkaim, nem vagyok egy sótlan személy csak általában a fekete humorom nem szokták értékelni, leszámítva Saschát aki néha a legcsekélyebb beszóláson is nevet fél órát, máskor meg meg se rezzen az arca, a fene se érti az ő fura működését. Bár szerintem én sem fogom megérteni sosem, de mindegy, elhessentem ezt a gondolatot magamtól. Pláne hogy tovább folytatja a beszélgetést, ami ilyen kéretlenül alakult ki, de ha már így alakult...
- Kösz. Jah, kettő van - mutatom fel a kezeim. Egyiket egy cirkalmas S betű, Stay Strange jelentéssel, a másikon egy koponya orr és satírozás, valószínűleg nagyon részeg voltam amikor mintát választottam. Jah meg a kártya szimbólumok az ujjaimon. És ennyi. Piercing sokkal több van rajtam, kereken 22 darab. És jah, büszkén viselem őket.
- Nincs stílusom, vagyis hát inkább leszarom. Én így érzem jól magam, és ami megtetszik, azt megveszem, és viselem. Nem foglalkoztat hogy valahová besoroljam magam - válaszolok, mert nem is igazán tudom melyikbe mennék el. Talán valahol a rocker és a visual kei között? A fene se tudja. Vagy ez már valami más? Eh, majd ha nagyon érdekel megkérdezek valami divatszakértőt ez ügyben.
- Mi az? - kérdezek vissza ahogy az ő visszafogottabb szentségelését hallgattam, és rápillantva már értem is hogy miért. A fehér pólója, nagyszerűen áttetsző lett ott, ahol a jeges édesség ráment.
- Nem tudom, de ez jellemző ide. Hogy olyanok állnak deszkára, akiknek nem kéne, nekem meg rohadtul nincs rá időm... - morgolódok egy sort, és nem tudom hogy legyek-e jófej vagy inkább ne. Végül is, kinek ártok ezzel?
- Itt van nem messze a szalon, ott ki tudod mosni belőle a foltot ha akarod... - ajánlom végül fel, mert így igaz, egy tetováló szalonban dolgozom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   Csüt. Júl. 23, 2015 7:16 pm

Kedves volt tőle a felajánlás és persze, hogy igent mondtam ( persze magamban).
- Úúúh, köszi! Megmentő vagy! Elég gáz lett volna így végig sétálni a városban.
Gyorsan oda értünk a szalonhoz, tényleg nem volt túl messzi és még a mosdó is szem előtt volt, nem kellett megkérdezni hol is van.
- Bemegyek akkor, ha nem gond.
Mondom a pasasnak, mert még mindig nem tudtam a nevét. Ahogy beértem becsuktam magam mögött az ajtót. Nem zártam kulcsra, mert feleslegesnek tartottam. A táskámat a mosdókagyló mellé dobtam. Fehér csepével volt borítva az egész mosdó.
Levettem a pólómat és a foltot kezdtem dörzsölni, majd hallottam, ahogy az ajtó kinyílik. Az ajtó előtt egy fal volt, a fal mögött pedig a mosdó, vagyis simán kukkolhatott volna akárki. Egy férfi hangját hallottam, aki épp belépni készült. Nah, valakinek jó napja lesz, ha meglát vagy netán rossz, ha nem vagyok az esete.
Nem voltam épp az a szégyenlős típus, de azért magamra rántottam a félig vizes pólóm. Már nem csak a pólóm, hanem még a nadrágom is vizes lett. Ez nem az én napom! Majd újra hallottam az ajtót ,ahogy éppen kinyílik. Ki a franc szórakozik?
Elzártam a csapot, melltartóban és nadrágban kicsaptam az ajtót. Vörös volt már a fejem a dühtől és amikor az ajtót sikeresen kivágtam, azzal a pasival találtam magam szembe akivel idejöttem.
A szemébe néztem és egy hatalmasat nyeltem. A hajam fele vizes volt, ahogy a nadrágom is. A hasamról csorgott le a víz. Elvörösödött a fejem a zavarodottságtól, majd hirtelen a mellkasomhoz csaptam a kezem, hogy valamennyit takarjak magamból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   Vas. Júl. 26, 2015 3:14 pm

