HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Ava & Cole 18+

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cole Campbell


avatar
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Jun. 05.
Age :
22
TémanyitásTárgy: Ava & Cole 18+   Szomb. Jún. 20, 2015 3:03 pm

Mikor megérkeztem a táborba adtak egy feladatot, amit párban kell elvégezni. Én egy lányt kaptam társamnak, Avát aki táncos. Az a feladatunk, hogy készítsünk el egy műsort. Nekem énekelnem, neki pedig táncolni kell a zenére. Természetesen nekem is kell egy picit táncolnom, de nem nagyon. Kétnaponta mindig kikérek egy termet és ott gyakorlunk. Ma is egy ilyen gyakorláson vagyok. Kettesben vagyunk és csak énekelünk és táncolunk. Ma már körülbelül 2 órája nyomjuk egyhuzamban a gyakorlást. Már teljesen le vagyok izzadva és ki vagyok merülve. Még bírom csak nagyon meleg van és még jobban izzadok.
- Zavar, ha leveszem a pólóm, mert megsülök?- Kérdem és remélem igent mond, mert nem akarok itt elolvadni. Bár elolvadni itt csak ő fog majd, amint meglát félmeztelenül izzadtan. Lehet, hogy nem sok gyakorlás lesz még itt. Ha azt mondja, hogy nem zavarja akkor már kapom is le magamról és ledobom valahova oldalra.
- Akkor mehet az elejétől? - kérdem és ha azt mondja igen be is állok a helyemre. Egy enyhén erotikus számot választottunk, de nem is emlékszem már, hogy miért. Nem bánom, hisz a szám miatt a táncnak is enyhén erotikusnak kell lennie. Az eleje már úgy kezdődik, hogy a lány hátulról elém nyúl a két karjával és a testem simogatja. Ha nem tér el ettől a megbeszélt résztől, akkor megszólalok.
- Remélem nem zavar, hogy picit izzadt vagyok. - Mondom nevetve, mert csak érzi a tapintásból, hogy izzadt vagyok. Viszont e rossz dolog mellett ott van az, hogy így érintkezhet a testemmel, amit sok lány szeretne. Utána megyek tovább a megbeszélt sorrend szerint. Ha ő sem tér el tőle akkor többször is hozzám simul, de van olyan is,amikor külön táncol. Aztán a végé az, hogy átkarolom és egymás szemébe nézünk. Én nekem még mindig énekelnem kell, de az arcunk nagyon közel van egymáshoz, szinte ajkaink összeérnek, de még sem. A legtöbb lány ilyen helyzetben megcsókolna, vajon ő mit tesz?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ava S. Morgan


avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2015. Jun. 05.
TémanyitásTárgy: Re: Ava & Cole 18+   Hétf. Jún. 22, 2015 11:15 pm

