HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!


Pletyka rovat
Kattints és sztorizgass:

Aisha Blogja

Statisztika
Nők
12
Férfiak
19
Énekesek
6
Táncosok
5
Zenészek
4
Művészek
3
Sportolók
2
Tanárok
3
Alkalmazottak
3
Városiak
3
Ügynökök
1
Színészek
0

Csacsogda

Fb csoport
Facebook csoport

Latest topics
» the city that never sleeps
 
Vendég Pént. Jan. 29, 2016 5:59 am

» Skulduggery
 
Vendég Hétf. Jan. 18, 2016 7:48 pm

» Énekóra - April && Gavriel
 April Catliff
Csüt. Dec. 31, 2015 3:49 pm

» Heaven & Asa
 Heaven Bells
Pént. Dec. 11, 2015 10:30 pm

» April - Kenny
 April Catliff
Vas. Dec. 06, 2015 2:39 pm

» Damon Glenn
 Blair C. de Molay
Szer. Nov. 25, 2015 3:33 pm


Top posting users this month

Share | 
 

 Canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Admin


avatar
Admin
Hozzászólások száma :
28
Join date :
2015. May. 28.
TémanyitásTárgy: Canon karakterek   Csüt. Május 28, 2015 7:17 pm

Alkalmazottak, tanárok, ügynökökFigyelem! Ha megtetszik neked ezen karakterek egyike, és szeretnéd megalkotni, szólj a staff egyik tagjának. Az avatárok cserélhetők!

Akikre szükségünk van:

Doktor ~ nő/férfi ~ 30-on felüli -FOGLALT!

Asszisztens ~ nő/férfi ~ 27-35 közötti  FOGLALT!

Művészet oktató ~ nő ~ 27-35 közötti ~ Ksenia Solo

Sport oktató ~ férfi ~ 25-30 közötti ~ Bruno Santos

Zene oktató ~ férfi ~ 25-35 közötti ~ Boyd Holbrook

Tánc oktató ~ nő ~ 25-35 közötti ~ Shakira

Ének oktató ~ nő ~ 25-35 közötti ~ Avril Lavigne

Konyhás ~ nő ~ 30-on felüli ~  Nicole Kidman

Felvigyázók ~ Ők azok, akik figyelnek a rendre, a tisztaságra és a fiatalokra. Nincs különösebben nagy dolguk, mint felügyelni és a versenyeket megszervezni.
Ebből összesen 9 karakter alkotható meg!

Ügynökök ~ Ebből összesen 5, csoportonként egy alkotható meg, a karakter alkotóra bízott!


A hozzászólást Admin összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 02, 2015 9:03 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp1.hungarianforum.com
Admin


avatar
Admin
Hozzászólások száma :
28
Join date :
2015. May. 28.
TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Kedd Jún. 02, 2015 6:08 pm

Énekesek, Zenészek
Izzy Monroe

Név
Izzy Monroe
Szül. hely, idő
London, 1995.09.23
Kor
20
Csoport
Énekes
Avatar
Troian Bellisario

Történet

Izzy Londonban tanul, egyetemi hallgató, és az általános iskolai, gimnáziumi tanárai mindig is felfigyeltek kiemelkedő tehetségére. A szülei, gimnáziumi tanárának hatására, magántanárhoz járatták, akivel egy idő után úgy döntöttek, jelentkeznie kellene Izzy-nek egy tehetségkutatóba. Szegény lánynak sajnos nem sikerült a továbbjutás, de szerencse, hogy az egyik ügynök éppen ott ült a nézőközönség soraiban, és fel tudta venni vele a kapcsolatot, így tud most itt lenni a táborban.


Austin Gellister

Név
Austin Gellister
Szül. hely, idő
San Antonio, TX, 1993. 02. 18.
Kor
22
Csoport
Énekes
Avatar
Ross Lynch

Történet


Texas kopár és kihalt néha. Austin, hogy ne ugyanúgy teljen a huszonegyedik nyara, mint ahogy az előző húsz, semmittevéssel és nyaralással, munkát keresett. Egy étterembe került, mint bárénekes, és előnyére vált, hogy a zongorázáshoz is konyított valamicskét. Mikor egy férfi egy hűvös nyári éjjelen különbözőbb és különbözőbb dalokat kért, némileg meglepte, de nem számított, ezért kapta a pénzét. Viszont azon igencsak megdöbbent, hogy mégis miért volt ott záráskor a férfi. Kiderült számára, és örömmel fogadta a meghívást a táborba, jól érzi magát, ha olyanok közt lehet, akik hasonló dolgokat szeretnek az életben.