Ennyit végül is megtehetek nem? Bár néha tényleg nem értem minek strapálom magam, de biztos kell a jó karmához vagy mihez. Sascha szokott néha ezzel boldogítani amikor tényleg nincs a világon jobb dolga, mint ezzel fárasztani, mikor nekem lenne, mert sokszor még otthon is rajzolok, hogy kész legyenek a mintáim időre és már csak varrni kelljen.
- Nem ez az elsődleges szakmám, de néha belefér - mosolyodom el vékonyan arra hogy életmentő lennék, nem jellemző rám igazán, viszont most mégis kitört belőlem a jószándék, hát nem lépek a nyakára. Tényleg hamar a szalonnál vagyunk, kinyitok, és beengedem, és a mosdó is ki van plakátolva egészen nagy képpel, nem is kell magyaráznom hogy merre van, szerencsére megtalálta magától is. Én meg elpakolászok mindent a megfelelő helyre, és előszedem a mappám amibe az új rajzok kerültek, és berakom a többi közé a gyűjteménybe. Akadnak internetről levett képek, saját gyűjtemények, zenekari logók, jelképek, nonfiguratívok, gyakorlatilag bármit meg tudok rajzolni, még portrét is, bár azt kevésbé szeretem, eddig mégsem panaszkodtak hogy nem lett szép. Biztos van aki nálam jobban csinálja de a többség megcsináltatja, és... tetszik is nekik, szeretem ezt csinálni látszik is a munkáimon. Aztán benyitok én is a mosdó helységbe szerencsére le van választva és kiviszem a söprűt hogy kicsit összébb rendezzem a cuccokat és vissza is viszem amint befejeztem. Tovább foglalkozom a dolgaimmal, mikor hirtelen kivágódik az ajtó és előkerül a szőke csajszi, enyhén szólva is jobban vizesen mint eddig volt, és felvonom a szemöldököm kissé. Eléggé ki van vörösödve és vizes... El is kalandozik a pillantásom kicsit, de megcsörren a telefonom, mire kivadászom zsebemből a htc one csodát és felveszem.
- Tessék, Heaven... - szólok bele, és elfordulva az asztalomhoz lépek, és felcsapok egy naptárat hogy időpontot egyeztessünk, és nem sokkal később le is teszem. Újabb nagy minta, ami több alkalmas lesz, remek... na mindegy, inkább visszafordulok a lány felé.
- Szerintem szárítsd meg magad rendesen, amúgy már láttam rosszabbat is mint egy vizes női test szóval... ne légy zavarban - vigyorodom el kissé gonoszkásan, és a piercingjeimtől néha gonosznak is tűnik a mosolyom, pedig nem vagyok egy olyan nagyon negatív személy, tudok és szeretek is bulizni.
- Crys szerintem tart valahol hajszárítót, azzal meg lehet szárítani a ruhád is... - kezdek el kotorászni egy másik szekrénybe és végül egy viseletes kis dobozban meg is találom a keresett eszközt és átadom neki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   Hétf. Júl. 27, 2015 11:42 am