Szívesen megölném, azt az idiótát, aki kitalálta, hogy erotikus témájú dalt dolgozzunk fel. Az öngyilkosság viszont nem illik hozzám.
Eleinte még jó ötletnek is tűnt. Ő is rábólintott. Abban egyetértettünk, hogy olyan érzésvilágot kell választanunk, amit mindketten ismerünk. Ez pedig kézenfekvőnek tűnt. Elvégre hahó, tombolnak bennünk a hormonok!
Azonban így, az ötödik (vagy már hatodik?) próbánk során erősen kételkedem abban, hogy helyesen döntöttünk. Két hosszú órája gyakorlunk már Colelal, hőség van, a vizem felmelegedett, de még mindig nem vagyok elégedett a teljesítményünkkel. Ráadásul újra és újra ugyanazt játsszuk el. Felcsendül a zene, ő elkezd énekelni, én elkezdek táncolni. Idáig egész tűrhető. Utána mintha... elfelejtenénk, hogy van a másik. Annyira a saját feladatunkra összpontosítunk, hogy meglegyen bennünk a kellő vágy, és ezt át is tudjuk adni, hogy nem is vesszük észre, hogy a másik ott van, míg nem jön egy közös rész. Nagyon nincs jól ez így.
- Tessék? Kérdezek vissza szórakozottan, miközben azon agyalok, hogyan tudnánk ezt kiküszöbölni. Ja, nem dehogy. Válaszolok, mikor eljut egyáltalán a tudatomig, hogy mit szeretett volna Cole. Hátra azonban nem nézek, inkább lehajoltam a fejem, és néhány csöpp vizet öntök a tarkómra. Silány kísérlet arra, hogy felélénkítsem magam, de a semminél jobb.
Mikor aztán visszafordulok szemeim tágra nyílnak. Finoman szólva sem gondoltam volna, hogy ez rejlik a póló alatt. Nagyot nyelek, mert hirtelen nem érzem magamban az erőt, hogy válaszoljak.
- Hogyne... Nyögöm ki kisvártatva, és beállok a helyemre.
- Eddig is izzadt voltál. Jegyzem meg, elvégre attól, hogy póló volt rajta, még ugyanúgy éreztem, hogy melege van. Többet már nem beszélünk, de megváltozott a levegő körülöttünk. Ez egyértelmű. Vagy csak én érzem így? A zene hangjai lassan betöltik a szobát. A kezem automatikusan lendül, hogy megcsinálja a kezdő mozdulatokat, ám ez most valahogyan más. Érzem izmainak minden apró rezdülését. Érzem, ahogy levegőt vesz, ahogy dobog a szíve. Ujjaim teljesen máshogy suhannak a vékony izzadságrétegen, mint az átnedvesedett anyagon tették. Érzem, ahogy körmeim gyengéden karcolják a mellét. Előre hajolok, megszorítom, majd egy csöppet változtatok a terveken és egy érzéki csókot lehelek a nyakára. Azután már nem gondolkodom. Csak a táncolok. A vágy száguldozik az ereimben, és most először érzem, hogy Colelal teljesen egymásra vagyunk hangolódva.  A mozdulataimban az erotika mellett megjelenik a hódításra való törekvés, amit ő mesterien ellensúlyoz a birtoklási vágyával. Nem sokat változtatunk az eredetihez képest, talán azon kívül semmit, hogy én valahol a szám közepénél elhagyom a fölsőmet, mégis teljesen átalakul az egésznek a hangulata. Sokkal követelőzőbb lesz, sokkal vadabb. Lassan elérkezünk a végéhez. Karja körém fonódik, és határozottan úgy érzem, szorosabban tart most, mint ez előtt bármikor. Ajkaink egyre közelednek egymáshoz. Neki még énekelnie kell, és bár az úgy volt, hogy itt már csak némán állok, most nem tudok nyugton maradni. Jobb lábamat csípője köré fonom, majd kihasználva, hogy tart lassan hátra dőlök. Kezem végig siklik mellkasán, majd a szám utolsó szavainál, mikor fölemelkedem, vissza is ugyanazt az utat járja be, csak a nyakánál áll meg. Enyhén zihálok, magam sem tudom eldönteni, hogy a tánctól, vagy a szenvedélytől, ami bennem ébredt.
- Tökéletes. Fejezem ki magam tömören, egyszerűen. Ráadásul ennél igazabbat nem is mondhattam volna.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cole Campbell


avatar
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Jun. 05.
Age :
22
TémanyitásTárgy: Re: Ava & Cole 18+   Szer. Jún. 24, 2015 8:35 pm

Azt mondja, hogy nem zavarja, ha leveszem a pólóm, ezért lekapom és oldalra dobom. Beállunk a kezdő helyre és elkezdjük előröl a táncot. A mostani teljesen más, mint az előzők. Sokkal erotikusabbak vagyunk. Szerintem a többször simít végig a testemen, mint amúgy megbeszéltük, de engem nem zavar. Nagyon jó érzés mikor a körmével végigsimít a mellemen. Nagyon szenvedélyesen táncol, annyira hogy még egy érzéki csókot is ad a nyakamra. Most már biztos vagyok benne, hogy azt tehetek vele, amit csak akarok. Tánc közben egyszer le is esik róla a melltartója. Nem tudtam megállni, hogy ne nézzek a kebleire. Igaz, hogy még nem tárul teljesen a szemem elé, mert akarva van, de majd lecsupaszítom. A végén szorosabban tartom, mint eddig bármikor. Megint változtat a táncon és a jobb lábát a csípőm köré fonja. Lassan hátradől és keze végigsiklik a testemen. Érzem, ahogy körmei gyengén karcolják a kockáimat. Tudja ez a lány, hogy hogyan kell felizgatni egy palit. Újra felemelkedik és ajkaink nagyon közel kerülnek egymáshoz. A végén kimondja, hogy tökéletes. Ebben a pontban elhatározom magam, hogy itt és most szexelünk. Ha még a derekam körül van a lány jobb lába, akkor megragadom a lány derekát és óvatosan felemelem.
- Mit szólnál, ha mást is csinálnánk a táncon kívül? - Kérdem, arcomon egy félmosollyal. Óvatosan nekidöntöm a lányt a falnak és szenvedélyesen megcsókolom. Egy pillanat alatt leszedem róla a maradék ruháját is, csak a bugyiját hagyom rajta, ha csak meg nem állított közbe. Elengedem a lányt és leguggolok elé. Egy gyengéd csókot lehelek a bugyijára majd felnézek rá. Ha még mindig nem állít le, akkor szájjal lehúzom róla a bugyit. Utána a nyelvemmel kezdem el kényeztetni. Mikor már úgy érzem, hogy kellően nedves felállok és megcsókolom.
- Már megrontott valaki? - Kérdem a lánytól, mert ha jól tudom 16 éves. Amint válaszol, óvatosan belecsúsztatom a középső ujjam a lányba ott lent.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ava S. Morgan


