HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Time to get some tattoo? - April - Heaven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Time to get some tattoo? - April - Heaven   Kedd Júl. 14, 2015 6:08 pm

To: Lovely teacher

Elképesztően pörgős ez a nap, túlságosan is, sokkal jobban, mint amennyire vágyom rá hogy az legyen. Egyre több ember jön, ami nem baj mert az nekünk csak üzlet, de lassan már tele van a naptáram egy hónapra előre, ami kellemes változatosság az eddigi szálingozó emberekhez képest, hiszen mindennek be kell indulnia, de hogy ennyire menjen, erre nem is számítottam. A kényelmes kis szalonban dolgozom most is, amit Crystallal osztok meg, mert volt olyan jó fej hogy befogadott, és nem kellett saját mindent kialakítanom, hanem így használhatom az ő szalonját. Sokkal kényelmesebb, mert még helyettesíteni is tudjuk egymást ha úgy van, és volt már rá példa hogy ez jól jött.
Most éppen semmi dolgom nincs, az ebédem fogyasztom ami jelenleg egy gyrosból és egy salátából áll, amit a húsos kis kajám mellé eszek, még véletlen sem vagyok vega, és nem is kezdtem diétába, nincs rá okom, hiszen jó alakom van. Talán nincs meg mind a hat kockám, de nem vagyok elégedetlen, pláne amennyit egészségtelen és gyors kaját eszem, még csodálkozok is hogy így nézek ki. Kényelmes fekete halásznadrágot vettem fel, és egy totál szürke atlétát, mivel dög meleg van, egy könnyű kis edzőcipővel, amibe nem sül bele a lábam reményeim szerint, és a hajam most kivételesen lazán össze van fogva hogy ne hulljon bele a kajámba, ilyenkor összekötöm, amúgy nem vagyok hajlandó rá. Elkényelmeskedek a tetováló ágyamon, és csak arra leszek figyelmes hogy megszólal a csengő, amit a belépő embereket jelzi, és így kidugom a fejem hogy megnézzem ki az, lévén Crys nincs bent, csak hozzám jöhetett, vagy épp a nőt keresik, csak hát rosszkor.  Hm, nem is csúnyácska.
- Helló. Miben tudok segíteni? - kérdezem ahogy leteszem a kajám maradékát, és kilépek a paravánom mögül teljes életnagyságban hogy kiderítsem mit akar.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
April Catliff


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 02.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Time to get some tattoo? - April - Heaven   Szomb. Aug. 15, 2015 10:41 pm
Tetoválunk?

Ráérősen sétálgatok Napa utcáin. Kivételesen nemcsak cél nélkül, konkrétan keresek valamit. És ez a hely, még kivételesebben, nem a helyi kis kocsma. Mondjuk azt nem kell keresnem, pontosan tudom, hogy hol van. Régóta gondolkozom egy új mintán a meglévő, kisebb tetoválásaim mellé, ezúttal egy nagyobbat szeretnék és úgy érzem, most jött el erre az idő. Nem is én lennék, ha életem eddigi legnagyobb tetoválását a jól ismert mesteremmel csináltatnám meg, nekem egy ilyen álmos kisvárosban kell egy nevenincs tetováló után kutatnom. Nem vagyok ijedős és felelőtlen sem, elég sok tetoválót láttam már életemben, éppúgy, mint elcseszett tetoválást (szerencsére nem saját magamon), így bízom annyira az ösztöneimben és a tapasztalatomban, hogy felismerjem a kontárokat.
Már éppen kezdek azon gondolkozni, hogy talán olyan szerencsétlen helyre vetett a sors, ahol még egy épkézláb tetováló sincs, mikor végre megpillantok egy szalont. Ki tudja, talán az egyetlen a környéken. Szerencsére nem valami lepukkant sufninak tűnik ránézésére, egész igényes üzlet. Fikarcnyi rossz érzés sincs bennem, mikor lenyomom a kilincset és belépek. A beltér sem okoz csalódást. Szép, hangulatos, kissé darkos benyomást kelt, főleg a háttérzeneként szolgáló alternatív rockkal. Először nem látok senkit, majd a függöny mögül egy piercinges, színes tincses csávó dugja ki a fejét és szólít meg, hogy aztán ki is lépjen rejtekéből. Extrém benyomást kelt, de tetszik. Pont olyan, amilyennek egy jó tetoválónak lennie kell. Egyébként is szimpatikusak az extrém emberek. A színes tincseimmel van, akinek már én is annak számítok egyébként.
Halihó! Meglepő kéréssel fordulok hozzád: tetováltatni szeretnék. Esetleg jó helyen járok az igényemmel?   – mosolygok rá szélesen. Bár kissé kimértnek tűnik, mivel szimpatikus, így nem látom okát annak, hogy ne legyek vele barátságos. Ki tudja, még az is lehet, hogy ő varrja rám a következő mintámat. Ahogy kinéz, úgy érzem, nem bánnám, ha a kezei közé kerülnék. Valamilyen értelemben....
•• Heaven •• Bocsi a késésért! •• 297 ••Tetoválunk ••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Re: Time to get some tattoo? - April - Heaven   Kedd Aug. 18, 2015 12:22 pm