Zavarodottságomból az ő kis gonosz bókja hozott ki és inkább leengedtem a kezem, majd csípőre raktam. Nem kellett sok gondolkodás a vissza vágáshoz.
- Lehet, hogy rosszabbat láttál, de ilyen jót még nem.
Nagy vigyorral az arcomon veszem el tőle a hajszárítót és vissza vonulok a mosdóba. Nem sokkal később megszáradva mentem ki vissza hozzá a hajszárítóval és a táskámmal együtt. Nem volt kedvem megmagyarázni, hogy miért is törtem ki az ajtót vörös fejjel és vizes felsőtesttel, bár gondolom vette az adást anélkül is.
A hajszárítót vissza adtam neki, ő tudja hova kell tenni.
- A nagylelkű hősi tettedért, meghívlak egy italra. Benne vagy?
Mutatok az ajtó felé, mivel pont a szalonnal szemben van egy bár, amit idejövet fele vettem észre és hát mégis csak megmentett a kínos helyzettől. A csoki folt halványan látszott meg a fehér felsőn, de jobb mint amilyen volt és ahogy a pasasra néztem már nem is volt olyan ijesztő.
- Heaven ha jól hallottam, én Emily vagyok. - mutatkozom be neki. - A Heaven furcsa név egy ilyen pasinak, mint amilyen te vagy! Nem nézel ki mennybélinek!
Megy vissza a kisebb gonoszkodás, bár remélem tudja, hogy csak viccelődöm vele. A vállamra vettem a táskám, majd az ajtó felé indultam. Az ajtóban megállva a vállam felett vissza pillantottam, majd megkérdeztem.
- Jösz vagy maradsz? Én fizetek!
Kis mosolyal vissza nézek és már nyitom is az ajtót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   Kedd Aug. 04, 2015 10:32 pm

Megrezzen kissé az ajkam, és akaratlanul is felfelé kunkorodik a kissé egoista megjegyzésére, de tetszik hogy van benne magabiztosság, és nem olyan önkép zavaros csitri mint a legtöbb korabeli csaj. Nem sokkal lehet amúgy fiatalabb nálam, de ez sose zavart, most se fog.
- Hm, hát igaz hogy láttam rosszabbat, de azért jobbat is - vigyorodom el, bár semmi baj a csaj alakjával, bár nem épp az esetem. Nincs kifejezetten esetem ami azt illeti de ő valahogy nem az, akit gondolkodás nélkül ágyba vinnék. Elveszem tőle a hajszárítót és vissza imádkozom a helyére, ahonnan kiszedtem, nem akarom hogy Crys megöljön amiért használtam, így elteszem és ahogy felegyenesedek még hallom a mondatát, mielőtt megcsörrenne a telefonom, így kissé késve reagálok rá, miután feljegyeztem egy újabb dátumot. Kezd felfutni a munka, és ez remek. Jóval többet keresek itt, mint ahol eddig éltem, és szerencsés módon még szalont is találtam, nem kell saját magam összerakni egyet, mert Cryssel meg tudtunk egyezni és a bérleti díj csekély annak fényében, mennyit kellene egy komplett szalonért fizetnem.
- Nem volt azért annyira hősies csak hát jah elég gáz lett volna így végiggrasszálni a városon - teszem hozzá, én se örültem volna neki ha velem történik meg, bár szerencsére a deszkások ismernek, néha én is négy keréken gurulok munkába és hobbyból szoktam csak ugratni párat. Kell a mozgás, hogy el ne lustuljak, ne szedjek fel plusz kilókat, de most nincs nálam a deszkám.
- Örvendek Emily - válaszolok puszta udvarias fordulatként, és a kijelentésére elmosolyodom.
- Hát ki tudja, biztos van valami amiben mennybéli vagyok, ha már a megjelenésem nem egy arkangyalé - nevetek, sose értettem miért ez lett a nevem, de elfogadtam, lehetett volna sokszor rosszabb is. Inkább bele se akarok gondolni ebbe.
- Na jó, de csak egy kicsit, mert nem sokára jönnek hozzám, varrásra - megyek bele, hiszen mi bajom lehet ebből? Semmi, és vezetni sem fogok, szóval....
- A táborból jössz? - kérdezem, hiszen ott mindig nyüzsgés van és mostanában nem egy kölyök lóg ki onnan, bár meg tudom érteni őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   Csüt. Aug. 13, 2015 4:07 pm