Ryan Dufay

Név
Ryan Dufay
Szül. hely, idő
Santa Cruz, California, 1992.03.03
Kor
23
Csoport
Zenész
Avatar
Lucas Till

Történet


Mikre nem jók a fogadások? Meztelen futásra, ismeretlen eredetű folyadékok kiöntésére egy toronyból. De Ryan-nek szerencsére nem volt része ilyenben. Neki a fogadás elvesztése céljából ki kellett ülni a város egyik forgalmasabb sétálóutcájába, és a haverjai által megadott dallistát játszani, énekelni. Azt hitték, majd mindenki kiröhögi, sőt, még Ryan is ezt a sorsot jósolta magának, de rajta kívül mindenkinek arcára fagyott a mosoly, mikor a zenészek ügynöke egyszer csak megjelent előtte, adott egy prospektust a táborról, és el is kezdte mesélni neki a felvételi mikéntjét. Még a héten felvette a kapcsolatot az ügynökkel, és a beköltözése óta jól érzi magát itt a táborban.

Catelyn Harper

Név
Catelyn Harper
Szül. hely, idő
Chicago, USA, 1995.12.01.
Kor
19
Csoport
Zenész
Avatar
Taylor Swift

Történet


Egy szülinapi buli volt. Mindenki jól érezte magát, mindenki jókat nevetett, egyszóval mindenki élvezte az összejövetelt. Aztán a szülinapos bejelentette a karaokézást. Cate-nek itt kezdett felállni a hátán a szőr. Szeret énekelni, de nem nagyon mer mások előtt. És pechére, mivel a legjobb barátnőjének a bulijáról van szó, hát ki kezdje az éneklést? Persze, hogy ő! A baráti kör már skandálta a nevét, a szám végén pedig óriási tapsvihar közepette támolygott le a színpadról. Mikor a bárpulthoz ült, egy fekete kalapos hölgy, aki valami táborról kezdett sejtelmesen mesélni, és ez felkeltette Cate figyelmét, odafigyelt. Így kapott meghívást a táborba, ahol ki tudja, ki előtt kell még énekelnie.


A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jún. 02, 2015 9:04 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp1.hungarianforum.com
Admin


avatar
Admin
Hozzászólások száma :
28
Join date :
2015. May. 28.
TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Kedd Jún. 02, 2015 8:05 pm

Táncosok
Asher White

Név
Asher White
Szül. hely, idő
Santa Fe, Új Mexikó, 1994.05.02
Kor
21
Csoport
Táncos
Avatar
Pablo Espinosa

Történet

Ash valószínűleg hamarabb lelte abban örömét, ha zenét hallhatott, és dobolhatta az ütemét, mint hogy labdát rúgjon vagy biciklizzen. A szülei támogatták abban, hogy azt csináljon, amit szeret, ezért őt nem kungfura íratták be az iskola mellett, hanem táncórára. Tanult mindenféle táncot, standard-et, versenytáncot, latin táncokat. Egyszer az egyik délutáni órán, amikor sikerült nem elkésnie, a tanára bejelentette, hogy aznap valami castingos ember fog beülni, és nézi majd őket. Ash nem parázott be, tudta, hogy nem az a lényeg, mit mutat, hanem hogy ő maga jól érezze magát. Ezzel sikerült elnyernie a néző hölgy tetszését, akitől meghívást kapott a Napa melletti táborba, ahol ki tudja, hogy miféle álmai válnak majd valóra.


Sarah Kevandale

Név
Sarah Kevandale
Szül. hely, idő
Boston, Massachussets, 1995.07.12.
Kor
19
Csoport
Táncos
Avatar
Zendaya Coleman

Történet

Sarah-nak egy baja volt mindig is. Nem tudta mit szeretne az életben. Volt amikor tánctanár akart lenni, egy időben az volt minden vágya, hogy koreográfus legyen, és volt az időszak, mikor világhírű balerina szeretett volna lenni. Egyik sem valósult meg ezek közül, de talán így a jó, hiszem Sarah megtalálta azt, ami a legjobban illik hozzá, a társastánc. Jive, Mambo, chachacha, lehet bármi csak zene legyen, ennyi a lényeg, és a lány már a parketten is van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp1.hungarianforum.com
Admin


avatar
Admin
Hozzászólások száma :
28
Join date :
2015. May. 28.
TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   Kedd Jún. 02, 2015 9:01 pm