Az ebéd szünetem, amit önkényesen kiutaltam magamnak az szakítja félbe, hogy megszólal a belépést jelző csengőcske, és valaki belép a szalonba. Elődugom a fejem, hogy ki lehet az, és aztán leteszem a kajás cuccom hogy teljesen előmásszak a paraván mögül. Egyszerű a szerelésem, és a legfeltűnőbbek a pc-im, de szeretem őket, szóval tartom azt a mondást hogy akit zavar, az nézzen másfelé. A belépő nőszemély sem éppen egy olyan hétköznapi alak, ezt már most látom rajta, a színes tincsei is vagányabb benyomást keltenek, és ahogy megszólal, elvigyorodom.
- Nem, ez itt egy háromcsillagos kínai étterem - mutatok körbe, mivel mindenhol minták vannak, minták meg fotók a már elkészült művekről. Kettőnk műve keveredik, de ki bánja? Jó hogy így megosztottba tudunk dolgozni.
- Szóval, van már valami elképzelésed is, hogy mit, hová vagy szedjem elő a mappák hadát hogy kikeresgélhesd? - kérdezem ahogy megmosom a kezem, a kajálás után, és utána lépek közelebb is hozzá, hogy segítsek neki.
- Amúgy Heaven vagyok - mutatkozok is be mellé, hogy legalább tudja, kinek a karmai közé fog kerülni ha esetleg itt választ majd mintát. Mondjuk remélem így lesz, szívesen varrnék rá valamit. Szimpatikusnak találom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
April Catliff


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 02.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Time to get some tattoo? - April - Heaven   Vas. Szept. 27, 2015 4:04 pm
Tetoválunk?

Sokan, ha egyszer találnak egy tetoválót, aki beválik nekik, többé nem is engedik, hogy bárki más tűvel közelítsen a bőrükhöz. Ez valahol érthető is, a szakma sajnos telített kontárokkal, ha nem elég körültekintő az ember, könnyűszerrel áldozatul eshet egynek. A javítás, meg mint tudjuk, sokkal költségesebb és egyébként is limitálja a lehetőségeket, korán sem biztos, hogy olyan minta fogja egy életen át díszíteni az ember bőrét, amilyet valóban szeretett volna. Hogy ezek után mennyire okos dolog önként és dalolva odavetni magamat egy kisvároska egyetlen tetoválószalonjának mestere kezei közé? Valószínűleg őrültségnek, ostobaságnak, túlzott vakmerőségnek bélyegezné a legtöbb ember. Lehet, hogy igazuk is van. De én szeretek őrültségeket csinálni. Abból sülhetnek ki a legjobb dolgok. Merni kell. Erről szól az élet. Ez az extrém külsejű, piercingekkel teli fazon egyébként is első pillantásra szimpatikus nekem. Nem mondom, az ágyamból sem hajítanám ki, ha ott is megdolgozna egy kicsit. Már most érzem, megtaláltam a következő tetoválómat. Különben is, ki tudja, meddig maradok Napában. Talán még visszatérő vendégévé is válhatok, ha elégedett leszek a munkájával, amit nagyon remélek. Az mindenesetre már egy jó pont, hogy érti a viccet.
- Az kiindulásnak nem rossz, mert valami keleties jellegű mintára gondoltam. Már ha nemcsak a szecsuáni csirkéhez értesz – vigyorgok rá. Ezzel részben válaszoltam is a következő, már szakmaibb kérdésére is.
- Nem teljesen konkrét az elképzelésem, de alapötletem van. Egy színes kínai sárkányt szeretnék a hátamra. Nőieset, de azért vadat és kellően vagányt. Tudsz nekem ebben segíteni? – Én is komolyabb hangszínre váltok és igyekszem a lehető legjobban körülírni, mire is gondoltam.
- April vagyok, örvendek – megeresztek felé egy mosolyt és kezet is nyújtok. Előző kérdésemre adott válaszából, reakciójából úgyis eldől, mennyire is profi, lehet-e jövője az „együttműködésünknek”. Én mindenesetre örülnék neki, ha nem csalódottan, tetoválás, vagy legalább egy időpont-egyeztetés nélkül hagynám el az üzletet.

•• Heaven •• Bocsi a késésért! •• 297 ••Tetoválunk ••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Bells


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 04.
TémanyitásTárgy: Re: Time to get some tattoo? - April - Heaven   Csüt. Okt. 08, 2015 1:53 pm