Ahogy kinyitottam az ajtót, már léptem is ki. Nem volt már az a nagy nyüzsgés se az a tikkasztó hőség. Most már jó idő van, és itt az ideje az ismerkedésnek.
- Igen, táborlakó vagyok, csak most kiengedtek egy kicsit.
Ahogy válaszoltam a kérdésre, úgy le is ültem a bárszékbe. Még szerencse, hogy csak át kellett sétálni, és hipp-hopp itt is vagyunk. A táskámat magam mellé dobtam a földre közel a lábamhoz, nem mintha olyan finnyás lennék a piszokra.
- Te mit iszol? - kérdezem tőle, mikor már ott áll mellettünk a pincér és veszi fel a rendelést. - Én egy narancslevet kérek.
Mikor elmegy a pincér addigra én is kikeresem a tárcám, majd magam elé rakom az asztalra.
- Mióta tetoválsz? - kérdezem tőle, valami témát felhozva. Eszembe juttatja azt, hogy én is akartam még régen, de apa meg mondta, ha egyet is meglát rajtam, lenyúzza a bőröm. Akkor elég nagy balhét kicsapott és akkor eléggé megijedtem tőle, aztán inkább el is vetettem az ötletet. A piercingek pedig nem a nagy kedvencek. Sosem tartottam valami jónak. Elég az ami a fülemben van, nem is kell több.
Még egy órám van, mire újra találkozunk a kijelölt ponton a tábórlakókkal és a táborvezetővel.
Kellemes ez a hely, szerintem, majd Asht is elrángatom ide, néha napján ha kiengednek megint.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   Szomb. Aug. 15, 2015 10:18 pm

Ahogy elpakolok, követem ezt a furcsa lányt, és a szemközti bárba ülünk be, innen még a szalont is látom, bár bezártam az ajtót magam mögött, még van időm a következő vendégig. A telefonszámok meg ki vannak rakva ha valaki bejelentkezne, szóval nem aggódom ezen a pár percen, vagy fél órán. Leülök a pulthoz az egyik magasított székre, szeretem ezeket és szoktunk Saschával is üldögélni ezeken, amikor beugrik munka után.
- Kiengedtek, vagy kilógtál? - kérdezek vissza, akadt már egy pár fura alak itt a városba de nem hinném hogy minden éjjel szabad kijárás van, de nem az én dolgom, és Sascha sem gonoszkodik velük. Mert ő elvileg ott csinál valamit a táborban de eddig akárhányszor kérdeztem egyszer sem tudta normálisan - józanul - körbe írni mit is csinál.
- Egy mentes mojito-t kérnék - adom le a rendelésem én is, az ilyen mezei koktélok nem drágák, viszont nagyon finomak tudnak lenni, és az alkoholtartalma sem durva. Mondjuk ennek eleve nem, mert mentes de akkor se lenne vészes ha alkoholos lenne. De még dolgozom és nem iszom munkaidőben, ez nálam olyan alapelv. Meg is vonhatják miatta a képesítő lapom.
- Régóta. Lassan hat éve, bár itt a városban csak olyan fél éve, de egyre jobban alakulok. Szerencsére nem kellett saját szalont bérelnem, hanem befogadott Crystal - mutatok át a túloldalra, hiszen az ő nevét viseli a szalon, még akkor is ha amúgy a testvére tulajdona. Kényelmes megoldás mindkettőnknek végül is, és jól van ez így.
- Na és te miért kerültél a táborba? Miben vagy tehetséges? - kérdezek rá ahogy megkapjuk az italokat, és csak elmosolyodom a pincérre, jól ismerjük már egymást. Többféle szempontból is, de szerencsére nem olyan alak aki mindig a vendégei privát szférájába mászna. Megnyalom az ajkam, és kivillan a piercingem is, szívesen játszom vele időnként, és el is felejtem hogy az emberek milyen furcsán tudnak nézni miatta. Pláne mert nekem eleve öt van az ajkaim körül, és még ez is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Emily Corvino


avatar
Hozzászólások száma :
64
Join date :
2015. Jul. 05.
Age :
22
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   Szer. Aug. 19, 2015 1:53 pm