avatar
Hozzászólások száma :
20
Join date :
2015. Jun. 05.
TémanyitásTárgy: Re: Ava & Cole 18+   Hétf. Jún. 29, 2015 9:51 pm

Cole megragad, minden habozás nélkül fölemel a földről, én pedig ösztönösen a másik lábamat is köré fonom. A néhány perce még komolyan vett szerepünkből mostanra csak a vágy maradt meg. Sem több, sem kevesebb, csak a vágy. És úgy látszik, ez mindkettőnknek tökéletesen megfelel.
- Épp javasolni akartam. Suttogom alig hallhatóan, miközben megbabonázva nézem félmosolyra húzódó ajkait. Csókolj már meg! Hátamon érzem a fal hideg érintését, míg elölről Cole testének melege áraszt el. Ez az édesen kínzó kontraszt kikészít, így mikor végre valahára megérkezik a szája, egyenesen rávetem magam. Kezeimmel kapaszkodom belé, markolom, ahol érem, és bármennyire nem akarom bántani, ismerem már magam annyira, hogy tudjam, lila foltokkal lesz tele reggelre válla.
Hirtelen elhúzódik, amit nem tudok mire vélni. Meglepettségéggel keveredett elégedetlenség tölt el, mert nem akarok elszakadni tőle. Egy nyögés kísértében passzívan követem, hátha vissza tudom csábítani, de hajthatatlan. Végül már két lábbal a földön állok, értetlen arckifejezéssel. Egyszerűen nem értem szándékát, egészen addig, amíg le nem guggol elém. Azután viszont pajzán mosoly veszi át az uralmat az egész arcomon. Ugyanakkor, abban a pillanatban, mikor tekintetünk találkozik, esküszöm látható az íriszemben a tűz, ami belülről éget. Nyelvemmel lassan végig simítok ajkaimon, alig várom már a látványt, és az érzést, amit Cole adhat nekem. Kezem gyöngéden a hajába siklik, légzésem egyre szaporább lesz. Ahogy telik az idő, szorításom egyre erőteljesebb lesz, és immáron zihálok. A végén már nem is tudom, hogy én tartom egy helyben a fejét, és mozgatom a csípőmet, ahogy jól esik, vagy ő állt le magától, hogy átvehesse az én ritmusomat. Szabadon lévő kezemmel nyúlnék fel a melleimhez, hogy mielőbb átlendüljek, mikor megérzem, hogy elhúzódik. Nem tetszésemet egy kétségbeesett nyögéssel fejezem ki, azután minden vágyamat a csókban mutatom meg. Sóvárgok a kielégülés után, és azt akarom, hogy ezt ő is tudja meg.
- Pofa be, és dugj meg! Elégedett sóhajjal üdvözlöm ujjait, ám ez már nem elég. Több kell. Többre van szükségem. Nadrágjához nyúlok, és pár mozdulattal igyekszem kikapcsolni. Nem érdekel, milyen durva vagyok. Nem érdekel, hogy esetleg megkarmolom. Csak az érdekel, hogy végre megérezhessem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Ava & Cole 18+   

Vissza az elejére Go down
 

Ava & Cole 18+

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: A napfényes Napa város :: A Tábor és könyéke :: Termek-