Művészek
Mary-Elizabeth Crawn

Név
Mary-Elizabeth Crawn
Szül. hely, idő
Salt Lake city, 1993.04.12
Kor
21
Csoport
Művész
Avatar
Maia Mitchell

Történet

Mary számára a gimi egyenesen rémálom volt eleinte. Egy könyvmoly, aki csinos, és nem az a kategória, akit ilyen korban megtámadnak a pattanások, a fogszabályzók és a szemüvegek. Erős húzás a könyvek felől, erős húzás a menő társaság felől. De Mary a könyvek mellett döntött, amit a másik oldal nem fogadott kitörő örömmel. Eltűnő táskák, repülő húsgolyók, és végeláthatatlan számú eset, amik a lányt érték. De a dolgok idővel megváltoztak, mikor a lány belépett az íróklubba, ahol végre megtalálta a helyét, s kibontakozhatott. Itt volt először bátorsága publikálni, és így került be jónéhány verse az iskolai folyóiratba minden hónapban. Az egyik szerkesztőségi ülés után egy hölgy lépett oda a folyosón Maryhez, akinek elmesélte a táborunk létezését, és hogy felfigyelt a lány fiatalon kiemelkedő tehetségére, és a lány örömmel fogadta el a meghívást táborunkba, és itt is be tudott illeszkedni.


Gabriella Perrano

Név
Gabriella Perrano
Szül. hely, idő
Róma, Olaszország, 1995.06.01.
Kor
19
Csoport
Művész
Avatar
Alice Englert

Történet

Gabriella édesanyjától örökölte a tehetségét. Tudni kell róla, hogy amíg élt, restaurátor volt, régi villákban freskókat hozott rendbe. Aztán egyszercsak hirtelen eltűnt, azóta nem tud róla semmit sem a lánya, se senki. Gabriellanak ez az egy kapcsolódása maradt édesanyjához az emlékein és az emléktárgyain kívül, a festés. Ha ahhoz van kedve, kiül a római terek egyikére, és fest. Amit és ahol szeretne, ameddig kedve tartja. Nem érdekli más, csak az, hogy édesapja büszke legyen rá, hogy kötődik annyira a dologhoz, mint édesanyja. De egyszer, mikor a Trevi kútnál ült, és festette az egyik régi ház boltozatát vásznára, elállta a kilátást egy piros magassarkús hölgy, amerikai akcentussal elkezdett olaszul csacsogni. A lány először nem értette miért, de odafigyelt rá. Ő ily módon kapta meg a meghívást a tábor művészeti részlegére, és örül, mert az erdő, a tó, a házak, minden festői, és tud gyakorolni.


Théodore Durand

Név
Théodore Durand
Szül. hely, idő
Párizs, Franciaország, 1994.01.02
Kor
21
Csoport
Művész
Avatar
Jeremy Kapone

Történet

Théodore mindig is vonzódott a színek, a formák iránt, és ez később meghatározta a tanulmányait, festőművészeti iskolába jelentkezett. Sorra nyerte a versenyeket, vagy ha nem is nyerte meg, dobogós helyezést mindig elért, és a nagymamája, akivel él, mindig is büszke volt rá emiatt. Ha volt valami ötlet, ami az eszébe jutott, rögtön leskiccelte, és akárhol volt, iskolában, otthon, a metrón, rajzolt, festett, alkotott. Egy reggel, mikor korábban ment iskolába, megbeszélés miatt, lekéste a buszt, és a megállóban ült le. Ott nem volt egyedül, egy vörös rúzst viselő hölgy volt a partnere, aki megszólította, elmesélte neki, hogy figyelte, tud a tehetségéről, és mesélt a táborról. Théonak felcsillant a szeme, mindig is ki akart törni az iskolai körökből, és nagymamája is odavolt az ötletért, még szerencse, hogy volt nyaralója Napától nem messze, így ő is jött a fiúval, aki ennek nagyon örült, ő volt az a személy, aki inspirálta őt, őhozzá állt a legközelebb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://summercamp1.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Canon karakterek   

Vissza az elejére Go down
 

Canon karakterek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterek világa :: Karakteralkotás-