Furcsa meglátás a kiszökés, bár szerintem azért kérdez rá, mert olyan sokan kilógnak. Kicsit meg is lepődtem a kérdésen, vajon tényleg olyannak tűnök, aki kilopódzik?
- Kiengedtek, igazából csoporttal jöttem, most viszik az újakat városnézőbe. Bár én is új vagyok, csak már voltam a városban, vagyis ezért vagyok most egyedül. - válaszolok kicsit mosolygósan felé.
Ahogy megrendeltük az italokat, újabb téma merült fel. A munka. Végig hallgatom figyelmesen, majd amikor a szalon felé bök, arra fordítom a fejem.
A pincér gyorsan kihozta az italokat, majd Heaven kérdésére felkapom a fejem, miközben az italom nézem. Kicsit furcsa egy szituáció nem mondom, bár szeretek beszélni arról amit csinálok.
- Légtornász vagyok, azon belül meg inkább a rúdtánccal foglalkozom. - nagyot kortyolok a narancslébe. Imádom a kissé fanyar ízét. Heaven piercingjeit kezdem figyleni, ahogy végig nyalja az ajkát.
- Mindig is kirázott a hideg a tűtől. Magadnak szúrtad vagy más? - kérdezem tőle érdeklődve. Sosem láttam még ennyi pc-t egy arcon. Mikor a deszkás srác meglökött és Heavenre néztem, kissé kirázott a hideg, de ebben az egy órában rá jöttem, hogy jó fej és nem para arc.


//Bocsánat, hogy a reagok ilyen rövidek most// Embarassed
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   Csüt. Okt. 08, 2015 3:02 pm

Ahogy megkapom az italom rögtön bele is kortyolok, és kicsit sem bánom hogy nincs benne alkohol. Bár jobban szeretem azzal, de még dolgozom, és az elveim közé tartozik az is hogy részegen, vagy ittasan, nem dolgozom, mert nem akarom elrontani és meg akarom tartani a vendég köröm. Na meg fontos a jó hírem.
- Jah értem. Csak mert múltkor is volt itt egy csoport de ők eléggé mosolyogtak a kérdésen, szóval tuti kilógtak, de igazából engem nem érdekel, nem az a dolgom hogy a táborral foglalkozzak - legyintek, hiszen akkor már többeknek megkeseríthettem volna az életét, de az nem az én műfajom. Én megcsináltam amit kértek, pc vagy tetkó, egyre megy. Jöttek, megkapták, fizettek és mentek. Kissé tartózkodóan hallgatom mit mesél, és nem lepődök meg halálosan, azon hogy tornász csak azon hogy rúd táncos is, és akaratlanul is elmosolyodom, hiszen eszembe jut az összes sztereotípia amik a táncosokról keringenek. Bár ki tudja, lehet ő pont nem olyan de... ki tudja? Nem ismerem, és nem is akarom.
- Az szép, akkor bizonyára akad elég kritikusod - fogalmazom meg végül is, hogy emiatt talán nem biztos hogy mindenki elsőre pozitív dolgokra gondolna.
- Nekem semmi bajom a tűvel, de nem magamnak szúrtam. Csak a legelsőt, de kényelmesebb ha más csinálja, tükörből nem olyan jó csinálni - hiszen az ajkam közepén lévőt ahol a kis halálfej van azt én csináltam, de beláttam hogy jobb ha másra bízom, és azokat egy ismerős pc-s csinálta nekem. Sosem bántam meg.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: The Heaven & Emily   

Vissza az elejére Go down
 

The Heaven & Emily

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: Napa város :: Belváros-