Sokan tartózkodnak hogy csak úgy besétáljanak egy szalonba de vannak bevállalósak is, és nem mondom kellemes meglepetés ez a nő nekem, hiszen elsőre szimpatikusnak tűnik, és ahogy megszólal a gyanúm beigazolódik, nem egy kis pláza picsa, aki csak a divat kedvéért színezi haját. Bele való csajnak tűnik így elsőre, és ahogy előkerülök teljes alakomban a függöny mögül, látom hogy megnéz magának, mire elmosolyodom, hát most na, ki tudja lehet bejönnek neki az ilyen alakok mint én.
- Nem szeretem a szecsuáni csirkét, és ami azt illeti a keleties mintákkal jobb a viszonyom mint a kajákkal - mosolyodom el, és megfeszülnek picit ajkamban a fémek, de szeretem ezt az érzést, és nem csak én, hanem az is szokta szeretni akit csókolok. Lehet őt is megcsókolnám, ha egy kicsit is jelét adná annak hogy mennyire vagyok neki szimpatikus, de erre még minden esélyem megvan szóval.. nem kapkodom el a dolgot.
- Kínai sárkány, jó választás, illene is hozzád szerintem. Hm, vannak már rajzok róla, de ha egyik sem tetszik, akkor rajzolok egy újat - válaszolom ahogy célzottan keresek egy mappát, és úgy a felénél felcsapom, és kiteszem a sárkányokat, közszemlére. Van benne egy kettő ami fénykép, és több színes valamint fekete rajz, amik tőlem származnak.
- Ez a kettő már szerepel valakin, de a többi még csak szabad rajz, nem kérték őket varrásra, de ha valami mást szeretnél, akkor meg tudom rajzolni azt is, vagy átalakítani az egyiket - tolom elé a mappát, hiszen nekem az sem akadály ha éppenséggel át kell szerkesztenem egyiket.
- Szép neved van April. Honnan jöttél? - kérdezek rá csak hogy beszélgessünk, és bár nem vagyok az a nagyon beszédes típus, ő olyan vagány csajnak tűnik azokat meg szeretem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
April Catliff


avatar
Hozzászólások száma :
19
Join date :
2015. Jun. 02.
Age :
29
Tartózkodási hely :
Napa, Summer Camp
TémanyitásTárgy: Re: Time to get some tattoo? - April - Heaven   Szomb. Nov. 21, 2015 10:50 pm
Tetoválunk?

A helyzet az, hogy minél több időt töltök el ebben a kis szalonban, annál szimpatikusabb. A hely és a fickó is. Na meg igazán szexi, ahogy elmosolyodik és megcsillan a fény a piercingjein. Én magam nem szeretem az efféle testékszereket, nincs egy sem a fülbevalómon kívül, legfeljebb talán a köldökömben tudnék elképzelni ilyesmit, de annyira igazából nem mozgat meg a gondolat. Viszont vannak pasik, akiknek kifejezetten jól áll és ő ilyen. Kíváncsi lennék, hol visel még ilyesmit.
De nem kalandoznak sokáig pajzánabb vizeken a gondolataim, mivel rövidesen már komolyabb témával ránt vissza a valóságba. Történetesen a jövetelem tényleges céljának tárgyával, a megfelelő minta kiválasztásával. Figyelmesen nézem, ahogy elővesz egy közepesen vastag mappát és kinyitva elém teszi. Már nem mosolygok olyan kacéran, mint eddig, tekintetemet a rajzokra irányzom és elmélyülten lapozgatni kezdek, hátha találok valamit, ami közel áll az elképzelésemhez. Úgy tűnik, tehetséges rajzolóba botlottam, számomra legalábbis kifejezetten tetszetősek és meggyőzőek a munkái, de sokáig nézelődöm és bár szépek, amiket látok, egyik sem az, amire azt mondanám, hogy igen, erre gondoltam. De azért lapozgatok tovább és a kérdését sem engedem el a fülem mellett. Annyira azért még nem mélyültem el.
- Torontóban születtem és nőttem fel, de már hat éve az Államokban élek. Különböző bandákban énekeltem, most pedig itt tanítok a táborban – válaszolom mosolyogva és felpillantok Heavenre azért a képek nézegetése közben.
- És te régóta élsz itt? Mióta foglalkozol tetoválással? – érdeklődésem őszinte kíváncsiságon alapul, mert szimpatikus a fickó. Elég vonzó. Meg egyáltalán, így talán arról is kaphatok valamelyest képet, mennyire is profi.
Közben, mikor már épp kezdem lassan feladni, hogy találjak valamit az egyébként gyönyörű rajzok között, amit tényleg a magaménak éreznek, az utolsó rajzok egyikénél megáll a kezem a lapozgatásban. Bár a színezés és az árnyékolás nem teljesen befejezett rajta, alighanem még csak félkész, talán frissebb, vagy ihlet, kedv hiányában félbehagyott rajzról lehet szó, de egyszerűen megfog. Egy ideig csak meredek rá, majd az oldalra bökve határozottan Heavenre emelem a tekintetem.
- Ő az. Ő kell nekem. Bár mivel a hátam jobb oldalára szeretném, a másik irányba szeretném, ha tekeredne, meg persze a színezést azt úgy végig gondoltam. De egyébként vagy őt, vagy semmit – mondom határozottan, a szemébe nézve, amiből érezheti, a döntésem egyértelműen megszületett. Mert tényleg, bár befejezetlen rajz, nekem ez a minta egyértelműen szerelem első látásra.

•• Heaven •• Bocsi a késésért! •• 379 ••Tetoválunk ••
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Time to get some tattoo? - April - Heaven   

Vissza az elejére Go down
 

Time to get some tattoo? - April - Heaven

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: Napa város :: Belváros :: Crys tetováló szalonja-